SPICY

Σύντομα οι πορνοστάρ θα φορούν μάσκες και κράνη. Πώς είπατε;

Το σκηνικό γνωστό: εμφανίσιμος ντελιβεράς καταφτάνει για να προσφέρει πολλά περισσότερα από μια πίτσα. Η λεγάμενη ανοίγει την πόρτα, ξεκινά το φλερτ των τριών δευτερολέπτων και αστραπιαία τα ρούχα βρίσκονται πεταμένα στο πάτωμα.

Και τότε βγαίνουν τα κιάλια! Κιάλια;

Ναι, καλά διαβάζεις, αν και στη θέση τους θα μπορούσαν να φιγουράρουν άνετα μάσκες θαλάσσης, γυαλιά ηλίου, κράνη μηχανής ή και ό,τι άλλο ακόμα περιλαμβάνεται στην κατηγορία προστατευτικός εξοπλισμός ματιών!

Γιατί βλέπεις η πολιτεία της Καλιφόρνια θα αναγκάζει σε λίγο τους πορνοπαραγωγούς να παίρνουν αυξημένα μέτρα προφύλαξης ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Και στο πλαίσιο αυτό οι πορνοστάρ θα πρέπει να φορούν προστατευτικά στα μάτια τους (πριν αυτά πεταχτούν έξω προφανώς!).

Στο εικοσασέλιδο σχέδιο νόμου για την επόμενη μέρα της πορνοβιομηχανίας λοιπόν προτείνονται πολλά και διάφορα, αν και είναι η επίμαχη διάταξη που έχει συγκεντρώσει τη μήνη των αμερικανών πορνοστάρ, με τους λόγους να είναι οφθαλμοφανείς (ή εξώφθαλμοι, διαλέγεις και παίρνεις). Πλάι στα παραδοσιακά μέτρα προφύλαξης, βλέπε καπότες, μοστράρονται πια ακόμα και γάντια καθαρισμού, ενώ «αν υπάρχουν λόγοι να περιμένει κανείς ότι τα μάτια των πορνοστάρ θα έρθουν σε επαφή με OPIM-STI (χεχεχε), τότε ο προστατευτικός εξοπλισμός ματιών είναι απαραίτητος».

Τι είναι αυτό το OPIM-STI; Προσπερματικά υγρά, σπέρμα, κολπικές εκκρίσεις, κόπρανα, ούρα και άλλα τέτοια υπέροχα! Ο νόμος επιζητεί να αποτρέψει τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα μέσω της ανταλλαγής σωματικών υγρών, αν και είναι η εφαρμογή του αυτή που περιπλέκει τα πράγματα. Ξεχάστε λοιπόν τα cream pies και τα facials (για τους μυημένους αυτά), εκτός κι αν η πορνοστάρ μετατραπεί σε αστροναύτη με ολόσωμη στολή!

Αν δηλαδή κοπεί σεφ-φορέας ηπατίτιδας με κουζινομάχαιρο την ώρα που ετοιμάζει τη λαχταριστή γκουρμεδιά θα πρέπει να απαγορευτούν όλα τα μαχαίρια από την κουζίνα εξαιτίας του μεμονωμένου αυτού περιστατικού; Κάποια πράγματα έχουν τα ρίσκα τους, όπως κι αν το δεις. Κάτω από το φως των νέων μέτρων, που θα ισχύσουν όχι αργότερα από τον Μάρτιο του 2016 και διατείνονται ότι «όλα τα σωματικά υγρά είναι δυνητικά μολυσματικά», οι περισσότερες κοινές πεπατημένες της τσόντας θα μας αφήσουν χρόνους. Κλαψ κλαψ…

gponsortrs1
Φανταζόμαστε ότι δεν έχουν κάτι τέτοιο στο νου τους

Κάτι μας λέει ότι οι μοναδικές κατηγορίες πορνό που θα παραμείνουν σε λίγο καιρό, μιας και η Καλιφόρνια είναι η Μέκκα της αμερικάνικης πορνογραφίας, θα είναι της καυτής γραμματέως με τα τρέντι γυαλιά, άντε και της σέξι δασκάλας με τα ματομπούκαλα…

Δες κι αυτά:

Τι πορνό ψάχνουν οι γυναίκες

Liberteam

Οι πορνό παρωδίες έχουν πλάκα

Liberteam

Για να εκτιμήσεις τον ιδρώτα

Liberteam

Θες να δεις πόσο εύκολο είναι κυρία μου να κάνουν τις selfies σου να μοιάζουν με τσόντα;

Liberteam

Πες «όχι» στον ρατσισμό ενάντια στους εγχώριους πορνοστάρ

Mod

Κάπως έτσι ξεκινάνε οι τσόντες

Liberteam

Ενώ εσύ κοιμόσουν: τυπάς ανεβάζει πορνό σε διαφημιστική γιγαντοοθόνη μέρα μεσημέρι

Liberteam

Έτσι στραβώνει η…

Liberteam

Ετοιμάσου για σοκ: Τόσα δίνουν στην Kylie Jenner για ένα sex tape

Liberteam

Ζωρζ Τσαπέλας: Ο διασημότερος “πούστης” των social media

Mod

Και κάπως έτσι γεννήθηκε το πορνό

Liberteam

Όταν οι ελληνικές τσόντες γίνονται λογοτεχνικά αριστουργήματα

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More