STORIES

Φέρε πίσω τα λεφτά του καφέ μωρή: έτσι αντιδρά ο τσίπης στην απόρριψη

Το σκηνικάκι απλό και δυστυχώς για πολλούς χιλιοπαιγμένο. Βγαίνεις με την άλλη για καφέ, κερνάς φυσικά και μετά μην τον είδατε τον Παναή. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη και με τι μένεις, με ένα φέσι στα χέρια ίσα με το μπόι σου.

Το γεγονός μάλιστα ότι πλήρωσες εσύ αποδεικνύεται για κάποιους ακόμα πιο δυσβάσταχτο από τη χυλόπιτα την ίδια! Για τέτοιο κακό μιλάμε.

Ο τυπάς που λες έστειλε το γνωστό μηνυματάκι μετά την πρώτη γνωριμία για να εισπράξει την άρνηση της κυρίας. Ευγενέστατος και κλασάτος, έκανε άλλη μια προσπάθεια καλώντας τη σπίτι του για φαΐ, αν και εκείνη του αντιγύρισε κάτι γαλλικά για κεραυνοβόλους έρωτες και σπινθήρες άμεσης ανάφλεξης και τέτοια ξενέρωτα. Ο δικός μας, τέρας ψυχραιμίας και ξέροντας προφανώς πώς να διαχειριστεί την απόρριψη (παλιά μου τέχνη κόσκινο δηλαδή ο μεγάλος), της ζητάει τότε τις 3,5 λίρες (Αγγλία γαρ) που κατασπατάλησε για τον καφέ της.

grgreghgergoulkihju1 grgreghgergoulkihju2

Κι όταν εκείνη συνεχίζει τις εξυπνάδες, να δωρίσει κάπου τα λεφτά δηλαδή και να κάνει σοβαρές αγαθοεργίες με 3,5 λίρες(!), ο τύπος διατηρεί το δικαίωμά του να διαθέτει όπως νομίζει τα λεφτά του στέλνοντάς τη με νόημα τον τραπεζικό του λογαριασμό.

grgreghgergoulkihju3 grgreghgergoulkihju4

Τσίπης; Στάνταρ. Άδικος; Ποτέ!

Δες κι αυτά:

Ένα love story βγαλμένο από το Υπουργείο Συγκοινωνιών

Mod

Γιατί να βάλει κάποιος 1 εκατ. δολάρια σε μια τσάντα;

Liberteam

Προβλήματα ζευγαριών

Liberteam

Το πρώτο ραντεβού της κόρης μου

Liberteam

Εσύ τι θα έκανες για 1 δισ. ευρώ;

Liberteam

Ρομαντισμός

Liberteam

Για να γλιτώσουμε το κούρεμα

Liberteam

Κάποιες τον προτιμούν μαλάκα και να γιατί

Liberteam

Πώς θα καταλάβεις ότι η γκόμενά σου είναι ψυχοπαθής

Liberteam

Πώς χαλάς ένα ραντεβού

Liberteam

Στα δύο χρόνια σχέσης…

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More