VIDEORAMA

Το σερνικότερο σερνικό του κόσμου ρεύεται δυνατότερα κι από αλυσοπρίονο

Έχουμε και λέμε: 110,6 decibel απόλυτης ανθρώπινης αηδίας δονούν τον χώρο και εξασφαλίζουν εύκολα το παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία.

Χορδές από ατσάλι έχει ο Αυστραλός Nev Sharp, το ρέψιμο του οποίου τον έστειλε στην κορυφή του παγκόσμιου στερεώματος ξεπερνώντας το προηγούμενο (και αγγλικό) ρεκόρ του 2009 κατά 0,7 ολόκληρα decibel.

Πώς σκοπεύει να εξαργυρώσει τη φήμη του δυνατότερου ρεψίματος του ντουνιά μένει να αποδειχθεί, γεγονός είναι πάντως πως όπως και κάθε άνθρωπος που κάνει κάτι σπουδαίο στη ζωή του, πάμπολλες δυνατότητες ανοίγονται μπροστά του. Ο αυστραλός πρωταθλητής διδάχθηκε λέει την τέχνη του ρεψίματος από την αδερφή του σε ηλικία 7 ετών και δεν έχει έκτοτε σταματήσει να προπονείται στο σπορ.

brruuoppssnsf1
Ο πρωταθλητής και ο αθλητικός εξοπλισμός του

Και για να βάλουμε τα πράγματα στην προοπτική τους, τα 110 dB είναι το ταβάνι της ηχητικής έντασης που αντέχει το ανθρώπινο αυτί. Δυνατότερος ήχος θα σου τινάξει τα τύμπανα στον αέρα. Ναι, για τέτοιο κατόρθωμα μιλάμε. Το ρέψιμό του είναι πιο εκκωφαντικό από κόρνα αυτοκινήτου, αλυσοπρίονο, ήχο μοτοσικλέτας, ακόμα και από ροκ συναυλία! Κι αν δεν είναι ακόμα σαφές πόσο δυνατό είναι, τώρα θα γίνει:

Δράπανο χειρός: 98 dB

Χορτοκοπτική μηχανή (από 1 μέτρο μακριά): 107 dB

Μηχανή μεγάλου κυβισμού: 100 dB

Αλυσοπρίονο (από 1 μέτρο μακριά): 110 dB

Αν είσαι έτοιμος, πάτα το play…

https://youtu.be/sof8JulGedI

Δες κι αυτά:

Γράφει ιστορία

Liberteam

Όλα μα όλα τα ποντάκια που έβαλε ο Jimmy Butler πριν κάνει σκόνη τον Michael Jordan

Έχουμε νέο παγκόσμιο ρεκόρ ρίψης πλυντηρίου ρούχων και είναι απίθανο

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More