TROLLING

Αστυνομία και νεοναζί καλωσορίζουν τους πρόσφυγες στη Γερμανία όπως ξέρουν: με φρίκη και τρόμο

Δυο βίντεο με τη ρατσιστική υποδοχή προσφύγων στο Κλάουσνιτς της Γερμανίας αποκαλύπτουν ότι όλα τα γουρούνια έχουν το ίδιο πρόσωπο, δίνοντας εικόνα στη φρίκη που αντικρίζουν οι πρόσφυγες φτάνοντας στην πολιτισμένη Ευρώπη.

Θα παρακολουθήσουμε ευθύς αμέσως την «ουδέτερη» γερμανική αστυνομία που αφήνει ανενόχλητο τον όχλο των «ανήσυχων πολιτών» όχι μόνο να στήσει μπλόκο στο λεωφορείο των προσφύγων, αλλά και να κατεβάσει τους ξεριζωμένους κάτω.

Το δεύτερο βίντεο είναι ακόμα χειρότερο, καθώς πια οι ίδιες οι αρχές του νόμου επιτίθενται και κατεβάζουν τους πρόσφυγες από το πούλμαν, εν μέσω ρατσιστικών αλαλαγμών των ακροδεξιών φασιστών.

kllaalsuunntz1

Τα ανθρωπόμορφα γουρούνια πλησιάζουν το πούλμαν, μετά το μπλόκο που του έστησαν, και η αστυνομία δεν μπαίνει καν στον κόπο να τους κρατήσει μακριά. Οι φασίστες είχαν προαναγγείλει μάλιστα μέσω social media ότι θα εμποδίσουν με κάθε τρόπο την απόβαση των εισβολέων στην ξενόφοβη πόλη τους, παρά την κυβερνητική απόφαση για κατασκευή προσφυγικής δομής εκεί.

Η Αστυνομία προσπάθησε να μαζέψει τα αμάζευτα δηλώνοντας στο Twitter ότι στο σημείο βρίσκονταν μόλις 30 όργανα της τάξης, δεν μπορούσαν λοιπόν να αποτρέψουν τις εικόνες της ντροπής. Αργότερα βέβαια αναδιπλώθηκε και είπε στη σελίδα της στο Facebook ότι όφειλε να παραμείνει «ουδέτερη», κατανοώντας προφανώς την ουδετερότητα με τουλάχιστον ύποπτο τρόπο. Εκτός κι αν ουδέτερος είναι αυτός που επιτρέπει στο ρατσιστικό πλήθος να κάνει ό,τι γουστάρει.

Ακόμα καλύτερος ήταν ο δήμαρχος της σκατούπολης, ο οποίος δήλωσε απερίφραστα ότι οι αθώοι πολίτες έστησαν μπλόκο στο πούλμαν γιατί θέλησαν απλώς να δουν ποιος έρχεται στο Κλάουσνιτς! Εκτός κι αν ήταν απλώς η επιτροπή υποδοχής των προσφύγων, που σκοπό είχε να προκαλέσει κλάματα και ουρλιαχτά από μέρους τους.

Ταυτόχρονα με το μπλόκο στο λεωφορείο, άλλα τρία αυτοκίνητα είχαν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο προσφυγικό καταφύγιο. Κι όλα αυτά με την αμέριστη ανοχή της ουδέτερης πάντα αστυνομίας. Αυτές οι αγαστές σχέσεις των οργάνων της τάξης με την ακροδεξιά ρητορεία τι μας θυμίζει να δεις, τι μας θυμίζει…

Αφήστε τα φασισταριά ελεύθερα να επιβάλουν τον ρατσιστικό νόμο τους, ε ευνομούμενες πολιτείες της Δύσης;

Δες κι αυτά:

Άμα ο πολιτικός έχει χιούμορ…

Liberteam

Notis: Μια λαλιά σου μόνο φτάνει τον φασίστα να ευφράνει

Liberteam

Δέκα ακόμα καλύτεροι τρόποι από το πλωτό φράγμα για να πέσουν μίζες και να κυκλοφορήσει χρήμα

Mod

Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Liberteam

Εικόνες… σοκ: Αυτή ήταν η “παραβατική” καθημερινότητα στην κατάληψη του 5ου Λυκείου

Liberteam

Η ΕΛ.ΑΣ έπαθε μύθο του Αισώπου

Liberteam

Golden boy

Liberteam

Η Γερμανία παίζει πολύ βρώμικα

Mod

H αμερικάνικη αστυνομία τρολάρει τον υπόκοσμο των ναρκωτικών!

Liberteam

Τέτοια σκατοψυχιά: Οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης μποϊκοτάρουν τη νέα ταινία του Ταραντίνο

Liberteam

Πάλι διαξιφισμούς θα έχουμε…

Mod

Μαστίζεται η αγροτική παραγωγή στην Κρήτη

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More