STORIES

Παγκόσμια έρευνα 13 ετών αποκαλύπτει το πιο αστείο ανέκδοτο της οικουμένης (και δεν είναι δα τόσο αστείο!)

Ή φταίμε εμείς και το χιούμορ μας ή ο κόσμος όλος!

Υπάρχουν ανέκδοτα που σε κάνουν να χτυπιέσαι από τα γέλια, είναι τα άλλα τα πικάντικα και κομματάκι σεξιστικά, αυτά τα εντελώς ρατσιστικά και κάποια άλλα που μόνο κρυάδες μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ωραία, ξέχνα τώρα τα ξεκαρδιστικά, τα «ένας Έλληνας, ένας Γάλλος και ένας Γερμανός» και τα άλλα με τους Πόντιους και τους Τοτούς, καθώς το LaughLab αποκάλυψε το πιο αστείο καλαμπούρι του πλανήτη, αυτό με το οποίο κατουρήθηκαν στα γέλια οι άνθρωποι όλης της υφηλίου. Κακό δεν το λες, αλλά με αυτό ξεκαρδίστηκαν διαφορετικοί λαοί, φυλές και έθνη σε όλη την ανθρωπότητα; Και γι’ αυτό χρειάστηκαν 13 ολόκληρα χρόνια;

Το ανέκδοτο ανέβηκε στη σελίδα από βρετανό ψυχίατρο, καθώς ποιος ξέρει καλύτερα από χιούμορ από έναν φλεγματικό άγγλο τρελογιατρό; Κανείς προφανώς, γι’ αυτό και το χιουμοράκι του βραβεύτηκε εξάλλου με οικουμενική μάλιστα σφραγίδα. Η έρευνα που είχε εγκαινιάσει το LaughLab το 2002 κατέληξε στον μεγάλο νικητή λοιπόν, έπειτα από 13 κοπιαστικά χρόνια, 44.000 ανέκδοτα και περισσότερες από 1,5 εκατομμύριο ψήφους!

Γέλα λοιπόν με την καρδιά σου (ή πάλι και όχι) με το απολύτως καλύτερο ανέκδοτο που σκέφτηκε ποτέ άνθρωπος…

«Δύο κυνηγοί είναι στο δάσος όταν ο ένας καταρρέει. Δεν φαίνεται να αναπνέει και τα μάτια του έχουν παγώσει. Ο άλλος βγάζει έντρομος το κινητό του και καλεί το 166: «Ο φίλος μου είναι νεκρός! Τι να κάνω;». Η φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής αποκρίνεται: «Ηρέμησε. Μπορώ να σε βοηθήσω. Πρώτα, ας σιγουρευτούμε ότι είναι νεκρός». Ησυχία επικρατεί και μετά ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο κυνηγός επιστρέφει στη γραμμή και λέει: «Εντάξει, και τώρα;».

nimmslsfsoeoefppin1

Δες κι αυτά:

Το πρώτο μου προφυλακτικό…

Liberteam

Ώρα για ρεκτιφιέ

Liberteam

Σίγουρο παυσίπονο

Liberteam

Γατούλα στο κρεβάτι

Liberteam

Καλή τύχη…

Liberteam

Γερμανία ή Ολλανδία;

Liberteam

Απλά τα πράγματα

Liberteam

Έλληνες και Γερμανοί δωρητές οργάνων

Liberteam

Η δουλειά αποδίδει

Liberteam

Με τα μάτια να το λες

Liberteam

Στον αφροδισιολόγο…

Liberteam

Κυρία μου νι έχετε;

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More