TROLLING

Το δράμα του Πάγκαλου με τον ΕΝΦΙΑ και κάτι παλιοχώραφα που του ΄χουν ξεμείνει μωρέ

Ο Τόλης ο Βοσκόπουλος χρωστάει 9 χιλιάρικα ο άνθρωπος σε κοινόχρηστα, σε τέτοια τραγική μοίρα τον έχουν φτάσει οι αλήτες.

Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, άλλο ένα θύμα της κρίσης είναι ο Πάγκαλος, ο οποίος άκουσον-άκουσον πληρώνει 9 χιλιάρικα ΕΝΦΙΑ για κάτι στερφοχώραφα που χει σε κάτι κατσάβραχα τέρμα θεού ο φουκαράς, άντε κι ένα ερείπιο που του χει ξεμείνει και δεν θέλει για συναισθηματικούς λόγους να γκρεμίσει. Η νέα κυβέρνηση είναι τέρατα!

pppagalllsoo1
Θηλιά στο λαιμό μου βάλατε τσόγλανοι

Σαν όλες οι μνημονιακές πολιτικές να έχουν φτιαχτεί για να τον χαντακώσουν οικονομικά δηλαδή, από τις συντάξεις που εισπράττει ο εθνικός μας άνδρας (ναι, true story, παίρνει δύο συντάξεις, μία δικηγορική και μία βουλευτική, αμέ), η μία έχει κουτσουρευτεί κατά 65% και η άλλη κατά 51%. Όχι σαν του αγρότη του ΟΓΑ δηλαδή, που 300 ευρώ ήταν 300 ευρώ (παρά κάτι ψιλά) είναι, να τα λέμε κι αυτά.

Τσαχπινοκωλαράκια, κάνε κάτι να μπω στις 100.000 δόσεις

Στο ήδη θολό οικονομικό τοπίο έρχεται να προστεθεί ο δυσβάσταχτος ΕΝΦΙΑ των 9.000 ευρώ, και όλο αυτό γιατί; «Για μια περιουσία που δεν μου αποδίδει κανένα απολύτως εισόδημα. Είναι χωράφια που δεν καλλιεργούνται και οικόπεδα στην περιοχή της Ελευσίνας, οικόπεδα με ένα ερημωμένο σπίτι και κληρονομιές. Αλλά δεν μπορώ να πουλήσω τίποτα, γιατί τα πουλάω όλα και δεν βρίσκω αγοραστή», είπε -χωρίς να ντρέπεται- από τα ραδιοκύματα του Βήμα FM.

pppagalllsoo5
Ούτε για ένα μπανάκι δεν πάω πια, κι άμα πάω σκουπίζομαι με πετσέτα

Αν και τη βόμβα την άφησε κλασικά για το τέλος, γιατί ξέρεις, έτσι είναι ο Θόδωρας, την εμπρηστική δήλωση την κρατά πάντα για φινάλε: «Είναι ευχής έργον να δώσεις ένα ακίνητο [στο Δημόσιο], να του πεις εκτίμησέ το με βάση τις αντικειμενικές αξίες που υπάρχουν και μετά απάλλαξέ με από όσα βάρη έχω»! Ω ναι, είναι υπέρ των κατασχέσεων και των εκποιήσεων που λέμε κυριλέ «πλειστηριασμούς». «Πάρα πολύς κόσμος θα έβρισκε μια διέξοδο έτσι», έσπευσε να συμπληρώσει, αγνοώντας προφανώς πως πάρα πολύς κόσμος βρήκε μια διέξοδο έτσι: του το πήραν το σπίτι οι τράπεζες, μην ανησυχείτε αδίκως κύριε Πάγκαλέ μας.

pppagalllsoo6
Έτσι συντηρείται νομίζεις αυτή η μπάκα;

Τέλος πάντων, επιστροφή στην τραγωδία του ανδρός και τον έρανο που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, αν έχουμε τόσο δα φιλότιμο, για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στη φωτισμένη διακυβέρνηση του κ. Πάγκαλου κατά τα προηγούμενα χρόνια που μεσουρανούσε το ΠΑΣΟΚ. Βάλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και δώσε τον οβολό σου στο Παγκαλόπτωχον Ταμείον.

pppagalllsoo100

Τελικά, δεν τα φάγαμε μαζί Θόδωρα, ο καθένας έφαγε ό,τι είχε μόνος του…

pppagalllsoo7
Θέλω να δω ΕΣΕΝΑ να ζεις με δυο ψωροσυντάξεις

Δες κι αυτά:

Αυτό κι αν είναι τρόμος

Liberteam

Θαύμα, θαύμα

Liberteam

Αυτό το ποστ έχει μεγάλο πολιτικό βάρος

Liberteam

Παλιές καλές εποχές

Αριστερός ΕΝΦΙΑ

Liberteam

Ο νόμος της μαϊμούς

Liberteam

Πώς να απαλλαγείς από τον ΕΝΦΙΑ

Liberteam

Χικ…

Liberteam

To δράμα του Βοσκόπουλου

Αντίο γραφείο…

Mod

Άσε μας κουκλίτσα μου με τον ΕΝΦΙΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More