TROLLING

Ο Κούλης την πίνει και δεν μας δίνει

Αφού ως άλλος γέροντας Παϊσιος ο Κυριάκος προέβλεψε ότι το 2019 θα είναι χρονιά εκλογών, ως οφείλει κάθε πολιτικός που σέβεται το παντεσπάνι του έχει ξαμοληθεί στον απλό λαό.

Κι επειδή οι λαϊκές αγορές έχουν καταντήσει τρε μπαναλιά, ο Κούλης κάνει πρωτότυπες εφόδους. Έτσι βρέθηκε μαζί με πρώην τοξικομανείς δείχνοντας όμως λίγη κοινωνική αναλγησία μιας και δεν φάνηκε να νοιάζεται για τις επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει στους ήρωες της ζωής μία συνάντηση μαζί τους.

Φήμες που τον θέλουν να ήθελε απλά να πιάσει κονέ γιατί στην περίπτωση που καταφέρει να χάσει στις επερχόμενες εκλογές θα πέσει στα σκληρά κρίνονται ως υπερβολικές. Αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί όταν του φάει την θέση ο Μπακογιάννης,

Έτσι αφού συναντήθηκε με τρανσέξουαλ παρά το ότι ψήφισε εναντίον τους στην νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, αφού σαγήνευσε τόσο μία μάνα που του βροντοφώναξε “τι γκόμενος είσαι” κι αφου έκανε ένα Συριζαίο να αλλαξοπιστήσει, τώρα μας μπερδεύει το “λέω δράκους” με το “βλέπω δράκους” και μας κάνει όλους να θέλουμε το σταφ του!

Δες κι αυτά:

Εκσυγχρονίσου ρε Κούλη

Liberteam

Φανέλα που θα βρούμε;

Liberteam

Καταραμένη φτώχεια

Liberteam

Αυτά είναι τα πραγματικά UFO που δεν θέλει να δεις η CIA

Όποιος καεί στον χυλό…

Liberteam

Μην το πείτε στον Αλέξη…

Liberteam

Ο Ογκουνσότο παίρνει θέση για το πολιτικό σκηνικό

Πιο coolης πεθαίνεις

Liberteam

Workaholic…

Liberteam

Οι ξένοι ηγέτες έπαθαν πλάκα με τον τρόπο που πίνει το εσπρεσάκι του ο Μητσοτάκης

Liberteam

Έκλεισε το νέο soundtrack της ΝΔ

Liberteam

Τα καψόνια της ΕΡΤ στον Μεϊμαράκη που δεν έδειξαν οι κάμερες

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More