STORIES

Ο καλύτερος επικήδειος που γράφτηκε ποτέ στην ιστορία των επικήδειων

Έτσι θέλουμε να μας θυμούνται όταν φύγουμε κι εμείς από τον μάταιο τούτο κόσμο!

Ο τύπος θα μας λείψει κι ας μην τον ξέραμε, αφού την ώρα που αποδημούσε εις κύριον φρόντισε να χαρίσει στους οικείους του (και όλους εμάς) λίγο γελάκι στα χείλη.

Ο Elwood «Buddy» Segeske πέθανε λοιπόν που λες σε ηλικία 60 ετών και τα φιλαράκια του του έγραψαν έναν αποχαιρετιστήριο που σε μαγεύει από τις πρώτες στιγμές, για να σε στοιχειώσει μετά μια για πάντα.

«Ο Elwood «Buddy» Segeske III, ηλικίας 60 ετών, πρώην ποδοσφαιριστής, κατασκευαστής εργαλείων και καλουπιών και σωσίας του Ντέιβιντ Μπάουι, έφαγε το τελευταίο πρέτσελ του στις 25 Φεβρουαρίου 2016. Ο θάνατός του ήρθε έπειτα από μια βδομάδα μάχης με την αστοχία του σωματικού υλικού του και από τα μόνιμα αποτελέσματα μιας απαγωγής από εξωγήινους το 1992»

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή ενός ακραία δημιουργικού επικήδειου που είπε να αφήσει κατά μέρος τις αφιερωματικές κορώνες για το πόσο καλός και δοτικός ήταν ο μακαρίτης και να πει τα πράγματα όπως ήταν. Απόλαυσε και επιστράτευσε τα φιλαράκια σου για τη δική σου στιγμή (μη φτύνεσαι, για όλους μας θα ρθει!)…

«Ο Buddy μεγάλωσε στους κακόφημους δρόμους του Κένσινγκτον, εκεί που όπως ισχυριζόταν οι άντρες ήταν άντρες, όπως και οι μισές από τις γυναίκες. Μιλούσε πάντα στοργικά για τους παιδικούς του φίλους, οι οποίοι όσοι δεν κατέληξαν στη φυλακή έγιναν κλόουν, καθαριστές μπουκαλιών, καλοί συζητητές ή/και Ρεπουμπλικάνοι. Κι όμως, παρά την κακόφημη γειτονιά που μεγάλωσε, ο Buddy έλεγε ότι έκλαψε την πρώτη φορά που έκανε έρωτα, πιθανότατα λόγω του σπρέι πιπεριού»

Είναι να μην τον λατρέψεις ρε φίλε; Πάρε και το υπόλοιπο χωρίς παρεμβάσεις, κι αν θες να το απολαύσεις και στο αγγλικό, δες το εδώ

Αφού έκανε λοιπόν εγχείριση στην πλάτη του λόγω του παραφορτωμένου με επαγγελματικές κάρτες πορτοφολιού του, ο Buddy

«παρά το γεγονός ότι πέτυχε πολλά στη ζωή του, ήταν κυρίως υπερήφανος για τα χρόνια που έπαιζε ποδόσφαιρο, τη σχεδόν τέλεια αποστήθιση των στίχων των κομματιών των Beatles και την ικανότητά του να βρίσκει διάνα στο κατούρημα με απόλυτη ακρίβεια».

«Για να χαλαρώνει από το στρες, ο Buddy προτιμούσε το κάπνισμα και το ποτό από τη γιόγκα … και αγαπούσε να παίζει μπιλιάρδο, να ψαρεύει, να κατασκοπεύει την Τζένιφερ Λόρενς και να χαζεύει βυζιά. Θα τον θυμόμαστε για το μεταδοτικό του χαμόγελο, τα λαμπερά γαλανά του μάτια, την καλή του την καρδιά και το απρεπές του χιούμορ».

Αναπαύσου εν ειρήνη, παλιόφιλε Buddy…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More