TROLLING

Φινλανδή πρωθυπουργός: Είδε τον Μητσοτάκη και της έτρεξε σαλάκι

Συνεχίζοντας την προσπάθεια μας να κερδίσουμε το πρώτο μας βραβείο Κούλιτζερ (μέχρι τώρα πηγαίναμε κουβά μιας κι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος) επανερχόμαστε με συγκλονιστικό ρεπορτάζ από την Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Πολιτικής Επιτροπής όπου, φυσικά, βρέθηκε ο σύγχρονος Μεγαλέξανδρος.

Όχι, δεν θα ασχοληθούμε ρε μπασκλασαρίες επιπέδου Ερντογάν, προκλήσεις, πολέμους και άλλες τέτοιες μικρότητες. Εμείς είμαστε σοβαροί άνθρωποι, όπως πχ ο Οικονόμου που εστίασε στο ότι ο Κυριάκος (μας) περπατούσε σαν τον Τζον Λένον στη Νέα Υόρκη προσπερνώντας αστεία θέματα όπως οι υποκλοπές. Δάσκαλε, για σένα η συνέχεια.

Εκεί, λοιπόν, στην σύνοδο, ο πάντα κομψός – είτε με ρούχα είτε με μαγιό – πρωθυπουργός μας είχε μία τετ α τετ συνομιλία με την Φινλανδή ομόλογο του, Σάνα Μαρίν.

όλοι μας είδαμε τον θαυμασμό με τον οποίο η Φινλανδή είχε καρφωθεί πάνω στην γνήσια ελληνική ομορφιά και το απαστράπον βλέμμα του Μητσοτάκη. Ο ενθουσιασμός της ήταν τόσο μεγάλος που κάποια στιγμή, ορκιζόμαστε ότι αυτό που είδαμε να γυαλίζει δεξιά (πάντα δεξιά) κάτω από το χείλος της ήταν ένα σαλάκι που παρά την προσπάθεια της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει.

Είναι γεγονός πώς ο Κυριάκος (όλων μας) ξυπνάει έντονα πάθη σε κάθε θηλυκό (κι όχι μόνο), οπότε η Σάνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Αναμένουμε με αγωνία να τους δούεμ να φτιάχνουν μαζί βιντεάκια για το tik tok.

Δες κι αυτά:

Πιο coolης πεθαίνεις

Liberteam

Βλέποντας μπροστά…

Liberteam

Πανέμορφος παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Liberteam

Άλλος με τους ζουρνάδες κι άλλος με ζουρλάδες…

Liberteam

Ο πραγματικός τάφος του Αριστοτέλη

Mod

Μερακλαντάν

Liberteam

Ανεμελιές

Liberteam

Με όραμα…

Liberteam

Εσύ, τον ανάποδο σταυρό που έχει κρεμασμένο ο Κούλης, τον έχεις δει;

Mod

Better safe than sorry

Liberteam

Άπονοι…

Mod

Ζόρικη ζωή

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More