Οι Ευρωπαίοι ετοιμάζουν να εισάγουν στην διατροφή μας μυρμήγκια, κάμπιες και γρύλους. Σε αυτό το πλαίσιο κάλεσαν δημοσιογράφους από 13 χώρες να δοκιμάσουν τις νέες γκουρμιεδιές. Ανάμεσα τους και η Μαρία Δουρουδή η οποία περιέγραψε αναλυτικά την εμπειρία της στην Κοινωνία Ώρα Μega.
Όπως είπε, με τα μυρμηγκιά και τις κάμπιες την πάλεψε αλλά με το γρύλο τα βρήκε σκούρα. Γι αυτό κι εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και προτείνουμε το απόλυτο λαχταριστό πιάτο για να κάνει ακόμα και το γρύλο έδεσμα πρώτης τάξης…