TROLLING

Οι στιγμές που έκρυψαν όλα τα media από το τελευταίο αντίο στον Μητσοτάκη

Μεταξύ μας, δεν περιμέναμε ότι θα ερχόταν η ώρα που θα ασχολούμασταν με ένα τέτοιο θέμα. Κι ας μας χωρίζουν 60-70 χρόνια από τον Επίτιμο.

Τελικά ζήσαμε να το δούμε κι αυτό! Το ίδιο και η Βασίλισσα Ελισάβετ που πλέον μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες ως η μοναδική ηγέτης της γενιάς της που δεν την έθαψε ο Μητσοτάκης!

“Κακίες”, θα πει ο γαλάζιος οπαδός. “Όταν κάποιος πεθαίνει, ότι κι αν έκανε, πρέπει να σεβόμαστε την μνήμη του”. Τι δηλαδή; Μήπως πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη κι από τον Χίτλερ ή τον Στάλιν για όσα έχουν σύρει κατά καιρούς;

Anyway, με τον Μητσοτάκη σπάγαμε πλάκα πολλά χρόνια και μέχρι και ο ίδιος αυτοσαρκαζόταν με την γκαντεμιά του. Τώρα την σκυτάλη παίρνει ο διάδοχος του στην οικογενειοκρατική Νέα Δημοκρατία. Κι αν κρίνουμε από τις ποδοσφαιρικές του προβλέψεις, ο Κυριάκος είναι ικανός να πάει τον θρύλο του Μητσοτακέικου σε νέα επίπεδα!

Ο νέος λατρεμένος μας, λοιπόν, Κούλης, βρέθηκε στην κηδεία του πατέρα της Ντόρας του και έγινε θέμα ποικίλων σχολίων όταν διέρευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να χαμογελάει!

Εμείς, ανήσυχοι γαρ, το ψάξαμε ακόμα περισσότερο.

Και πιστοί στο δημοσιογραφικό δόγμα που μαστίζει εδώ και δεκαετίες το επάγγελμα “όταν δεν υπάρχει θέμα, φτιάχνεις θέμα” κάναμε το χρέος μας.

Και ιδού τι αποκαλύπτει η έρευνα μας. Με αδιάσειστα στοιχεία που κάνουν ακόμα και τον Ευαγγελάτο με το κοριτσάκι από την Βόρεια Κορέα (σχετικά θυμήσου αυτό) να μοιάζει με γατάκι…

Μπόνους:

 

Και για τις αντιδράσεις, έχει συνέχεια εδώ

Δες κι αυτά:

Απ’ τη Ζηνοβία τους αποκλεισμένους ποιος θα σώσει;

Liberteam

Έτσι σε θάβουν άμα είσαι «νονός»!

Liberteam

Και να θες να αγιάσεις…

Mod

Απαρηγόρητος ο Κυριάκος για Μύκονο. Δεν κατέβαινε το χαβιάρι μπελούνγκα

Mod

Βρε, λες;

Liberteam

Όταν ο νέος αντιπρόεδρος της ΝΔ έκραζε τον νυν πρόεδρο

Mod

Κούλα, μ’ ακούς;

Liberteam

Ο Κούλης του λαού

Liberteam

Better safe than sorry

Liberteam

Εσύ, τον ανάποδο σταυρό που έχει κρεμασμένο ο Κούλης, τον έχεις δει;

Mod

Έχουμε νικητή

Liberteam

Άμα σε θέλει η τύχη…

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More