TROLLING

Πέντε εναλλακτικά ονόματα για το κόμμα του Θεοδωράκη τώρα που στέρεψε το Ποτάμι

 

Ο Σταύρος ζητούσε μέχρι χθες 10%, μπερδεύοντας προφανώς την προεκλογική εκστρατεία με τις μίζες των προμηθειών του Δημοσίου.

Ο θρασύτατος ελληνικός λαός του γύρισε όμως την πλάτη δίνοντάς του μόλις 4,09%, σε μια ακατανόητη κοινοβουλευτικά κίνηση που αναλύουν ήδη 212 επικοινωνιολόγοι διεθνούς κύρους.

Τα επιτελεία του Ποταμιού, πληροφορούμαστε, αναζητούν ήδη τη διάδοχη κατάσταση του κόμματος και στο πλαίσιο του ριζικού lifting (του Παταμιού ρε, όχι του Σταύρου), το όνομα του σχηματισμού αναμένεται να υποβληθεί σε δραστική ανανέωση.

Το Libertin είναι εδώ να βοηθήσει τον αγώνα της δημοκρατικής ανασυγκρότησης του σχηματισμού αλλά και την ευγενή προσπάθεια του Θεοδωράκη να βγάλει κάποια στιγμή τη χώρα από τον βούρκο της ανανεωτικής Αριστεράς. Αφού το Ποτάμι δεν έπιασε λοιπόν ψάρια, μήπως να δοκιμαστούν πιο μετριοπαθή ονόματα που να συμβαδίζουν αρμονικότερα με τα φειδωλά ποσοστά του κόμματος στις χθεσινές εκλογές; Εμείς πάντως προκρίναμε τα:

Αυλάκι: Τόσα τα λογοπαίγνια που μπορείς να κάνεις με τη γεμάτη συμβολισμούς αυτή λέξη (ανοίγουμε αυλάκια στην πολιτική / βάζουμε το νερό στα αυλάκι κ.λπ.) που είναι σωστό χρυσωρυχείο. Άσε που ως όρος είναι συνδεδεμένος με το «ποτιστικό» (ναι, ποτιστικό αυλάκι), κάτι που υποσυνείδητα θα λειτουργήσει ως υπόμνηση στην αναπτυξιακή πορεία που ευαγγελίζεται ο κ. Θεοδωράκης για τον τόπο…

Ρυάκι: «Ξεκινήσαμε ως ρυάκι, γίναμε κοτζάμ χείμαρρος»! Το νέο σλογκανάκι του κόμματος προσφορά της Liberteam. Παρακαλούμε κύριε Σταύρο μας…

Ρεματάκι: «Εμάς δεν μας παρασέρνει το ρέμα» ή ακόμα καλύτερα «Μπρος και γκρεμός και πίσω ρέμα». Το ‘πιασες ε; Μικρό, κομψό και ταξιδιάρικο το όνομα, δεν είναι καθόλου άσχημη επιλογή.

Ξεροποταμάκι: Απλή επίκληση στο θυμικό του ψηφοφόρου, μιας και οι συναισθηματισμοί πάντα πιάνουν στο ευσυγκίνητο κοινό. Ο Θεοδωράκης θα κλαίει γοερά οδυρόμενος «στερέψαμε, πάει ξοφλήσαμε» και πού ξέρεις, η αναγέννηση μπορεί να είναι απλώς θέμα καλής θεατρικής ερμηνείας.

Χειμαρράκι: Ορμητικός σχετικά, ο μικρός χείμαρρος έρχεται να ξεπλύνει την ελληνική κοινωνία από τα κρίματά της και να παρασύρει όλα τα κακώς κείμενα του ντουνιά. Εδώ είσαι δηλαδή, τουλάχιστον ένα 4,19% εξασφαλισμένο.

vdsgsrgsefffhrt1
Χράτσα χρούτσα, χράτσα χρούτσα

Κι αν αυτά δεν αρέσουν τελικά στην ομάδα που ξέρει να κερδίζει αλλά συνήθως χάνει, υπάρχει πάντα και η πιο στατική εναλλακτική, έτσι, μήπως φταίει η κίνηση του ποταμιού και η ναυτία που προκαλεί στους ψηφοφόρους για τα όχι και τόσο θεαματικά ποσοστά. Ποια είναι αυτή; Μα η Γουρνίτσα

Δες κι αυτά:

Ό,τι κι αν ψήφισες…

Liberteam

Κάντο ρε Αλέξη

Liberteam

Λαφαζάνης μάδα φάκα

Liberteam

Δεν το έχουμε ως λαός…

Liberteam

Πέντε τρόποι για να τους τρολάρεις στο δημοψήφισμα

Mod

Νέα Δημοκρατία, όπως λέμε δύναμη ευθύνης

Walking dead αλά Πασοκικά

Liberteam

Αχ, έρωτα

Liberteam

E αμάν πια!

Liberteam

Ποτς, ε; Ποτς;

Liberteam

Άντε ντε…

Liberteam

Φτηνά προϊόντα

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More