TIPS

Πάρε προσκλήσεις για το Venus In Furs και σημείωσε την ημερομηνία: 23/12

Το Second Skin Club προσφέρει στους αναγνώστες του libertin.gr πέντε διπλές προσκλήσεις για το κορυφαίο fetish event του, το Venus In Furs, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με ένα μήνυμα στην επίσημη σελίδα του libertin στο facebook (κλικ εδώ). Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο facebook.

Venus In Furs

Saturday 23 December at Second Skin Club

Main Floor: Freakshow by Sabine Twedelera (Holland)

Hook Suspension by Villaine Eveline & Stratos Zabelis

Piercing Show by Dima Jörmungandr Piercing & Mary De Lis

Djs: George Fakinos, Rammlied, Dr D

Dancer: Katerina Petros Lempidara

Venus In Furs και μέσα στις γιορτές? Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάτι καλύτερο 😉
Το μεγαλύτερο Fetish/BDSM event της πόλης είναι και πάλι εδώ, για άλλη μία φορά με διαφορετικό line up: Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Φακίνος έκλεισε την Princess Tweedle Needle (από την Ολλανδία) που θα μας παρουσιάσει ένα αυθεντικό Freakshow διάρκειας 30 λεπτών: Human Pincushion (performance με βελόνες). Θα περπατήσει επίσης πάνω σε τεράστια, μεγάλα μαχαίρια (Machettes)… Ακόμα: Glass eating… Δεν σου είναι αρκετό?

Τότε θα σηκώσει βάρη από μέρη του σώματός της που δεν το περιμένεις… Θα φάει φωτιές και φυσικά θα απολαύσεις και ένα grinding show σαν το κερασάκι στην (freak) τούρτα. Με το μικροφωνό της, θα κάνει την όλη εμπειρία πολύ πιο interactive και -πιστέψτε μας- απολαυστική!

Λίγο πριν όμως την Princess Tweedle Needle, θα έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό με το Hook Suspension που θα έχει κάνει η Villaine Eveline και ο Stratos Zabelis. Ή με άλλα λόγια, η ζωντανή απόδειξη της αντοχής του ανθρώπινου δέρματος. Η Eveline μάλιστα, προς το τέλος του performance της, θα επιλέξε μία κοπέλα από το κοινό που θα την πάρει αγκαλιά και θα αιωρηθούν παρέα 🙂

To 1ο performance όμως που θα ανοίξει το Venus In Furs στις 23/12, θα είναι ένα piercing show από την Dima και την Mary De Lis , με την Dima να “κεντάει” πάνω στο κορμί της Mary De Lis…

Το μουσικό κομμάτι στο Main Floor το αναλαμβάνουν για άλλη μία φορά ο George Fakinos και ο Rammlied, ενώ στο Red Room/Playroom o Dr D. Είπαμε Red Room και φυσικά θα σε υποδέχεται η Hostess μας παροτρύνοντας σε να παίξεις;)

Επίσης, για 1η φορά σε Venus In Furs, θα έχουμε και παρουσιαστή πριν τα shows, για να κάνει τον κατάλληλο πρόλογο…

Desire followed the glance, pleasure followed desire…

Sponsored by Sexopolis

00.00-7.00

Ticket: 5 € με μπύρα ή Monster energy.

secondskinclub.gr

facebook.com/secondskinclubathens

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More