TROLLING

Πενθούν οι μελετητές του τερλέγκειου λόγου για το χαμένο Νόμπελ

O τρισμέγιστος έλληνας ποιητής του πενταγράμμου όταν δεν προβαίνει σε χρησμούς για το μέλλον του ελληνισμού, απασχολεί τους μελετητές του έργου του που δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για τη καταβαράθρωσή του στα Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Ενημερωθήκαμε σήμερα για την βράβευση με Νόμπελ κάποιου κυρίου ονόματι Μποπ. Σε καλη μεριά το Νόμπελ που δόθηκε στον εν λόγω κύριο.

Την ίδια ώρα η ελληνική Πολιτεία απαξιώνει ακόμα το έργο του τραγουδοποιού Βασιλείου. Οι περισσότεροι αγνοούν ότι ο Άνακτας του Πάλκου δεν είναι μόνον ερμηνευτής αλλά και μουσικοσυνθέτης και στιχουργός, έχοντας συγγράψει άσματα όπως “Παραγγελιά”, “Κόκκινη Γραμμή”, “Πιτσιρίκα” ή το συγκλονιστικό “Φεύγω γιατί είσαι θάνατος”. Αλλά και όσα τραγούδια δεν έχει γράψει ο ίδιος τα έχει αναδείξει με τον μοναδικό τρόπο που μόνο ο Αοιδός της Νύχτας δύναται.

Ας είναι…δεν περιμένουμε κανένα κρατικό βραβείο ως επιβεβαίωση. Το βραβείο είναι οι χιλιάδες λαού που τον ακολουθούν, ανάμεσά τους και εμείς τα ταπεινά μέλη του Συλλόγου.

Έχει ήδη ξεκινήσει η συνεργασία του Συλλόγου με τον Βασίλειο σε στιχουργικό επίπεδο και, καίτοι μετριόφρονες, πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα αποτελέσει έναν καινούργιο σταθμό στην ιστορία της νεοελληνικής τραγουδοποιίας.

Γιατί το αξίζουμε και το αξίζει

– Ντόκτορ-

tteerrgfddtaaw1

Ω, ναι, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, το φανταστικό γκρουπάκι «Σύλλογος φίλων & μελέτης έργου Βασιλείου Τερλέγκα» κάνει παπάδες στο Facebook. Μπαίνεις και τσεκάρεις όλα όσα ήθελες να μάθεις ποτέ για τον Μπίλαρο και φοβόσουν να ρωτήσεις…

Δες κι αυτά:

Ο πούστης είναι στην ψυχή και όχι στο κορμί

Mod

Μόνο για… εξωτερική χρήση

Liberteam

Όταν ο πόνος γίνεται εμπόριο άγιου μύρου

Liberteam

Μάντεψε πόσοι βλάκες κυκλοφορούν ανάμεσα μας

Liberteam

Περί ορέξεως…

Liberteam

Όσκαρ επικήδειου

Liberteam

Χαμένοι στην μετάφραση

Liberteam

Το δράμα της χήρας

Mod

Αποκάλυψη: Να γιατί έπεσε το facebook

Liberteam

Και θέλουν να δώσουν ψήφο στους 17χρονους…

Liberteam

Να την, πετιέται…

Liberteam

Το Facebook στα… κρητικά

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More