TROLLING

Αναβίωση της Ιεράς Εξέτασης ζητούν Μητροπολίτες από τον Κυριάκο

Την αναβίωση της Ιεράς Εξέτασης σκέφτονται να ζητήσουν από το νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επιφανή μέλη της εκκλησίας της Ελλάδος όπως ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Οι τρεις μητροπολίτες, γνωστοί για την (έστω και λίγο εριστική) αγάπη τους στα ήθη κι έθιμα του τόπου καθώς επίσης και στο τρίπτυχο “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”, επιθυμούν να βάλουν ένα οριστικό τέλος σε όλα εκείνα που απειλούν το θεοκρατούμενο κράτος.

Στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται σκόπιμο η ορθόδοξη εκκλησία να υιοθετήσει πρακτικές που ναι μεν χαρακτήρισαν την Καθολική Εκκλησία αλλά συνέβαλαν τα μέγιστα στην προστασία της κατά τις δύσκολες περιόδους της ιστορίας.

Άθεοι που τρώνε κρέας την Μεγάλη Παρασκευή, τοιούτοι που δεν είναι χειροτονημένοι, κομμουνιστές και θυγατέρες που επιδεικνύουν τα οπίσθια τους στο instagram, θεωρούνται ως οι μεγάλες απειλές που επιδιώκουν να κυλήσουν στον βούρκο της ακολασίας και τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας.

Σύμφωνα με το θεόπνευστο σχέδιο, ακόμα και αυτά τα μιάσματα της κοινωνίας θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία αφού πρώτα περάσουν με επιτυχία το στάδιο του εξαγνισμού και δηλώσουν ειλικρινή μεταμέλεια.

Η πλήρης άφεση αμαρτιών θα δίνεται σε εκείνους που θα καταφέρουν να αποτινάξουν από την ζωή τους το στοιχείο που χαρακτήριζε την αμαρτωλή ζωή τους. Για παράδειγμα οι κρεατοφάγοι της Μ. Παρασκευής θα πρέπει να γίνουν 24/7 vegans, οι τοιούτοι που δεν είναι χειροτονημένοι να χειροτονηθούν, οι κομμουνιστές να ψηφίσουν Μητσοτάκη ή έστω Τζήμερο, και οι θυγατέρες να κλείσουν το instagram τους. Το τελευταίο θεωρείται και το πιο δύσκολο, σκληρό και ίσως μη εφαρμόσιμο μέτρο.

Την πρόθεση των Μητροπολιτών χαιρετίζει η Έλενα Ράπτη η οποία έχει αφήσει οριστικά πίσω το αμαρτωλό της παρελθόν με τις επεμβάσεις αισθητικής βελτίωσης αφού είδε πως η ανόρθωση ενός στήθους δεν είναι αρκετή για να γεμίσει εσωτερικά ένα άνθρωπο και πως τα έξοδα αυτά είναι πεταμένα λεφτά τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να πάνε στο θεάρεστο έργο της Εκκλησίας.

Εθελοντική εργασία προσφέρει ο Κλεομένης ο οποίος ζήτησε να αναλάβει καθήκοντα ιεροεξεταστή. Μάλιστα παρουσίασε και το όργανο βασανιστηρίων εξαγνισμού που θέλει να χρησιμοποιήσει το οποίο δεν είναι άλλο από την Ελένη Λουκά.

Στις συσκέψεις τέθηκε και το ζήτημα των μεταναστών που ως αλλόθρησκοι δεν γίνεται να περάσουν ιερά εξέταση.

Σε αυτές τι περιπτώσεις εξετάζεται το σενάριο τα μικρά παιδιά να ελέγχονται από προπονητές μπάσκετ και όσα φαίνεται να έχουν ελπίδες για ΝΒΑ να εκχριστιανίζονται και να ελληνοποιούνται. Όσα παιδιά δεν τα καταφέρνουν καθώς και οι ενήλικοι θα έχουν μία ευκαιρία να διεκδικήσουν συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα στο αγώνισμα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα.

Δες κι αυτά:

Υπαρξιακό ζήτημα

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κίνημα του Άνθιμου είναι εδώ. ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ!!11!!11!

Τι μπορεί να συμβεί στο παιδί μιας εγκύου με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μόρφου

Mod

Σύμφωνο συμβίωσης και… καρκινογενέσεις

Mod

Η απύθμενη βλακεία με το δήθεν τρομακτικό μυστικό που κρύβει η NASA

Βολντεμόρτης

Δώσε κάτι παραπάνω, ποίμνιο

Τι ψυχή θα παραδώσεις ρε Άνθιμε

Mod

Θέλημα… θεού (;)

Κάθε καλοκαίρι η ίδια ουρολαγνική μούφα

Mod

Ψήνεται μεταγραφή

Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου

Βολντεμόρτης

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διάδοχος του Γιάνη Βαρουφάκη

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More