STORIES

Μαθήματα Facebook τρολαρίσματος: Μάθε να παίζεις μπαλίτσα από τον απολύτως καλύτερο

Αν είναι να τρολάρεις αυτόν τον φίλο σου στο Facebook που αποδεικνύεται μεγάλος τρόμπας και θες να τον κάνεις να εγκαταλείψει την επικράτεια του social networking, ο θεούλης μας έχει τον ιδανικό τρόπο να τον τρέψεις σε φυγή.

Μα τον ξέρουμε όλοι, είναι ΑΥΤΟΣ ο τύπος που τρύπωσε κάπως στους ηλεκτρονικούς μας φίλους και γεμίζει συνεχώς τον τοίχο μας με αδιανόητες χοντράδες (κοινώς πίπες) και τις γράφει με τρόπο που φανερώνουν τεράστιες ανεπάρκειες στα μαθήματα της ορθογραφίας, της γραμματικής και αυτού που λογίζεται η ίδια η βάση του εκπαιδευτικού συστήματος, η λογική σκέψη.

ΑΥΤΟΣ ο τύπος που λες με την αδιαμόρφωτη και καθόλου συνεκτική συλλογιστική έχει μεγάλο πρόβλημα με το αριστοτεχνικό τρολάρισμα. Του καίει τις φλάντζες δηλαδή. Και ο θεούλης μας κάνει απλώς αυτό: μπαίνει σε κάθε μα κάθε παπάρα που λέει και της αλλάζει τον αδόξαστο. Προσοχή, καθώς εδώ είναι η ειδοποιός διαφορά: με επιδέξιο πάντα τρόπο!

wwqqesfvdbynbfgfbm1

Είναι δεν είναι αληθινό το τρολάρισμα, το γεγονός παραμένει ότι αυτή είναι η βασιλική οδός για να παλέψεις με τον βλάκα φασίστα ρατσιστή του διπλανού account…

wwqqesfvdbynbfgfbm2

wwqqesfvdbynbfgfbm3

wwqqesfvdbynbfgfbm4

wwqqesfvdbynbfgfbm5

wwqqesfvdbynbfgfbm6 wwqqesfvdbynbfgfbm7

Δες κι αυτά:

Και θέλουν να δώσουν ψήφο στους 17χρονους…

Liberteam

Έτσι γίνεται το σωστό deal

Liberteam

Λοβοτομή ΤΩΡΑ

Liberteam

Μάντεψε πόσοι βλάκες κυκλοφορούν ανάμεσα μας

Liberteam

Έχουμε δικαιολογία για την εκκλησιαστική μάσα. Γιορτάστε χριστιανοί

Liberteam

Τον χριστιανισμό δεν θα τον προσλάβεις. Τον χριστιανισμό

Liberteam

Ισχύει, ισχύει

Mod

Θείες μύξες

Liberteam

Ο Έλληνας που μαγνητίζει τους τρομοκράτες

Liberteam

Όσκαρ επικήδειου

Liberteam

Μόνο σοβαρές προτάσεις

Liberteam

Ταγμένη σε έναν

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More