STORIES

ΠΑΟΚ είσαι ένας, ματς από κωλόχαρτο δεν έχασε κανένας

Μπορεί να μην το λες και insta karma, αλλά από timing σκίζει.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να θέσει τις πιο γερές βάσεις για να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 33 χρόνια, έφαγε το επικότερο “αυτογκόλ”. Και το κορυφαίο; Δεν μπορεί (αν και θα το κάνει) να κλαψομουνιάσει καθώς σχεδόν ένα χρόνο πριν είχε επωφεληθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Θυμίζουμε ότι στην Λεωφόρο, κόντρα στον Παναθηναϊκό, το ματς διακόπηκε όταν ένας βλαξ οπαδός του ΠΑΟ πέτυχε με κουτάκι μπίρας τον τότε προπονητή του ΠΑΟΚ, Ίλια Ιβιτς. Ο Ίβιτς πήγε νοσοκομείο για εξετάσεις, ο αγώνας διακόπηκε και σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, ο ΠΑΟΚ τον κέρδισε στα χαρτιά, ο ΠΑΟ είχε στέρηση βαθμών, πρόστιμο και κάτι ακόμα ψιλά (αγώνες κεκλεισμένων των θυρών).

Τώρα, ένας οπαδός του ΠΑΟΚ, με ρολό χαρτιού (ταμειακής αλλά έχει πιο μεγάλη πλάκα όταν παρουσιάζεται ως… υγείας) κάνει bulls eye στον προπονητή του Ολυμπιακού Γκαρσία και η ομάδα που έχει κάνει τέχνη τις νίκες στα χαρτιά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στο νοσοκομείο ο κόουτς, στην διακοπή το ματσάκι.

Και τώρα αναμένεται η τιμωρία του ΠΑΟΚ που αν δεν είναι ίδια με εκείνη του Παναθηναϊκού, τότε καλύτερα να το καταργήσουμε το πρωτάθλημα ή να το μεταφέρουμε στο playstation αλλιώς δεν θα παιχτεί ποτέ  κάτι που να μοιάζει στην φράση “στα ίσα”.

Βέβαια, η ιστορία έχει και την πλάκα της. Ας είναι καλά τα social media και οι εμπνεύσεις του κόσμου:

 

Δες κι αυτά:

Μία φράουλα για τον πρωταθλητή

Mod

Ολυμπιακός-ΑΕΚ κι αρχίζει η καζούρα

Liberteam

Χρόνια πολλά Σάββα

Liberteam

Από το… Σλούκα μπινέ στο γύρνα σπίτι σου

Liberteam

Υπαρξιακό ζήτημα

Liberteam

Το outing του Φορτούνη…

Liberteam

Πάει, χάλασε ο κόσμος

Liberteam

Εκτός Ευρώπης

Liberteam

Βλέπουμε ποδόσφαιρο – Όλα τα γκολ του ντέρμπι

Liberteam

Ανοχή τέλος

Liberteam

Γράφει ιστορία

Liberteam

Μία φάση, δύο διαφορετικές οπτικές

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More