TROLLING

Πρωθυπουργικοί σύμβουλοι που κάνουν τον Καρανίκα να φαίνεται αστέρι

Οι εξ απορρήτων των πολιτικών μας ηγετών που δεν θα τους έπαιρναν ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με το που ανέλαβε σύμβουλος του Τσίπρα ο Νίκος Καρανίκας, ο όχι και τόσο καλός στην ορθογραφία εκπαιδευτικός, έπεσε να τον φάει το παραγωγικότερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, κάτι «διαδικτυακά γκρουπούσκουλα», όπως τα λένε.

Σύντομα λοιπόν στήθηκε το βιογραφικό του, από το οποίο μαθαίνουμε ότι είναι

Αρνητής στράτευσης, αδιόριστος εκπαιδευτικός και σερβιτόρος, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, αδελφός πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και φίλος του Αλέξη Τσίπρα

Και τι έκανε αυτός;

Διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού.

ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ!!!!11!!11

Ο Νίκος Καρανίκας διορίζεται ειδικός σύμβουλος στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού και ξεσπάει το σύστριγκλο. Και γιατί δηλαδή; Επειδή είναι θαυμαστής της Ελένης και αλληλεπιδρά άριστα με το twitter account του σταθμού; Ή γιατί είναι ακτιβιστής υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης;

Μέχρι να περάσει λοιπόν ο καιρός και να τον κρίνουμε από το έργο του, ας δούμε αν είναι πράγματι ο Καρανίκας η απολύτως χειρότερη επιλογή πρωθυπουργικού «εξ απορρήτων» που έγινε στην πρόσφατη ιστορία του τόπου μας.

Γιάννης Ραγκούσης: Από τον ΓΑΠ με αγάπη

simmbvoiloii1

Ο Γιώργος Παπανδρέου πάει διακοπές ένα καλοκαίρι στην Πάρο και φέρνει πίσω τρυπωμένο μέσα στις βαλίτσες του τον δήμαρχο του νησιού Ραγκούση. Ο οποίος σύντομα θα γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Επικρατείας, γραμματέας του κόμματος και υπουργός Εσωτερικών. Δεξί χέρι του Γιωργάκη, τα έσπασε κατόπιν με όλους, κι αυτό ήταν όλο.

Από τους «κηπουρούς» του ΓΑΠ, που όπως θυμάσαι είχε φτάσει να έχει 20 συμβουλάτορες τους οποίους πληρώσαμε 1 εκατ. ευρώ, θα άξιζε να μνημονεύαμε το κολλητάρι του ΓΑΠ, Παύλο Γερουλάνο. Ο νέος «γκουρού της πασοκτζίδικης επικοινωνίας» έγινε αμέσως υπουργός Πολιτισμού και έκλεψε έτσι τη δεύτερη θέση από την Τίνα Μπιρμπίλη, τη φίλη του Γιωργάκη από το γυμναστήριο που έφερε στην κυβέρνηση ως υπουργό Περιβάλλοντος.

Βίος και πολιτεία αυτός ο Γιωργάκης ρε παιδί μου…

Φαήλος Κρανιδιώτης: Το πολιτικό κληροδότημα του Σαμαρά

simmbvoiloii2

Ο Φαήλος μπορεί να μην ήταν ευθέως στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού Σαμαρά, που είχε 48 νοματαίους (προϊστάμενοι γραφείων, ειδικοί σύμβουλοι, συνεργάτες και μετακλητοί υπάλληλοι) και πληρώναμε 73.000 μηνιαίως, ήταν ωστόσο άτυπος σύμβουλος του Σαμαρά. Τον Φαήλο σήμερα τον ξέρουμε, τότε πάντως τον γνωρίσαμε όταν έδινε από την TV συμβουλές στον Κασιδιάρη για το πώς θα γίνει σοβαρή η Χρυσή Αυγή. Εκλεκτός συνεργάτης και φάρος μισαλλοδοξίας, ο εξαίσιος σύμβουλος του Σαμαρά κάνει τώρα δική του πολιτική καριέρα.

Ο τσακ μπαμ διδάκτορας του Κωστάκη

simmbvoiloii3

Εκείνο τον καιρό τα ειδησεογραφικά δεν έκρυψαν τα λόγια τους:

Σύμβουλος του Καραμανλή πήρε διδακτορικό έχοντας τελειώσει μόλις το λύκειο!

Για ορισμένους η απόκτηση διδακτορικού τίτλου είναι… παιχνιδάκι. Ή, τουλάχιστον, αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Γιάννη Ανδριανού, «εξ απορρήτων» του Κώστα Καραμανλή την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ.

Ο Ανδριανός ήταν ένα φωτισμένο ακαδημαϊκό πνεύμα που διακρίθηκε στον επιστημονικό χώρο με χαρακτηριστική ευκολία, γι’ αυτό και ανέβηκε αστραπιαία τα συνήθως ράθυμα σκαλιά της ελληνικής πανεπιστημιακής πραγματικότητας. Το γεγονός ότι ήταν παρασκηνιακό μεγαλοστέλεχος στη Νέα Δημοκρατία από την εποχή Έβερτ ακόμα κρίνεται εντελώς συμπτωματικό.

Ο σημιτάνθρωπος Γκίκας Χαρδούβελης

simmbvoiloii4

Μιλώντας για βαριές πολιτικές παρακαταθήκες, ο Κώστας Σημίτης έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά, αφήνοντάς μας χάρισμα τους τεχνοκράτες του, παιδιά όπως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Γκίκας μας φυσικά, που τον αγαπούσαν όλοι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Τι έκανε ο οικονομικός σύμβουλος του Σημίτη ήδη από το 2001; Το περιβόητο «swap» με τα πειραγμένα στοιχεία της Goldman Sachs για το ύψος του δημόσιου χρέους μας, μπας και μπούμε στην Ευρωζώνη. Αν και εκεί που τα έδωσε όλα ήταν ως τσάρος της οικονομίας στην κυβέρνηση Παπαδήμου, τότε που υπερασπιζόταν το PSI και εκτόξευε φοβέρες για ένα «πρόγραμμα» που θα φέρει κάποια «σταθεροποίηση» που θα οδηγήσει ενδεχομένως σε «ανάπτυξη»…

Δες κι αυτά:

Μαύρο στα κανάλια

Mod

Η μάστιγα του ρατσισμού

Liberteam

Πριν κλείσει τις τράπεζες ο Αλέξης…

Liberteam

Λεφτά για να τον βρίζουν υπάρχουν

Liberteam

Its show business, baby

Liberteam

Βρε λες;

Liberteam

Αντώνης, ο άνεργος

Liberteam

Άλλαξαν και οι παραλίες

Liberteam

Άλλη μία δύσκολη μέρα στη Βουλή

Mod

Σαμαράς και… Κοντσίτα – Επιτέλους αναγνωρίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο

Liberteam

Έλα, να γυρνάει

Mod

Αν ο Τσίπρας είχε χιουμορ…

Admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More