STORIES

Ο άνθρωπος που «ξεφτίλισε» το μπάσκετ

Ναι μιλάμε για τον Στεφ Κάρι, τον γκαρντ των Ουόριορς ο οποίος πριν λίγες ώρες έβαλε το πρώτο του δαχτυλίδι, ως πρωταθλητής ΝΒΑ.  Όχι, μην αρχίστε να μας πετάτε ντομάτες πριν διαβάστε τις παρακάτω γραμμές.

Ο υπογράφων βλέπει μπάσκετ 20 χρόνια και βάλε. Έχω προλάβει από Τζόρνταν,Μπερντ Γκάλη και Πέτροβιτς μέχρι τους πιο πρόσφατους, Κόμπι Μπράιαντ, Λε Μπρον Τζέιμς κοκ. Αυτά που κάνει ο Κάρι δεν τα χω ματαξαναδεί στη ζωή. Όποιο κλισέ κι αν βάλετε μέσα θα είστε. Σουτάρει πιο γρήγορα κι απ’ τον ίσκιο του, βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι, το βάζει με κλειστά τα μάτια κλπ.

Μιλάμε για τον καλύτερο σουτέρ, ever. Ο τύπος έχει καταργήσει όλους τους νόμους των πιθανοτήτων, με την ευστοχία του έξω από τα 7,25. Είτε έχει αντίπαλο μπροστά του είτε όχι είναι το ίδιο πράγμα. Η μπάλα 8/10 φορές (για να μην πω παραπάνω) θα κάνει «χλατς» στο διχτάκι, που λέγαμε μικροί. Ο 27χρονος Στεφ, ευστόχησε σε 98 (!!!) τρίποντα στα πλέι-οφ του ΝΒΑ, σπάζοντας το ρεκόρ προ εικοσαετίας, του επίσης «killer» Ρέτζι Μίλερ με 58.

sthnnggfdsfsd1
Σε σένα μεγάλε

Για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του άρθρου, απλά ρίξτε μια ματιά στον τρόπο που πανηγυρίζει ο τύπος μετά από κάθε τρίποντο. Άντε να σηκώσει κανά δάχτυλο να δείξει προς τα πάνω (το θεό και καλά) ή ν’ ανεβάσει λίγο το φρύδι λέγοντας με τον τρόπο του, «just another day at work».

Στα τέτοια σου μεγάλε, συνέχισε έτσι…

https://youtu.be/rBkBnv4wmpA

Δες κι αυτά:

Το γυναικείο μπάσκετ της καρδιάς μας

Liberteam

Το νίντζα χασαποσέρβικο του Σπανούλη

Liberteam

Όλα μα όλα τα ποντάκια που έβαλε ο Jimmy Butler πριν κάνει σκόνη τον Michael Jordan

Από το… Σλούκα μπινέ στο γύρνα σπίτι σου

Liberteam

Τίποτα από αυτά που κάνει ο Steph Curry δεν μπορεί να μην τα μιμηθεί ένας Globetrotter

Liberteam

Τον 70χρονο ομογενή ταρίφα φέρνει ο Γιαννακόπουλος μπας μπει κάνα τρίποντο

Liberteam

Αποκάλυψη τώρα

Liberteam

Αν είναι να παίξεις μπασκετάκι, να μη δεχτείς τίποτα κατώτερο από αυτό!

Liberteam

Τραβάει τι κοτσίδες του

Liberteam

Μία φράουλα για τον πρωταθλητή

Mod

Μπορεί να συμβεί στον καθένα…

Mod

Παναθηναϊκός: μεταγραφικοί μύθοι και αλήθειες

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More