TROLLING

Ο Λεβέντης αθετεί τις δεσμεύσεις του, γελά και το παρδαλό κατσίκι

Στον Λεβέντη λεβεντιές;

Ο κυρ Βασίλης είχε υποσχεθεί προεκλογικά στους πολιτευτές του πως θα τηρήσει το fair play στο βουλευτικό rotation, αλλάζοντας τους βουλευτές του κόμματός του κάθε έξι μήνες.

Πλησιάζοντας λοιπόν η αποφράδα 25η Μαρτίου, όταν θα παρέλθει δηλαδή η πρώτη εξάμηνη θητεία των εκλεκτών της Ένωσης Κεντρώων, ο Λεβέντης τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα, επισύροντας την εσωκομματική μήνη των στελεχών του!

Έξι λαρισαίοι υποψήφιοι του Λεβέντη του έστειλαν εξώδικο καλώντας τον να θυμηθεί τι έλεγε τον Σεπτέμβριο, απαιτώντας να αντικαταστήσουν αυτοί ως εκλογικοί επιλαχόντες τους βουλευτές του κόμματος. Μεγάλη μπουκιά φάε Βασίλη μας…

Ο συνταξιούχος εφοριακός Δαμιανός Ζώκας, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, θέλει την έδρα του και τη θέλει τώρα:

«Στο εξώδικο θα αναφέρεται πως την καθορισμένη ημερομηνία, που είναι η 25η Μαρτίου 2016, ο σημερινός βουλευτής θα παραδώσει την έδρα του στον πρώτο επιλαχόντα του ψηφοδελτίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνω αγωγή και θα υποβάλω μήνυση, για να μεταφέρω την αθέτηση της υπόσχεσης του κ. Λεβέντη στο πεδίο της Δικαιοσύνης»

vaaallellebbttiis1

Άρχισαν τα όργανα Βασίλη μας…

«Το καλοκαίρι καιγόταν ο πρόεδρος να συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια και μας έβαλε να μαζέψουμε κόσμο με τη δέσμευση ότι κάθε έξι μήνες της κοινοβουλευτικής περιόδου οι βουλευτές θα παραιτούνται και θα τους αντικαθιστούν οι επόμενοι. Με αυτή τη δέσμευση έπεισα έναν ανιψιό μου να κατέβει στην Ημαθία για να κλείσουμε το ψηφοδέλτιο. Μετά ο πρόεδρος εξαφανίστηκε»

Μπιλ ο Κωλοτούμπας!

Δες κι αυτά:

Mc Leventis: The καρκίνος mix

Liberteam

Το όραμα του Λεβέντη ανοίγει ορίζοντες

Liberteam

Ο Λεβέντης θα μας κόψει μπάλα και τσόντα

Liberteam

Ε-ε-έρχεται

Liberteam

Να πεθάνουν – Ο θρυλικός λόγος του Βασίλη Λεβέντη

Liberteam

Ένας Λεβέντης στην Βουλή

Liberteam

Επιτέλους

Liberteam

Λεβέντης και ξερό βυζί… ε… ψωμί

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More