Φορτώνιιιιει

Πενθούν οι μελετητές του τερλέγκειου λόγου για το χαμένο Νόμπελ

Πενθούν οι μελετητές του τερλέγκειου λόγου για το χαμένο Νόμπελ

LiberteamLiberteam16/10/20161min

Magazine

Όλη η αλήθεια για το πώς έφαγε ο Μπομπ το βραβείο από τον Μπίλαρο

O τρισμέγιστος έλληνας ποιητής του πενταγράμμου όταν δεν προβαίνει σε χρησμούς για το μέλλον του ελληνισμού, απασχολεί τους μελετητές του έργου του που δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για τη καταβαράθρωσή του στα Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Ενημερωθήκαμε σήμερα για την βράβευση με Νόμπελ κάποιου κυρίου ονόματι Μποπ. Σε καλη μεριά το Νόμπελ που δόθηκε στον εν λόγω κύριο.

Την ίδια ώρα η ελληνική Πολιτεία απαξιώνει ακόμα το έργο του τραγουδοποιού Βασιλείου. Οι περισσότεροι αγνοούν ότι ο Άνακτας του Πάλκου δεν είναι μόνον ερμηνευτής αλλά και μουσικοσυνθέτης και στιχουργός, έχοντας συγγράψει άσματα όπως “Παραγγελιά”, “Κόκκινη Γραμμή”, “Πιτσιρίκα” ή το συγκλονιστικό “Φεύγω γιατί είσαι θάνατος”. Αλλά και όσα τραγούδια δεν έχει γράψει ο ίδιος τα έχει αναδείξει με τον μοναδικό τρόπο που μόνο ο Αοιδός της Νύχτας δύναται.

Ας είναι…δεν περιμένουμε κανένα κρατικό βραβείο ως επιβεβαίωση. Το βραβείο είναι οι χιλιάδες λαού που τον ακολουθούν, ανάμεσά τους και εμείς τα ταπεινά μέλη του Συλλόγου.

Έχει ήδη ξεκινήσει η συνεργασία του Συλλόγου με τον Βασίλειο σε στιχουργικό επίπεδο και, καίτοι μετριόφρονες, πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα αποτελέσει έναν καινούργιο σταθμό στην ιστορία της νεοελληνικής τραγουδοποιίας.

Γιατί το αξίζουμε και το αξίζει

– Ντόκτορ-

tteerrgfddtaaw1

Ω, ναι, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, το φανταστικό γκρουπάκι «Σύλλογος φίλων & μελέτης έργου Βασιλείου Τερλέγκα» κάνει παπάδες στο Facebook. Μπαίνεις και τσεκάρεις όλα όσα ήθελες να μάθεις ποτέ για τον Μπίλαρο και φοβόσουν να ρωτήσεις…

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων