TROLLING

Ο Μητσοτάκης κόβει Facebook και Instagram κατά τις ώρες εργασίας

Η αναπτυξιακή πολιτική της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα εστιάσει μόνο στην προσέλκυση επενδυτών αλλά και στην ενδυνάμωση της εργασιακής κουλτούρας του Έλληνα.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται πολύ σοβαρά η διακοπή λειτουργίας του Facebook και του Instagram κατά την διάρκεια των ωρών μεγάλου φόρτου εργασίας κατά τις καθημερινές.

Κι επειδή δεν έχουν όλοι το ίδιο ωράριο εργασίας, η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου θα γίνεται από τις 8 π.μ. μέχρι τις 4μ.μ.

Πράγμα που σημαίνει ότι οι πολίτες δεν θα έχουν πρόσβαση στα δύο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα ούτε από τους υπολογιστές ούτε κι από τις κινητές συσκευές (smart phones και tablets).

Αν τελικά επιβληθεί η 7ήμερη εργασία, τότε ανάλογα θα διαμορφωθεί  και το διάστημα της διακοπής.

Μεγάλος στόχος είναι η μελλοντική προσωποποίηση του μέτρου. Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής σε συνεργασία με τον ιντερνετικό κολοσσό του Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα δημιουργήσει ένα αλγόριθμο με βάση τον οποίο θα διακόπτεται η λειτουργία των Facebook και Instagram στον εκάστοτε χρήστη μόνο κατά την διάρκεια του δικού του ωραρίου.

Η καθημερινή 8ωρη διακοπή θα περιλαμβάνει, φυσικά και τους άνεργους ή άεργους, ώστε να τους ωθήσει στην αναζήτηση πιο δημιουργικών δραστηριοτήτων, τονώνοντας έτσι την ανάπτυξη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το αναπτυξιακό αυτό μέτρο δεν θα εφαρμοστεί στο Twitter καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των λογαριασμών είναι bots και fake accounts που ανήκουν σε εταιρείες social media marketing και άρα λογίζονται ως εργασιακή απασχόληση.

Δες κι αυτά:

Απόδειξη ότι ο Καμμένος δεν υπάρχει

Liberteam

Επιθέσεις στο Παρίσι – Ο κόσμος καίγεται και η Ραχήλ… χτενίζεται

Mod

Ο πραγματικός τάφος του Αριστοτέλη

Mod

Όταν σε ενδιαφέρει η επικοινωνία κι όχι η ουσία

Mod

Πάλι σκ@#@ τα έκανε ο επικοινωνιολόγος

Liberteam

Πουτάνα κρίση

Liberteam

Μόνο ο Θεός θα τον κρίνει

Liberteam

Ουφ, στο τσακ…

Liberteam

Ό,τι πει ο παπάς…

Liberteam

Πάρε τα βουνά μαζί με το σκύλο σου

Mod

Τη Raquel Rischard την ξέρουμε; Όχι; Κακώς, πολύ κακώς!

Liberteam

Αυτά είναι τα πραγματικά UFO που δεν θέλει να δεις η CIA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More