CULT+ART

Ο Obi-Wan τον δίνει στην Padme, ο Obi-Wan τον δίνει στην Padme, λένε τα αρρωστάκια του «Star Wars»

Περιμένοντας το «Rogue One» να μας ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά, η μυθολογία του «Star Wars» γίνεται ξαφνικά ζεματιστά καυτή από τις αποκαλύψεις των σκληροπυρηνικών φαν. Ή των σεξοπορνοδιαστροφικών, το ίδιο κάνει.

Μιλώντας λοιπόν για τα τρία prequels, που παρακολουθούν το πώς ο Anakin Skywalker μετατρέπεται σε Darth Vader, κατά τη φάση της μεταμόρφωσης του καλού jedi σε dark lord υπάρχει αυτή η αμφιθυμική σχέση με τον δάσκαλό του, Obi-Wan Kenobi.

Όπως πληροφορούμαστε λοιπόν, κυκλοφορεί μια θεωρία που θέλει τον Obi-Wan να του δίνει να καταλάβει με την γκόμενα του Anakin! Κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί τα πήρε τόσο και σκότωσε όλα αυτά τα παιδάκια (ή πάλι και όχι).

sssttrarrwwarrrs1

Η θεωρία είναι αναλυτική και περιστρέφεται γύρω από το «Attack of the Clones», όταν ο Obi-Wan περνά τον καιρό του προστατεύοντας την Padme, αντί τον Anakin. Οι φαν μάς λένε πως το προστατεύει έχει εδώ μια γενικότερη σημασία και σημαίνει σεξ.

Ακόμα και φωτογραφικό υλικό επιστρατεύουν από το επεισόδιο, όταν τον σώζει η Padme και βάζει το χέρι της στον μηρό του πίσω μάλιστα από την πλάτη του Anakin! Τι άλλο να πεις για τα παιδιά, όπως βολεύονται.

sssttrarrwwarrrs2

Όταν μάλιστα αρχίζει το τρίτο μέρος της τριλογίας, το παράνομο ειδύλλιο καλά κρατεί, αν και μέχρι τότε ο νεαρός Skywalker κάτι έχει μυριστεί. Και η ζήλια τον κατακλύζει. Ακόμα και στα όνειρα που βλέπει με τον θάνατο της Padme, ο μέντοράς του στέκεται δίπλα της.

Αλλά και ο Yoda καταλαβαίνει τις μοιχείες του γέρο-Ben, αφού όταν του λέει να ψάξει στα συναισθήματά του για να βρει τον Anakin, τι ξεπηδά; Η Padme, σωστά! Γιατί ο πορνόγερος δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του. Κι έτσι στην τελική μονομαχία, δεν παλεύουν παρά για το κορίτσι. Και ξαφνικά το «Star Wars» έγινε σαπουνόπερα.

Ναι, γέλα μοιχαλίδα…

Δες κι αυτά:

Star Wars – Επεισόδιο 7: Ο Άδωνις Ξυπνά

Κάπου μεταξύ 6ου και 7ου Star Wars

Liberteam

Μέχρι και η Χίλαρι Κλίντον έχει χιούμορ, ακούτε έλληνες πολιτικοί;

Kinky εργαλεία για να το κάνεις σαν Σιθ

Mod

To σατανικότερο Star Wars κουίζ όλων των γαλαξιών

Liberteam

Welcome to the dark side

Liberteam

Αν οι Avengers ήταν Έλληνες…

Liberteam

Έτσι για το σπάσιμο

Liberteam

Ποιος είναι ο άρχοντας Σιθ της καρδιάς σου;

Mod

Κάνε τηλεφωνικό σεξ με τον… Master Yoda

Liberteam

Δέκα ασπρόμαυρες ταινίες που αποδεικνύουν πόσο καφρίλα είναι η έγχρωμη «Η δε Γυνή να Φοβήται τον Άνδρα»

Φου Μαν Ψου

Το βίντεο για να νέα οχήματα της ΕΛΑΣ όπως θα έπρεπε να είναι

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More