TROLLING

Οι πολύτεκνοι την πέφτουν στο Σύμφωνο Συμβίωσης, Εκκλησία και ΑΝΕΛ τρίβουν τα χέρια τους

Κόψτε τους τα επιδόματα και μοιράστε τους προφυλακτικά!

Μετά τις ρατσιστικές κορώνες των ΑΝΕΛ ότι «η ομοφυλία παραπέμπει σε μικρή ομάδα σεξουαλικά παρεκτρεπομένων» και τους μύδρους της πάντα ανεκτικής ελληνικής Εκκλησίας, στον ιερό αγώνα κατά των ίσων δικαιωμάτων μιας μεγάλης μερίδας συμπολιτών μας ρίχνονται και οι πολύτεκνοι, γιατί έτσι, γιατί όχι δηλαδή;

Το νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε κατά της αρχής και οδεύει ολοταχώς προς την Ολομέλεια την ερχόμενη Τετάρτη ξεγύμνωσε τους πολιτικούς φορείς, έφερε τριγμούς στην εύθραυστη κυβερνητική συμμαχία και έδειξε τις ιδεολογικές παθογένειες της κοινωνίας μας και το αφόρητο έλλειμμα δημοκρατίας φυσικά.

Γιατί η δημοκρατία προϋποθέτει την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της μειοψηφίας και αυτή είναι η βασική αρχή του πολιτεύματος του Κλεισθένη, ναι του Έλληνα Κλεισθένη, του πατριώτη Έλληνα Κλεισθένη, τον οποίο δεν έχουν πάρει μυρωδιά οι μισαλλόδοξοι και ρατσιστές φορείς μας.

Το νομοσχέδιο για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια ψήφισαν επί της αρχής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων. Το καταψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. Όσο για τη Νέα Δημοκρατία, καμία γνώμη, επιφυλάχθηκε να την εκφράσει στην Ολομέλεια, περιμένοντας προφανώς να δει από πού φυσά ο γαλάζιος άνεμος και τι θα πουν οι συντηρητικοί της ψηφοφόροι. Μιλώντας για χάραξη πολιτικής δηλαδή.

Στο πα Αλέξη, εγώ πουστιές δεν ψηφίζω

Την ώρα που το Σύμφωνο Συμβίωσης διχάζει το πολιτικό μας σύστημα εκεί ακριβώς που δεν θα έπρεπε, καθώς παρά τις ιδεολογικές διαφορές, στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισονομία θα περίμενε κανείς απόλυτη συναίνεση των στυλοβατών της δημοκρατίας μας, στο μέτωπο των ετεροφυλοταλιμπάν προστίθενται εντελώς αναπάντεχα και οι πολύτεκνοι!

Πλάι στις εμετικές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, που είπε ότι το σύμφωνο «προσκρούει στις πατριωτικές και θρησκευτικές αντιλήψεις της κοινωνίας», λες και είναι εκπρόσωπος της κοινωνίας ή ο πατριωτισμός αντιτίθεται στην ισοπολιτεία(!), η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος συστρατεύτηκε στον εκκλησιαστικό ανένδοτο κατά του συμφώνου συμβίωσης με εξίσου εμετικές θέσεις.

«Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά τις 205.000 και πλέον πολύτεκνες οικογένειες, διαμαρτύρεται έντονα για το επονείδιστο Νομοσχέδιο “ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ”, που προωθεί στη Βουλή προς ψήφιση το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο προτίθεται να επεκτείνει την ισχύουσα ήδη νομοθεσία και στα λεγόμενα “ομόφυλα ζευγάρια”.

Η συγ(Κυβέρνηση), μη μπορώντας να αντισταθεί, συμμορφώνεται στις επιταγές της ηθικά και πνευματικά παραπαίουσας Ευρώπης και με το νομοσχέδιο αυτό ανατρέπει καθ’ ολοκληρία τις αξίες, τα ιδανικά και τις παραδόσεις της Ελληνικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με τον ορισμό του νομομαθούς Ρωμαίου Μοδεστίνου, ο θεσμός του γάμου αποτελεί: “ανδρός και γυναικός συνάφεια και συγκλήρωση του βίου δια παντός, Θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία”. Με το νομοσχέδιο ο θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά και μόνο ως δικαιοπρακτική ενέργεια που ρυθμίζει τις σχέσεις των μερών και αποϊεροποιείται πλήρως.

Με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο μεταβάλλεται το τιμιότατο ανθρώπινο πρόσωπο σε χρηστικό αντικείμενο και καθίσταται εμφανής η προσπάθειά του να υποκατασταθεί ο ιερός θεσμός του γάμου με νομικές προβλέψεις που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κακοδαιμονία του ισχύοντος νομικού πλαισίου.

Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους.

Καταδικάζει όμως το ολίσθημα του Υπουργείου γιατί επιχειρεί νομοθετικά να απαξιώσει και να υποβιβάσει την ανθρώπινη φύση, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του ατόμου και να εκμηδενίσει τον υψηλό και θεοϊδρυτο θεσμό της οικογένειας, που στηρίζεται στο τρίπτυχο (άρρεν + θήλυ + παιδιά).

Με το νομοσχέδιο αυτό ολοκληρώνεται θεσμικά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, φαλκιδεύεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και απενοχοποιείται η παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους και επιχειρείται να μεταβληθεί ο εν τιμή δημιουργηθείς άνθρωπος σε βοσκηματώδη ύπαρξη.

Η ΑΣΠΕ καλεί όλους του Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους αρμοδίους Φορείς να μην ενδώσουν στην ψήφιση του επονείδιστου αυτού νομοσχεδίου».

bghfjbfgbfhtyjhr2

Αν δεν ξέρασες ακόμα από τις παραφυσικές μπουρδολογίες των πολυτέκνων, καλό είναι να μάθεις ότι την ίδια ώρα ο Κουρουμπλής δίνει το κατιτίς του στους πολύτεκνους για να κατευνάσει το ρατσιστικό και επικίνδυνο μένος τους, εξισώνοντας τρίτεκνους και πολύτεκνους σε θέματα μοριοδότησης.

bghfjbfgbfhtyjhr3
Σόρι παιδιά, μόνοι σας την εκμηδενίζετε

Αλήθεια, η ΑΣΠΕ εκφράζει όλους τους πολύτεκνους συμπολίτες μας; Έτσι θα μεγαλώσουν τα ομολογουμένως πολλά παιδιά τους;

Δες κι αυτά:

Ανωμαλίες

Liberteam

Αντίσταση τώρα

Liberteam

Οι μεγάλοι άντρες δεν μασάνε…

Liberteam

Θαύμα, θαύμα

Liberteam

Θέλημα Θεού

Liberteam

«Όποια γυναίκα σκοτώσει πούστη, θα πάει στον παράδεισο»

Mod

Έχει ο Θεός

Liberteam

Σχολεία κατά της ομοφυλοφιλίας – Θεέ και Κύριε…

Mod

Οι παπάδες τώρα ασχολούνται και με τις πίπες (κυριολεκτικά)

Mod

Οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ είναι οι αμερικάνοι ψεκασμένοι των ΑΝΕΛ

Φου Μαν Ψου

Αφήστε με να ζήσω

Mod

Παπάδες στη Λαμία ζουν το δικό τους Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More