TROLLING

Μιας και θα μας ταΐζουν γρύλους, βρήκαμε μια συνταγή μπόμπα

Οι Ευρωπαίοι ετοιμάζουν να εισάγουν στην διατροφή μας μυρμήγκια, κάμπιες και γρύλους. Σε αυτό το πλαίσιο κάλεσαν δημοσιογράφους από 13 χώρες να δοκιμάσουν τις νέες γκουρμιεδιές. Ανάμεσα τους και η Μαρία Δουρουδή η οποία περιέγραψε αναλυτικά την εμπειρία της στην Κοινωνία Ώρα Μega.

 

Όπως είπε, με τα μυρμηγκιά και τις κάμπιες την πάλεψε αλλά με το γρύλο τα βρήκε σκούρα. Γι αυτό κι εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και προτείνουμε το απόλυτο λαχταριστό πιάτο για να κάνει ακόμα και το γρύλο έδεσμα πρώτης τάξης…

grylomakaronada

Δες κι αυτά:

H κουζίνα των Simpsons υπάρχει και είναι όσο απίστευτη περιμένεις

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More