STORIES

Μόνο στην Ιαπωνία: 9+1 εναλλακτικά αντικείμενα

1. Γραβάτα-ομπρέλα

Θές να πας στην δουλειά και δεν είσαι σίγουρος για τον καιρό; Κανένα πρόβλημα

japan01

2. Χωνί για κολλύριο

Είσαι ασταθής και δεν μπορείς να ρίξεις  ούτε μια σταγόνα κολλύριο στα μάτια σου;

japan02

3.Μαξιλαράκι ήχου για την τηλεόραση.

Αν σου την σπάει που θές να ξαπλώσεις πλάγια για να δείς τηλεόραση και δεν ακούς τίποτα απο το ένα αυτί- με αυτό το μαξιλαράκι, θα την ακούσεις κανονικά.

japan03

4. Τετράγωνο καρπούζι

Αν το πορτπαγκάζ σου δεν έχει υποδοχή για να βάζεις το καρπούζι απο την λαική… εδώ είσαι. Με το τετράγωνο καρπούζι μπορείς να μπαίνεις και με χειρόφρενο στο δρόμο της γειτονίας σου.

japan04

5.Chopsticks με ανεμιστήρα

Γιατί να περιμένεις να κρυώσει λίγο το φαγητό για να μην κάει η γλωσσίτσα σου; Απόλαυσε το με το σούπερ γαμάτο ανεμιστηράκι σου. (θα μπορούσε να βγεί και σε πηρούνι για τους ευρωπαικούς λαούς)

japan06

6.Ολόσωμη ομπρέλα

Σου την σπάει η βροχή; Δεν γουστάρεις να βραχεί το συνολάκι σου; Σιγά το πρόβλημα. Πάρε την ολόσωμη ομπρελίτσα σου και άντε γεια.

japan07

7.Κάμερα για τα αυτιά

Είσαι περίεργος; Θές να δείς πόσο βρώμικα και τι μορφή έχουν τα τέρατα που κατοικούν στα αυτιά σου;

japan08

8.Ομπρέλα για τα γοβάκια

Είσαι εκκεντρική και το ξέρεις καλά. Απογείωσε το styling σου και προστάτευσε τα γοβάκια σου απο τους ελληνάρες οδηγούς που τρέχουν σαν τρελοί όταν βρέχει

japan11

9.Μπανανοθήκη

Μετέφερε την μπανάνα σου με την μπανανοθήκη και προστάτευσε την απο κάθε ατύχημα. (Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς)

japan12

*bonus

Μπλουζάκι – ξύσε με

Σαρέσει να αγγαρεύεις τα φιλαράκια σου ή την κοπέλα σου; Σε τρώει η πλάτη σου και δεν μπορείς μόνος σου; Οι Ιάπωνες έχουν την λύση. Φόρα το μπλουζάκι και απλά αφήσου στα χέρια των άλλων. Αν είναι να το κάνεις κάντο με στύλ. Στο F4 φίλε δώσε δώσε.

japan13

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More