TROLLING

Ο Κυριάκος ξεπαγώνει την Ντόρα και η Φώφη κλείνει το μάτι στον Γιωργάκη

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν στον έρμο τούτο τόπο…

Κοίτα να δεις ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό μας σκηνικό, με νέα πρόσωπα και φρέσκες ιδέες. ΝΟΤ! Γιατί μπορεί το νέο να είναι ωραίο, το παλιό και δοκιμασμένο είναι όμως αλλιώς.

Κι έτσι ο Κούλης έβγαλε από τον εξαετή πάγο την Ντόρα αναθέτοντάς της και πάλι καθήκοντα ευθύνης στη Νέα Δημοκρατία, σε μια κίνηση που δείχνει ότι ξεκόβει με τα παλιά και την απεχθή οικογενειοκρατία. Αυτές είναι προφανώς οι κομβικής σημασίας αλλαγές που ευαγγελίζεται ο κ. Μητσοτάκης για την επόμενη μέρα της γαλάζιας παράταξης και του τόπου.

Η Ντόρα επιστρέφει λοιπόν ολοταχώς και δριμύτερη στη ΝΔ ως τομεάρχης Εξωτερικών και Άμυνας, σε μια συμβολική κίνηση που επισημοποιεί τον ηγετικό της ρόλο στο εσωτερικό του κόμματος. Είπαμε, ο νεποτισμός δεν κολλά στο νέο δεξιό πνεύμα του Κούλη μας.

pzpfnfsfsgrf1

Την ίδια ακριβώς ώρα, το μεγάλο «ναι» είπε ο Γιωργάκης στην πρόσκληση της Φώφης για συστράτευση δυνάμεων και κοινό μέτωπο, ώστε «να διαδραματίσουμε ρόλο για την ενότητα του ευρύτερου χώρου με προοδευτικό πρόσημο». Κατανοούμε ως πολίτες την ανάγκη της κ. Γεννηματά να ξαναδώσει ζωή σε έναν σχηματισμό που ψυχορραγεί μέσω συσπείρωσης κάθε διαθέσιμης δύναμης, μπας και σωθεί το ΠΑΣΟΚ από την αφάνεια, καλεί όμως πίσω τον άνθρωπο που ευθύνεται ουσιαστικά για τη διάλυσή του; Τέτοια ανάγκη πια; Το παπαντρεϊλίκι είναι αθάνατο αδέρφια, μην έχετε καμιά αμφιβολία.

pzpfnfsfsgrf2

Μήπως να επαναφέρει και το δίδυμο της επιτυχίας Σημίτη-Λαλιώτη; Να δεις που στο τέλος θα μείνουν στην Ελλάδα οι 300 και τα σόγια τους…

Έλα παραδέξου, σου χουν λείψει

Δες κι αυτά:

Επιστροφή στις παλιές αξίες

Liberteam

Αυτά είναι τα πραγματικά UFO που δεν θέλει να δεις η CIA

Πρόσεχε τι εύχεσαι

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More