SPICY

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα sex robots που θα μας εξαφανίσουν

Σε περίπτωση που έλειπες από τη Γη τον τελευταίο καιρό και δεν πληροφορήθηκες τα πρόσφατα νέα, η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα σου κλέψει μόνο τη δουλειά, αλλά και τον σύντροφο. Πριν σε εξαφανίσει τελικά από τον πλανήτη που αποκαλείς σπίτι.

Πλάι στα θηλυκά sex robots λοιπόν που βγάζουν αυθάδικα πια τη γλώσσα στις παραδοσιακές ανθρώπινες γυναίκες, καταφτάνουν και τα αρσενικά ρομπότ του σεξ με τα ασταμάτητα βιονικά πέη! Και όπως συνάγεται αβίαστα από τις ικανότητές τους, ο ταλαίπωρος άντρας αναμένεται να αποδειχτεί εξόχως ανεπαρκής στη σύγκριση.

«Εγκέφαλος» εδώ είναι και πάλι αυτός ο πρωτοπόρος οραματιστής Matt McMullen, ο άνθρωπος πίσω από τις εξωφρενικές ρομποτικές δημιουργίες της RealDoll και της θυγατρική της Realbotix, ο οποίος ανακοίνωσε προσφάτως πως η νέα του ενέργεια, οι αντρικές ρομποτικές κούκλες του σεξ, θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά.

Ο πιονέρος του μηχανικού σεξ που έχει χαρίσει στην ανθρωπότητα τις πλέον αληθοφανείς κούκλες του σεξ υπόσχεται πως οι αρσενικές δημιουργίες δεν θα υπολείπονται σε τίποτα από τις γυναικείες. Ούτε στην τιμή φυσικά, καθώς ο καταναλωτής χρειάζεται ήδη 12.500 ευρώ για να βάλει στο χέρι μια ρομποτική κούκλα της RealDoll.

Όσο τα sex robots καθιερώνονται όμως κοινωνικά, υπάρχουν πάντα αυτοί οι ενοχλητικοί επιστήμονες που έρχονται να μας χαλάσουν όλη τη φάση. Όπως ο David Levy, σοβαρός ερευνητής της τεχνητής νοημοσύνης, ο οποίος ισχυρίστηκε πως αν αποδειχτεί επιτυχημένη η νέα αποστολή του Matt, τότε τα ερωτικά αυτά ρομπότ θα αντικαταστήσουν όλα τα σεξουαλικά βοηθήματα, ακόμα και τον ίδιο τον άντρα: «Είμαι σίγουρος πως οι γυναίκες θα βρουν αυτά τα ρομπότ εξίσου ελκυστικά με τους άντρες», είπε ο προφέσορας.

Από το σπαζοκέφικο πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει και η Cathy O’Neil, ακαδημαϊκός του Χάρβαρντ, που βλέπει στα sex robots το σημείο καμπής της ανθρωπότητας. Η μαθηματικός μας προειδοποιεί χωρίς περιστροφές πως ο ανδρικός πληθυσμός θα είναι σύντομα παρελθόν, καθώς τα αρσενικά sex robots έρχονται ολοταχώς να τον αντικαταστήσουν στο κρεβάτι και την καρδιά της γυναίκας.

Φαίνεται πως οι προφητείες της θα επιβεβαιωθούν γρηγορότερα απ’ όσο θα πίστευε και η ίδια, καθώς το 2018 υπόσχεται να πραγματοποιήσει τις ανησυχητικές αυτές φαντασιώσεις. Και παρά το γεγονός ότι όσα κυκλοφορούν σήμερα ή αναμένεται να κυκλοφορήσουν αφορούν στην ικανοποίηση των αντρών, η μαθηματικός προβλέπει πως θα είναι ο άντρας τελικά αυτός που θα περιπέσει σε αχρησία, καθώς οι γυναίκες στο μέλλον θα ανακαλύψουν τα «ορμητικά αντρικά ρομπότ», τα οποία θα ξεπερνούν φυσικά σε ιδιότητες τους βιολογικούς άντρες.

Βλέπεις αυτά τα φουτουριστικά ρομποτικά μαραφέτια δεν θα ικανοποιούν τη γυναίκα μόνο σεξουαλικά, αλλά θα εξασφαλίζουν και τις συναισθηματικές της ανάγκες, παρέχοντάς της κάποιον να αγαπά. Και θα κάνουν και τις δουλειές του σπιτιού φυσικά, προβλέπει η δρ Cathy, κάτι που θα επισκιάσει ολότελα τον άντρα.

Γράφοντας στο Bloomberg, προφητεύει: «Νομίζω πως είναι οι άντρες αυτοί που πρέπει να ανησυχούν. Είναι εντελώς πιθανό τα ρομπότ να τους ξεπεράσουν». Και μιλάει μάλιστα και για τα ασύγκριτα οφέλη των αρσενικών ρομπότ, λέγοντας πως το λιγότερο που θα δημιουργήσουν είναι λίγος υγιής ανταγωνισμός: «Αν μπορούν να καταλάβουν τη γυναικεία ανατομία, εννοώ να την καταλάβουν πραγματικά, τότε ίσως να αξίζει το ρίσκο … Αξίζει μια προσπάθεια, φέρτε τα ρομπότ του σεξ!». Κομματάκι πεινασμένη σεξουαλικά η μαθηματικός ή νομίζουμε;

Την ίδια ώρα, επιστήμονες από το παρατηρητήριο Foundation For Responsible Robotics ρωτούν ρητορικά την κοινωνία αν είναι έτοιμη να δεχτεί ένα μέλλον στο οποίο άνθρωποι θα κάνουν τρελίτσες με μηχανές, πριν φτάσουν στο ζουμί της έκθεσής τους, όλα αυτά για τα οποία πρέπει να προετοιμαστούμε γοργά δηλαδή.

Στη σχετική έκθεση, ο καθηγητής Noel Sharkey μας λέει πως κυκλοφορούν πια περισσότερες έξυπνες μηχανές του σεξ απ’ όσο είμαστε ενδεχομένως έτοιμοι να δεχτούμε, με αιχμή του δόρατος τη φοβερή και τρομερή Harmony της Abyss Creations (αλλά και τη διάδοχό της, τη Solana).

Και μας λέει πως αυτά τα ερωτικά μαραφέτια με την τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και από παιδόφιλους ή βιαστές για να βγάζουν τα έκνομα γούστα τους, ενδυναμώνοντας έτσι την ανάγκη τους να βλάψουν πραγματικούς ανθρώπους.

Αν θα μάθει η ανθρωπότητα κι αυτό το μάθημα με τον δύσκολο τρόπο, αυτό θα φανεί στο προσεχές μέλλον. Άλλωστε τα ρομπότ ποιος τα ρώτησε αν θέλουν να μετατραπούν σε σεξουαλικούς σκλάβους του ανθρώπου; Άλλο ένα ηθικό δίλημμα που πρέπει να απαντήσουμε, την ώρα που όλο και περισσότεροι, ακόμα και τα ίδια τα ρομπότ(!), μιλούν για τα δικαιώματά τους στον κόσμο.

«Αν τα ρομπότ δεν έχουν δικαιώματα, τότε δεν χρειαζόμαστε τη συναίνεσή τους για να τα χρησιμοποιούμε με συγκεκριμένο τρόπο, είτε για να τα κλοτσάμε είτε για να κάνουμε σεξ μαζί τους», καταλήγει η μελέτη.

Κάτω τα χέρια από τα ρομπότ ρε σε σατανάδες!

Δες κι αυτά:

Κλείσε θέση στην πρώτη σεξοκρουαζιέρα που είναι στην ουσία ένα 8ημερο όργιο

Liberteam

Πόσο πάει η παρθενιά σου, κοπελιά;

Liberteam

Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής από τη Βέφα

Φου Μαν Ψου

Κλάψε Κοέλιο

Mod

Στιγμές απείρου κάλλους και καύλας στην Erotic Art

Mod

Πώς μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει ζωντανό τον άντρα της

Mod

Πρόσεχε τι ζητάς

Liberteam

Μηχανικό χέρι σε mode αυνανισμού είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα!

Liberteam

Διαστροφές άλλων εποχών

Mod

Ουρολάγνος κάνει τη διάγνωση της ζωής του και σώζει κοπέλα με τον τρόπο που όλοι φανταζόμαστε

Liberteam

Το σεξ είναι όπως τα σουβλάκια

Mod

Να πώς θα γίνεις αστέρι του PornHub

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More