TROLLING

Μπογδάνος-Λατινοπούλου: Μόνο συνεργασίες με κριτήριο το ανάστημα πλέον

Αφού αμφότερες αυτές οι ισχυρές κι εξέχεσες εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της χώρας που γέννησε την Δημοκρατία φαγώθηκαν από την ΝΔ όπως η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της, είδαν το έργο να επαναλαμβάνεται και με το νέο κόμμα που φιλοδοξούσε να πραγματοποιήσει το όραμα του Μπάμπη Παπαδημητρίου περί σοβαρής Χρυσής Αυγής.

Πιο συγκεκριμένα, μία μόλις μέρα αφότου ο Μπογδάνος από την θέση του ενός τρίτου των εταίρων της Εθνικής Δημιουργίας (Κρανιδιώτης και Τζήμερος οι άλλοι δύο) αποφάσισε, έχρισε και ανακοίνωσε από μόνος του πώς η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι η νέα αντιπρόεδρος του κόμματος, είδε τους συντρόφους του να τον πετάνε έξω. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν και με κλωτσιές γιατί ο ίδιος ο Μπογδάνος ισχυρίστηκε ότι έφυγε μόνος του (γνωστός χιουμορίστας ο Κωνσταντίνος).

Προφανώς μαζί του πήρε πόδι και η Λατινοπούλου αφού τα δυο τους ετοιμάζονται να κάνουν νέο κόμμα δημιουργώντας ουσιαστικά το απόλυτο δεξιό αντίβαρο στο Μ-Λ ΚΚΕ και το ΚΚΕ Μ-Λ, αφού Εθνική Δημιουργία και Δημιουργία Εθνική (οκ τυχαία μαντεψιά η ονομασία του νέου μορφώματος κόμματος) είναι φτιαγμένες για να φέρουν την ισορροπία που χρειάζεται η πολιτική σκηνή.

Όπως πληροφορούμαστε από καλά ενημερωμένες πηγές, ο Μπογδάνος έχοντας πικρή πείρα από συνεργασίες με ψηλά αγόρια, τα οποία ως γνωστόν έχουν ένα ντισαβαντάζ στην καλή αιμάτωση του εγκεφάλου αφού μέχρι να φτάσει εκεί πάνω χρειάζεται περισσότερη ώρα απ ότι σε ένα χόμπιτ, είναι αποφασισμένος να μην ξανακάνει τέτοιο λάθος.

Έτσι έχοντας στο πλευρό του την Αφροδίτη που και ίδια μυαλά έχει και βλέπει τον κόσμο από το ίδιο βάθος με αυτόν αποφάσισαν να κάνουν οντισιόν πριν πάρουν νέα στελέχη στο κόμμα τους.

Επιτέλους ένας αέρας ανανέωσης δείχνει να έρχεται.

Ίδιο μπόι, ίδια μυαλά, ίδιο ανάστημα. Είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Τέλος.

Δες κι αυτά:

Ακόμα και ο ΣΚΑΪ τρολάρει τον Μπογδάνο

Liberteam

O Μπογδάνος τερματίζει τα κοντέρ της εμετίλας (μη φας μπριάμ και το δεις)

Χρόνια πολλά τρισμέγιστε

Liberteam

Ποιο είναι το top κλαψομούνι της ελληνικής tv;

Liberteam

Εσύ αποφασίζεις: Που είναι πιο εμετικός ο Μπογδάνος;

Liberteam

Άσπλαχνε Αλαφούζε…

Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Liberteam

Ο Μπουρδάνος ξαναχτυπά

Liberteam

Ομαδική φωτό

Liberteam

Τα κυτεί αίμα

Liberteam

Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αγάλιασε η καρδιά του

Liberteam

Πόστο στα λεωφορεία αναλαμβάνει ο Μπογδάνος για να δίνει τους υπεράριθμους επιβάτες

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More