STORIES

Στον Μυστικό Δείπνο δεν θα ξαναδείξεις κώλο, στον Μυστικό Δείπνο

Ο νέος θρησκευτικός χαμούλης που έγινε viral έχει από τη μία τον Μυστικό Δείπνο του ντα Βίντσι κι από την άλλη πέντε θεσπέσια κωλομέρια και τρία ζευγάρια μαστάρια.

Οι διοργανωτές των Βραζιλιάνικων Καλλιστείων Του Κώλου (Miss Bumbum) είχαν την φαεινή ιδέα να προωθήσουν τον διαγωνισμό τους βάζοντας τις συμμετέχουσες να ποζάρουν σαν να ήταν στον Μυστικό Δείπνο.

Εννοείται ότι ήθελαν να κάνουν ντόρο και το πέτυχαν. Δεν υπάρχει πιστός που να μην τους έστειλε, με την δέουσα χριστιανική μειλιχιότητα, στον διάολο.

Κι εμείς θα βαδίσουμε στο ίδιο μονοπάτι, καθώς ένα τόσο κακό photoshop βασισμένο σε ένα μοναδικό έργο τέχνης είναι αν μη τι άλλο ύψιστη ιεροσυλία…

cvk8nn4xeaa73e

Αλλά είπαμε. Ο στόχος επετεύχθη. Και όπως μας έχει μάθει η θρησκεία, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα
Ακόμα και με τόσο φτηνιάρικια επεξεργασία εικόνας που κάνει ορισμένα από τα δικά μας μονταζάκια να φαντάζουν αριστουργήματα.

Σε ότι έχει να κάνει με το βλάσφημο της υπόθεσης, θα προτείνουμε στο ποίμνιο να μην πέφτει από τα σύννεφα, ούτε να βγαίνει από τα ρούχα του (εκτός και είναι η γνωστή θρησκευόμενη Αντριάνα Λίμα) μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο του τεράστιου Λεονάρντο (όχι το χελωνονιντζάκι ρε) πέφτει θύμα διασκευής.

Εκτός και πρόβλημα είναι οι σέξι γυναίκες και όχι η αλλοίωση του χαρακτήρα του έργου ή του θρησκευτικού μηνύματος.

Να, δες εδώ κι άλλες παραλλαγές για τις οποίες δεν άνοιξε μύτη:

27-the-last-supper-punk 753c6c15aad1bfd81450490558faf981 20140124_170146-copy bh8kp3f e5f4f5602981eb004afa7b0142fd59cd il_fullxfull-396652065_4s10 last-supper-zombies the_last_supper_at_wayne_manor_by_forrestimel-d7491jo the-last-supper-parodies-11 the-last-supper-parodies-13

Ευλόγηcον

Δες κι αυτά:

Αυτό το Πάσχα δες τη θρησκευτική ταινία που θα σβήσει από τη μνήμη σου τον Ιησού από τη Ναζαρέτ (και όλο το σινεμά λίγο πολύ!)

Εσύ το ανίερο βίντεο του Jesus Ατζαράκη το έχεις δει ή είσαι κάνας θεοφοβούμενος;

Liberteam

Και η καζούρα στη Lady Jumbo συνεχίζεται

Liberteam

Στροφή στην πχοιότητα

Liberteam

Η αριστερά που συρρικνώνει τον Ιησού από την Ναζαρέτ και άλλες μαλακίες πασχαλινής τρέλας

Mod

Υπάρχει βραβείο για την ασχήμια και είναι όσο WTF ακούγεται

Liberteam

Σκόιλ ελικικού παντού

Mod

Αγιασμός… λιπαντικό και άλλα βλάσφημα sex toys για ανίερες απολαύσεις

Mod

Γνώρισε την καλή πλευρά των διαγωνιζόμενων του κώλου

Liberteam

Δείπνος με Τιβέριο vs δείπνος με ΣΥΡΙΖΑ

Liberteam

Ούτε πέτσα…

Liberteam

Τρέμετε ζόμπι, έρχεται ο Ναζωραίος

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More