TROLLING

Πόστο στα λεωφορεία αναλαμβάνει ο Μπογδάνος για να δίνει τους υπεράριθμους επιβάτες

Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες έχει φέρει νέους πονοκεφάλους στα μεγάλα κεφάλια της χώρας. Με μία σειρά νέων μέτρων, όπως μάσκες σε όλους τους κλειστούς χώρους (εκτός από τις εκκλησίες γιατί εκεί δεν κολλάει), η κυβέρνηση φιλοδοξεί να κάνει τη χώρα ασφαλέστερη για τους τουρίστες.

Ωστόσο προβληματισμός υπάρχει για τα ΜΜΜ και δη τα λεωφορεία. Εκεί, ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής junior junior, έχει τις επιφυλάξεις του για το κατά πόσο θα είναι εφικτό να βρίσκουν οι αστυνομικοί ποιοι επιβάτες ήταν εκείνοι που εισήλθαν αφού υπήρχε ήδη πληρότητα 65%.

Κι εκεί που όλοι ήταν απεγνωσμένοι, εμφανίστηκε ως απομηχανής θεός ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος, σύμφωνα με πάρα πολύ καλά πληροφορημένες (παραπληροφορημένες στην urban διάλεκτο) πηγές αναφώνησε:

“Αυτό είναι σοβαρό. Το αναλαμβάνω”.

Έτσι από Δευτέρα αναμένεται να πιάσει πόστο στις στάσεις κεντρικών δρόμων αλλά και να κάνει διάφορα δρομολόγια με λεωφορεία προκειμένου να εντοπίζει τους παραβάτες και να ενημερώνει τις αρχές.

Μεγάλο ατού του είναι φωτογραφική του μνήμη και η αγάπη του για την επιβολή του νόμου.

Κωνσταντίνε γερά.

Δες κι αυτά:

Μπεεε

Liberteam

Τα κυτεί αίμα

Liberteam

Μπογδάνος, ο ερωτικός

Liberteam

Το Πολυτεχνείο ευθύνεται για την εισβολή των Τούρκων στη Κύπρο

Liberteam

Yolo και γιοάδες

Liberteam

Ο Μπουρδάνος ξαναχτυπά

Liberteam

Χρόνια πολλά τρισμέγιστε

Liberteam

Γλίτωσε και κάτι. Πάλι καλά…

Liberteam

Άντε τρέχα γύρευε

Liberteam

Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Liberteam

Αθάνατη ελληνική tv

Υπάρχει ελπίδα

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More