Specials STORIES

Χαράς ευαγγέλια – Δεν είμαστε οι μόνοι με σκατόψυχους θρησκόληπτους

Ο Αμβρίσιος Αμβρόσιος δεν είναι και ο πιο μελιστάλαχτος τυπάκος με ράσα. Πολλές φορές έχει απασχολήσει με τα κυρήγματα μίσους, απόρροια κατά πάσα πιθανότήτα της πτώσης της αγαπημένης του χούντας της οποίας είχε διατελέσει και υπάλληλος. Και μπορεί να χωνέψαμε ως καραστρέιτ λαός την αθώωση του για προτροπές bulling εναντίων ομοφυλόφιλων (με κορυφαίο το ότι αν του επέτρεπε ο νόμος θα έπαιρνε ένα όπλο και θα τους πυροβολούσε κι ας έχει πει εγγράφως ο Θεός κάτι κουλά τύπου “ου φονεύσεις”) αλλά για τον οχετό του με αφορμή τις φωτιές και τους νεκρούς στο Μάτι μέχρι και οι ανθυποπαπάδες αντέδρασαν.

Για όποιον ήταν απασχολημένος να προσεύχεται και δεν πήρε πρέφα θυμίζω, ότι ο Αμβρόσιος ο βρωμόστομος, είπε ότι ο Θεός έστειλε τις φωτιές κι έκαψε τόσους ανθρώπους (και παιδάκια) γιατί έχουμε άθεο πρωθυπουργό.

 

Κι εκεί που αρχίσαμε να νιώθουμε μία μοναξιά, ήρθε ένας πάστορας από τις ΗΠΑ να βροντοφωνάξει με τον δικό του τρόπο “ορθόδοξα ξαδέρφια, δεν είναι μόνοι σας. Είμαστε κι εμείς εδώ. Σκατόψυχοι ενωμένοι ποτέ νικημένοι”.

Ο Κέβιν Σουάνσον, πάστορας και παρουσιαστής από το Κολοράντο μπορεί να μη έχει άθεο ηγέτη για να τα βάλει (οκ, μπορεί ο Τραμπο να μην έχει τον Θεό του, αλλά επίσημα είναι θρησκευόμενος) αλλά έχει gay να κυκλοφορούν στην ίδια χώρα με αυτόν.

Τι έκανε, λοιπόν, ο αθεόφοβός;

Έριξε στην ομοφυλοφιλία και κυρίως στο supporting την ευθύνη για τις φωτιές στην Καλιφόρνια. Κι όχι μόνο τις φετινές. Από το 2017. Μιλάμε για τιμωρία διαρκείας στο Αμέρικα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σουάνσον υποστήριξε ότι το 2017 τα σχολεία της Καλιφόρνια εφάρμοσαν πρόγραμμα ενημέρωσης σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Και αυτό ακριβώς ήταν κατά τον πάστορα η αιτία που έστειλε ο μεγαλοδύναμος τις μεγαλύτερες φωτιές στην ιστορία της περιοχής. Οι δε φετινές φωτιές αποτελούν την season 2 της οργής του Θεού.

Πάντως φαίνεται ότι η οικονομική κρίση έχει πλήξει και τον Δημιουργό, καθώς οι φωτιές που στέλνει δεν συνοδεύνονται κι από θειάφι όπως γινόταν παλιότερα, σύμφωνα με τις γραφές.

Και μπορεί οι ουράνιες αποθήκες με θειάφι να έχουν μία έλλειψη, αλλά από τυφώνες πάει καλά το μαγαζί.

Έτσι, πάντα κατά τον Σουάνσον, ο τυφώνας που έπληξε το Τέξας ήταν θεϊκή τιμωρία γιατί η Πολιτεία απέρριψε ένα αντι-τρανς νόμο και θεωρεί ότι τα σχολεία θα μετατρέψουν τα παιδιά σε τραβεστί κομμουνιστές.

Και, ναι, κι αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος. Ακόμα να του βάλουν τουλάχιστον ένα ζουρλομανδύα.

Δες κι αυτά:

Πάστορας λέει ότι ο Θεός στέλνει φυσικές καταστροφές για να τιμωρήσει τους gay και ο Θεός του πλημμυρίζει το σπίτι

Mod

Ψήνεται μεταγραφή

Liberteam

Αναβίωση της Ιεράς Εξέτασης ζητούν Μητροπολίτες από τον Κυριάκο

Mod

Ο Αμβρόσιος λάλησε, το twitter τιτιβίζει

Liberteam

Έτοιμος για διεθνή καριέρα

Liberteam

Έτσι απαντάς στο ομοφοβικό ξέσπασμα του άλλου, ακόμα κι αν είναι ο Rondo

Liberteam

Όταν ο ομοφοβικός ψάχνει άλλοθι – Του χαλάμε το παραμύθι

Mod

Πόση εμετίλα και σκατοψυχία μπορεί να συνοδέψει έναν άνθρωπο στον άλλο κόσμο;

Mod

Τα αποβράσματα της κοινωνίας ρίχνουμε μία κλεφτή ματιά στις εκκλησιαστικές λουμπινιές

Liberteam

Ξέρασε ελεύθερα με το ρατσιστικό και φασιστικό παραλήρημα του Κούγια

Liberteam

Η πουστιά είναι στην ψυχή και όχι στο κορμί, κύριε κυβερνητικέ εταίρε

Mod

Κάτω τα χέρια από τον Αμβρόσιο

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More