STORIES

Υπάρχει βραβείο για την ασχήμια και είναι όσο WTF ακούγεται

Σε κάτι που κάνει τον κόσμο μας ένα σαφώς καλύτερο μέρος, στη μακρινή μα συνάμα τόσο κοντινή Ζιμπάμπουε τελέστηκαν μόλις τα ετήσια αντικαλλιστεία του Μίστερ Ασχήμια.

Κι ενώ κανονικά αυτές οι γραμμούλες θα έφταναν να περικλείσουν όλα όσα μπορούν να ειπωθούν για το θέμα, υπάρχει κάτι ακόμα που κάνει το πράγμα σαφώς εντυπωσιακότερο.

Ο 42χρονος ξεδοντιάρης νικητής Mison Sere, που στέφθηκε Μίστερ Αποκρουστικός, επικράτησε χάρη στα δόντια που του λείπουν.

gglyuuagguuyy1

Έλα όμως που ο εδώ και τρεις συναπτές χρονιές κάτοχος του βαρύτιμου τίτλου William Masvinu διαμαρτυρήθηκε για τον νέο αγαπημένο των κριτών, λέγοντας: «Εγώ είμαι φυσικά άσχημος. Αυτός όχι. Είναι άσχημος μόνο όταν ανοίγει το στόμα του»!

gglyuuagguuyy3

Ή ξέρεις να χάνεις δηλαδή ή όχι. Αλλά και έτερος χαμένος έχυσε το φαρμάκι του: «Πρέπει να χάσουμε τα δόντια μας δηλαδή για να νικήσουμε; Αυτό είναι καθαρή κλεψιά!».

Ο μεγάλος νικητής της εθνικής ασχήμιας περιορίστηκε να δηλώσει: «Πρέπει απλά να δεχτούν ότι είμαι πιο άσχημος από αυτούς. Ελπίζω τώρα να εξασφαλίσω συμβόλαιο για την τηλεόραση. Περιέφερα την ασχήμια μου σε σχολικές επιδείξεις και άλλα σόου, αλλά τώρα είναι ώρα να μου δώσουν μια ευκαιρία στην τηλεόραση».

gglyuuagguuyy2

Ακόμα και χωρίς δόντια δηλαδή θέλει να δαγκώσει το star system. Το γεγονός ότι οι 36 συνυποψήφιοί του χτυπιούνται ακόμα για το ύπουλο χτύπημα του νικητή (στη μούρη φανταζόμαστε) μάλλον θα περάσει στα ψιλά. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι τα 500 δολαριάκια που τσέπωσε να τα ξοδέψει στον οδοντίατρο, έστω κι αν χάσει το ειδοποιό χαρακτηριστικό που ελπίζει να του εξασφαλίσει καριέρα…

Δες κι αυτά:

Δες και κλάψε – Η τέχνη της φωτογραφίας στα καλύτερα της

Liberteam

Βγάλε τον mobile καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου και πήγαινε σε διεθνή διαγωνισμό

Liberteam

Αντίδοτο στην κρίση: Πάρε μέρος στα παγκόσμια καλλιστεία κωλοτρυπίδας

Liberteam

Στον Μυστικό Δείπνο δεν θα ξαναδείξεις κώλο, στον Μυστικό Δείπνο

Mod

Άκου χιπστεράκο: Αυτά είναι μούσια που σε βγάζουν από τον σωρό

Liberteam

Γνώρισε την καλή πλευρά των διαγωνιζόμενων του κώλου

Liberteam

Mις ISIS 2015: Τα καλλιστεία των τζιχαντιστριών

Liberteam

Κι έτσι η φράση “Τι μουνί είσαι εσύ;” παίρνει κυριολεκτική διάσταση

Liberteam

Epic blooper: Ανακοινώθηκε λάθος νικήτρια στα Miss Universre

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More