VIDEORAMA

Κατακαημένο αδρεναλινο-τζάνκι, φόρα ζώνη και φύγαμε

To υγρό όνειρο όλων των κολλημένων με την ταχύτητα αρχίζει και εν πολλοίς τελειώνει σε αυτό που η μηχανική ακρότητα έχει ονομάσει supercars.

Δαίμονες των δρόμων δηλαδή που η συντριπτική πλειονότητα μόνο να λαχταρά μπορεί, ξεροσταλιάζοντας στη σπάνια θέα τους (εκτός κι αν ζεις στο Μονακό) σαν ξελιγωμένος σκύλος μπροστά σε σιτεμένη μπριζόλα.

Είναι η αφιονισμένη επιτάχυνση ή μήπως η τελική αεροπλάνου που σε κάνουν να κολλάς με την πάρτη τους; Μέχρι να δοθεί ικανοποιητική απάντηση εδώ, βρήκαμε το βιντεάκι που θα σε φέρει όσο πιο κοντά γίνεται στην απαράμιλλη εμπειρία της σπορ οδήγησης ενός τέτοιου μηχανοκίνητου θαύματος, ή μάλλον πολλών τέτοιων μηχανοκίνητων θαυμάτων!

Κάποιος ελεήμονας μοντέρ συναρμολόγησε λοιπόν την υπεραπίστευτη αυτή συλλογή που μας βάζει κατευθείαν στο βολάν μιας σειράς σπορ κομψοτεχνημάτων και εμείς μόνο να τον μακαρίσουμε μπορούμε (καλά να ’σαι όπου κι αν είσαι, φίλε!).

Πριν πατήσεις play, σιγουρέψου ότι είσαι μόνος, δυνάμωσε στο φουλ και ετοιμάσου για λίγο παλιό καλό μηχανοκίνητο πορνό. Τα χαρτομάντιλα μην ξεχάσεις, του πάνε πολύ…

https://youtu.be/Gfd4T-Bn5Xo

Δες κι αυτά:

Οι γίγαντες και η σφηνόπουτσα

Liberteam

Δίτροχη Ninja εναντίον αρμάδας supercar σημειώσατε… μηχανοκίνητο πορνό!

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More