TROLLING Uncategorized

Ψάχνουμε τον top σιχαμένο κομπάρσο της πολιτικής ζωής

Η προσφορά τους στα κόμματα τους και κυρίως στην κοινωνία (αφού αυτή υποτίθεται ότι καλούνται να υπηρετήσουν από την στιγμή ου εμπλέκονται με την πολιτική) θα ήταν ευχής έργο αν ήταν απλά μηδαμινή. Δυστυχώς είναι κάτι πολύ περισσότερο κι έχει άμεση σχέση με τις ταραχές στο στομάχι και την ακατάσχετη αποβολή υγρών και στερεών.

Τώρα, ψάχνουμε να βρούμε εκείνον που με τον λόγο και τις απόψεις του είναι ικανός να σε ανακατέψει περισσότερο κι από το sex tape του Ζαχόπουλου με την προ εφταετίας 34χρονη…

zaxopoulos

Φαήλος Κρανιδιώτης

failos708

Στο poll αυτό τον “ευνοεί” το πολύ πρόσφατο χτύπημα του με αφορμή τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα. Σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά (δεν το λες και διαμαντάκι για το βιογραφικό του), νομικός και αρθρογράφος. Στανταράκι οι ακροδεξιές απόψεις του, στρατοκαυλίαση, η ομοφοβία. Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την έξαρση του φαινομένου των κρυφοstraight.

 

Γεράσιμος Γιακουμάτος

Όταν είχε πρωτοσκάσει μύτη στα πολιτικά δρώματα είχε την πλάκα του μιας και θύμιζε έντονα τις αγαπημένες αποκριάτικες στολές μαφιόζων. Μόνο που αντί να φέρνει σε Βίτο Κορλεόνε όταν μιλάει, θυμίζει περισσότερο Νίκο Φέρμα στην Λόλα. Η πρόκληση είναι μέσα στο αίμα του, και δεν υπολείπεται σε σεξιστικου τύπου μπηχτές.

Θανάσης Χειμώνας

241014214619_9809

Ο άνθρωπος που λέγεται ότι ονειρευόταν ακόμα και την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Θα περίμενε κανείς από ένα συγγραφέα να χειρίζεται καλύτερα τον λόγο, αλλά η αγένεια του ξεπερνάει ακόμα και την κιτσαρία του σκουλαρικιού-βέρα!

67520-150201 10710671_1483661668573231_915754804255819987_n

Θάνος Τζήμερος

tzimeros031012

Από την επιστολή στην “Εξοχοτάτη Μέρκελ” στην δημόσια παραδοχή των προθέσεων του για κατάργηση συνταγματικών δικαιωμάτων! Εριστικός, και dirty talker. Ίσως ο μοναδικός με δηλώσεις κατά της ομοφοβίας και του χριστιανοταλιμπανισμού που αποτελεί μαύρο πρόβατο για gay και άθεους. Πώς τα καταφέρνεις έτσι βρε θηρίο;

Θάνος Πλεύρης

thanos-pleyris

Έχει βάλει στόχο να κάνει περήφανο τον πατέρα του αλλά για ακροδεξιός παραείναι φλώρος. Έπεσε απότομα από το καλάμι όταν δεν κατάφερε να ακολουθήσει το άλμα των Βορίδη-Γεωργιάδη από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ καθώς οι ψηφοφόροι τον έστειλαν από τα βουλευτικά έδρανα στο σπίτι του. Παλεύει να ανακάμψει γλείφοντας τον Άδωνι. Τόσο χαμηλά. Οι δε προσπάθειες του για trash talking μπας και μαγνητίσει την νέα γενιά είναι χειρότερη κι από το συντακτικό και την ορθογραφία του (ειδικά με τα κεφαλαία είναι τσακωμένος).

Πέτρος Τατσόπουλος

tats1-thumb-large

Αλήθεια, ου έχει χαθεί αυτό το παλικάρι; Μάλλον θα προσπαθεί να βολέψει την άλλη μισή Αθήνα που άφησε απήδηχτη. Μιλάμε για πιο άξιο συνομιλητή του Άδωνι. Δεν έχει την ανάλογη τσιρίδα αλλά γκαρίζει βροντερά. Και φυσικά είναι αρκετά εριστικός ώστε να ανάβει την ατμόσφαιρα. Αν και το παλεύει μέσω του facebook του, τρώει τρελό φτύσιμο. Ουδείς ασχολείται πια με την πάρτη του. Αδικία.

https://youtu.be/4bzMUHA057Y

Η ώρα της κρίσης:

Δες κι αυτά:

Παντού υπάρχει ένας Τζήμερος

Mod

Κι άλλοι 5 σπαστικοί τηλεορασάνθρωποι

Mod

POLL: Ποιον έχει κλάψει περισσότερο το ελληνικό Facebook;

Ποιο είναι το top κλαψομούνι της ελληνικής tv;

Liberteam

Δημοψήφισμα αλά Libertin: Ποιος παρουσιαστης του MEGA έχει το καλύτερο σολάριουμ;

Liberteam

Εσύ αποφασίζεις: Που είναι πιο εμετικός ο Μπογδάνος;

Liberteam

Είναι η Daenerys η πιο σέξι γυναίκα; Πάρε θέση

Liberteam

Οι πολιτικοί φέρνουν γυροβολιές, ο λαός αποφασίζει!

Πόσο καλά ξέρεις τα κορίτσια του 007;

Liberteam

Ο Σπαλιάρας και ο ανταγωνισμός: Ποιος πηδάει περισσότερο

Mod

Παλιές καλές εποχές

Liberteam

Οι Μποντ ψηφίζουν τον καλύτερο Μποντ και μαζί τους κι εσύ

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More