STORIES

Σε λένε Αριστείδη Γκαβλωμένο ή Μαρία Πουτσία; Άλλαξε το επίθετό σου εύκολα και γρήγορα

Εσύ που γελάς σαν τον Γιάννη Μαλάκα ή τον Απόστολο Παπάρα, κόφ’ το, το θέμα είναι σοβαρό και απασχολεί πολλούς συμπολίτες μας με όχι και τόσο εύηχα επώνυμα.

Άσχετα με τους λόγους για τους οποίους μπορεί να έχει δοθεί σε κάποιον βαριόμοιρο ένα τέτοιο επίθετο, το ζήτημα είναι υπαρκτό και πλήττει πολλούς τριγύρω μας. Όλοι ξέρουμε κάποιον που ξέρει κάποιον που ξέρει κάποιον που τον λένε Μουνέλα, Πινέζα ή Χαριτοδιπλωμένο.

Σε κάτι που φάνταζε ως αστικός μύθος, μπορούσες λέει να αλλάξεις το επίθετό σου, αν και ήταν ασαφές το πώς, όλοι σπεκούλαραν και υπέθεταν και ήξεραν για μια κρατική υπηρεσία ή κάποια αστυνομική διεύθυνση που ασχολιόταν με το πράγμα, αλλά ως εκεί.

Κι όμως φίλοι μας, λύση υπάρχει και είναι πανεύκολη. Η δημοσιογραφική ομάδα του Libertin βρήκε online ένα σάιτ, μια υπηρεσία ή όπως θες πες το, που κάνει για σένα όλη τη χαμαλίκα. ΟΠΥΚΕ το λένε, Οργανισμός Προστασίας και Υποστήριξης Καταναλωτών και Επιχειρήσεων τουτέστιν, και σε κάνει καινούριο λέει στη στιγμή (με το αζημίωτο φανταζόμαστε).

dddototoroooofi

Αν είσαι λοιπόν στην ομάδα υψηλού κινδύνου για πικρόχολα σχόλια και περιπαικτικά γελάκια πίσω από την πλάτη σου, τώρα ξέρεις. ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ το μυστικό. Κι έτσι από Καραμαλάκας μπορεί τώρα κάποιος να γίνει απλά Μαλάκας…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More