GRID STORIES Επίκαιρα

Πάρε τον πούλο και πίσω την ιθαγένεια λέει στον Τομ Χανκς η Ραχήλ Μακρή

Η πάλαι ποτέ βουλευτής που έχει γίνει πιο γραφική κι από τη Σαντορίνη επιδιώκει συνεχώς να ξαναβρεθεί στον αφρό της δημοσιότητας με απανωτά ακροδεξία συνήθως παραληρήματα .

Εμείς, γνωστοί για τις ευαισθησίες που καμιά φορά μας διακρίνουν και για ανθρώπους που κάποτε νόμιζαν ότι ότι ήταν κάποιοι αλλά κατέληξαν στη λήθη της πολιτικής ζωής, αποφασίσαμε να δώσουμε στην Ραχήλ Μακρή την δέουσα σημασία.

Χωρίς να κατονομάζει, λοιπόν, η πρώην συνοδοιπόρος του άλλου πολιτικού Τιτάνα Πάνου Καμμένου κι εξέχουσα προσωπικότητα του κωμικά ακροδεξιού κόμματος ΑΝΕΛ, έκανε μία ανάρτηση ανάλογη του ήθους που την διακρίνει.

Ιδού η ανάρτηση που έκανε το προσωπικό της προφίλ στο facebook:

Και τώρα εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος πώς συμπεραίνουμε ότι απευθύνεται στον Τομ Χανκς κι όχι στον Γιάννη Αντετονούνμπο -όπως έκαναν πολλά άλλα sites- μίας και ο σταρ του ΝΒΑ ήταν επίσης πρόσωπο που έπαιζε στην επικαιρότητα εκείνη την ημέρα .

Δεν το ξέρουμε και πιθανολογούμε ότι αυτό ακριβώς ήταν και ο στόχος. Να δημιουργήσει μεν θόρυβο και μετά (αν τα κατάφερνε που δεν τα κατάφερε) να έλεγε πώς απευθυνόταν σε άλλον.

Λίγες ώρες αργότερα όμως , κι αφού προφανώς την έτρωγε το δάχτυλο της , έκανε μία ακόμα χειρότερη ανάρτηση όπου αυτή τη φορά κατονόμαζε τον Τομ Χανκς και αναπαρήγαγε δημοσίευμα ακροδεξιού site -που γενικά αρέσκεται στην αβάσιμη συνομωσιολογία – και κατηγορεί τον ηθοποιό ως παιδεραστή.

Ιδού η σχετική ανάρτηση:

Ποια είναι η Sarah Ruth Ashcraft

Το όνομα Sarah Ruth Ashcraft εμφανίζεται μόνο στο twitter και το 2017 ανάρτησε πώς σε ηλικία 13 ετών πουλήθηκε από τον πατέρα της στον Τομ Χανκς. Είναι ένας από τους πολλούς λογαριασμούς που διαδίδουν ότι οι πολιτικοί εχθροί του Ντόναλντ Τραμπ είναι παιδόφιλοι. Επιπλέον το συγκεκριμένο προφίλ είναι γεμάτο αναρτήσεις ακροδεξιού τύπου.

Για να στηρίξει τους ισχυρισμούς περί Χανκς και παιδοφιλίας επικαλείται φωτογραφία από “παιδικά παούτσια και γάντια” στο instagram του. Μία απλή ματιά στο ηλεκτρονικό φωτογραφικό άλμπουμ είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για αντικείμενα πεταμένα στους δρόμους. Εκτός από γάντια και παπούτσια είναι αναρτημένες ομπρέλες, κλειδιά, βούρτσες, σαγιονάρες και όχι, δεν είναι συλλογή παιδικών αντικειμένων.

Επιπλέον, σε έρευνες που έχουν ήδη γίνει δεν αποδείχτηκε καμία επαφή με τον διαβόητο Τζέφρι Επστάιν.

Η “Sarah Ruth Ashcraft” για να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της λέει ότι ο Χανκς δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον της ωστόσο δεν λέει γιατί ούτε η ίδια έχει κινηθεί νομικά εναντίων που ανθρώπου που λέει ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η ιστορία της έχει πολλά κενά. Όπως και η ίδια η ύπαρξη της.

Αυτά όμως δεν φαίνεται να είναι αρκετά για να κάνουν κάποιους σαν τη Ραχήλ Μακρή να σκεφτούν δύο φορές πριν προβούν σε ανάρτηση τόσο σοβαρή κατηγορία προκειμένου να εξυπηρετήσουν το σκοπό τους: να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Κι ας είναι και ψευδείς.

Δες κι αυτά:

Celebrate pride

Liberteam

Karma is a bitch: Οι Antetokounbros κάνουν poster τον Βορίδη

Mod

Η προφητεία του γέροντα Χρυσαύγιου για τον Αντετοκούνμπο

Liberteam

Τα κορίτσια ξενυχτάνε μόνα ή δυο δυο

Liberteam

No Pasaran από τη γεννημένη πασιονάρια Ραχήλ!

Η Ραχήλ γδύθηκε

Liberteam

Χειρότερος κι από τον Μητσοτάκη

Mod

Ρε Γιάννη, άσε κάτω τη σημαία…

Mod

Έλα, να γυρνάει

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More