TROLLING

Πανέξυπνη στρατηγική Κυριάκου | Συνάπτει συμμαχία με το σωτήρα του στρατιώτη Ράιαν

Κι ενώ οι προκλήσεις από την τουρκική πλευρά εντείνονται, με τους δύο στόλους να είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη, ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν επαναπαύεται.

Σε αντίθεση με τον Ερντογάν που ασχολείται με επικοινωνιακά παιχνίδια ψέλνοντας στην Αγία Σοφία, ο Μητσοτάκης χαράσσει στρατηγική και κλείνει σημαντικές συμμαχίες.

Γι’ αυτό και μόλις ενημερώθηκε πώς στην Αντίπαρο βρίσκεται ο θρυλικός Captain Miller που έσωσε τον στρατιώτη Ράιαν έσπευσε να τον συναντήσει.

Μην υπολογίζοντας καν τις αϋπνίες από την Σύνοδο Κορυφής όπου εξασφάλισε 150 δις κι έχοντας στις αποσκευές τους το 133% της αποδοχής του ελληνικού λαού (ανεβασμένο κατά 6 μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα), βρέθηκε στο αιγαιοπελαγίτικο νησί όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το φημισμένο βετεράνο.

Άριστος γνώστης της επικοινωνιακής τακτικής ο Κυριάκος, εμφανίστηκε με άνετη βερμούδα, ένα look που παραπέμπει σε τουρίστα, ώστε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Ερντογάν: “Είμαι τόσο άνετος και σίγουρος που δεν μασάω”.

Όπως πληροφορούμαστε, ο αρχηγός της ΕΥΠ, γνωστός και ως Έλλην 007, Παναγιώτης Κοντολέων ενημέρωσε τον Μητσοτάκη πως όταν ανέβασε στο Instagram την φωτογραφία από την συνάντηση, ο Τούρκος Πρόεδρος σε μία σπασμωδική κίνηση, δείγμα της αμηχανίας του, τον έκανε unfollow.

Αυτό το unfollow κρίνεται από τα υψηλά κλιμάκια ως η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα πρόκληση και ήδη εξετάζονται σοβαρές κυρώσεις όπως μπλοκ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More