TROLLING

Προετοιμαζόμαστε για το συλλαλητήριο της Αθήνας όπως πρέπει: σαν ΕΛΛΗΝΕΣ

Με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Μακεδονικό να έχει εκτινάξει την εθνική μας περηφάνεια στα ύψη, σε κάποιους έχει ανοίξει η όρεξη για ένα ακόμα κομψό πατριωτικό πάρτι.

Και το μενού αυτή τη φορά έχει Αθήνα την άλλη Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου. Και θα έχει, όπως όλα δείχνουν, λίγο από τα πάντα: εθνικιστικές κορόνες, φοβέρες στους γείτονες, ακροδεξιές επιδείξεις δύναμης, αλλά και γέλιο, πλάκα και ξεφάντωμα.

Έτσι είμαστε βλέπεις εμείς οι Έλληνες, λίγο από όλα, με το φολκλόρ και την παράδοση να κάνουν την εμφάνισή τους στα πιο περίεργα μέρη.

Μόνο που μετά την κραυγή διαμαρτυρίας της Συμπρωτεύουσας και τις σκηνές που είδαμε, ο πήχης έχει ανέβει αναγκαστικά στο θεό. Κι έτσι οι Αθηναίοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να μην τους ξεπεράσουν οι ιστορικοί καιροί που διανύουμε.

Κι αν κρίνουμε από τους διοργανωτές του αθηναϊκού συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό, κάτι συλλόγους αποστράτων, τις γνώριμες χριστιανικές ενώσεις και τους λογείς μακεδονομάχους του πλανήτη, τότε το πάρτι θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και στην πλατεία Συντάγματος.

Μη μου πεις πως δεν είδες τη σχετικά ανορθόγραφη διακήρυξή τους; Που προδίδει ίσως τους παρασκηνιακούς μοχλούς. Όχι, φιλολογικές ενώσεις δεν είναι στα σίγουρα από πίσω!

«Απειλείτε[!!!] η εδαφική ακεραιότητα της χώρας», γράφουν κάπου και συνεχίζουν: «η εξέλιξη του μείζονος εθνικού ζητήματος εξαρτάτε[!!!] από την επιτυχία του συλλαλητηρίου».

Για σένα λοιπόν που θα σπεύσεις θα διατρανώσεις ως Έλλην τη φωνή σου κατατροπώνοντας τον σκοπιανό αλυτρωτισμό, πάρε μερικές ιδέες για φορεσιές και παραδοσιακές στολές που μπορείς να φορέσεις.

Τυχαίο εξάλλου που το συλλαλητήριο της Αθήνας πέφτει μέσα στο Τριώδιο; Στις Απόκριες και το πατρινό καρναβάλι;

Δες κι αυτά:

Αλτσχάιμερ έπαθε ο ακόμα πιο Κωστάκης Καραμανλής | Ξέχασε Μακεδονία και συλλαλητήρια

Liberteam

Σκόνη την έκανε…

Liberteam

Οι Μακεδόνες ήταν τόσο Έλληνες που έναν βασιλιά τους τον φώναζαν «Φιλέλληνα»

Φου Μαν Ψου

20 ιδέες καλύτερες από του Μπακογιάννη

Liberteam

Είναι πολύ κωλόπαιδο ο Αλέξης

Liberteam

Ποτς γένεν άτο;

Liberteam

Στανταράκι, λέμε

Liberteam

Η Ακρόπολη της Αθήνας πριν την καταντήσουν ερείπιο

Liberteam

Εναέριο βίντεο από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα

Liberteam

Ήσουν σε επεισόδια στο Σύνταγμα; Μπορεί να κάνεις και guest σε αμερικάνικη σειρά

Mod

Ουπς… μαλακία παίχθηκε…

Mod

Η μπετοβλακεία πάει σύννεφο – Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία τα βάζουν με τους gay

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More