TROLLING

Δέκα ακόμα καλύτεροι τρόποι από το πλωτό φράγμα για να πέσουν μίζες και να κυκλοφορήσει χρήμα

Μετά την φοβερή έμπνευση της κυβέρνησης να τοποθετήσει στην Λέσβο πλωτό φράγμα μήκους 2,7 χλμ (σε μία ακτογραμμή συνολικού μήκους κάπου 70 χλμ) για να αποτρέψει τις προσφυγικές ροές (μόνο για την Λέσβο, για τα άλλα νησιά έχει ο Θεός…), μπήκαμε στο τριπάκι να δούμε τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν αυτά τα τζιμάνια προκειμένου να λυθούν τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Έξυπνη σίτα για την αεράμυνα


Τέλος στην τουρκική προκλητικότητα. Οι εισβολές στον ελληνικό εναέριο χώρα από μαχητικά των άπιστων θα κοπούν μαχαίρι χωρίς να χρειάζεται να καίνε κηροζίνη τα δικά αεροσκάφη και, κυρίως, χωρίς να αναγκάζονται να αφήνουν στη μέση οι πιλότοι μας τον φρέντο τους.

Kumtel για να μην ξανακλείσει η Εθνική Οδός


Είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών ΙΧ οι οποίοι εγκλωβίστηκαν όταν έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας εξαιτίας χιονόπτωσης. Με την στρατηγική τοποθέτηση σομπών ο δρόμος δεν θα ξαναπιάσει χιόνι και αν προκύψει ανάγκη οι οδηγοί δεν θα τουρτουριάζουν αν χρειαστεί να πάνε προς νερού τους.

Αυτόματο πότισμα για προστασία δασών


Κάθε καλοκαίρι η χώρα δεινοπαθεί με τις φωτιές. Λύση υπάρχει αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση. Έτσι, με την αγορά 3-4 χλμ λάστιχου και καμιά 20αριά αυτόματα ποτιστήρια έναντι καναδυό εκατομμυρίων ευρώ οι πύρινοι εφιάλτες δεν θα ξαναταράξουν τον ύπνο μας.

Ανεμιστήρες για το νέφος


Πατάξαμε το κάπνισμα. Ώρα είναι να πατάξουμε και τον άλλο εχθρό των πνευμόνων των πολιτών, το νέφος. Κι επειδή ο Έλληνας δεν πρόκειται να αφήσει το αυτοκίνητο του για το ποδήλατο ούτε και με επιχορήγηση (δεν γουστάρουμε να γίνουμε Ολλανδοί ποτέ) υπάρχει η λύση των ανεμιστήρων. Μάλιστα αν τους τοποθετήσουμε μπορούμε να στέλνουμε όλο το σύννεφο στην Τουρκία. Δεν θα το κόβει και η έξυπνη σίτα!

Ομπρέλες για τις βροχοπτώσεις


Επειδή εμείς δεν είμαστε τίποτα λονδρέζοι να κυκλοφορούμε συνέχεια με ομπρέλες συν το ότι τα χέρια μας είναι απασχολημένα να κρατάνε καφέ και τσιγάρο, η κάλυψη κεντρικών πεζόδρομων όπως η Ερμού με ομπρέλες είναι μία καλή λύση. Μάλιστα η αγορά μπορεί να γίνει από τα Jumbo μιας και η επιχείρηση μετά την απόφαση της να λειτουργεί και Κυριακές έγινε ο καλύτερος Χλαπάτσας της κυβέρνησης προκειμένου να τύχει της ευμένειας της.

Sol και τέλος στον Coronaϊό


Με το που έσκασε η φάση με τον κοροναϊό (ή κορονοϊό) από την Κίνα, κόντεψε να πέσει το site της μπύρας Corona από εκατοντάδες πολίτες με iq ραδικιού που νόμιζαν πώς η εν λόγο μπύρα σχετίζεται με τον ιό!
Ας αντικατασταθούν λοιπόν όλα τα αποθέματα Corona με Sol γιατί όταν υπάρχει κρατική επιχορήγηση ο καπιταλισμός δεν έχει αδιέξοδα!

Αιώρες για τα νοσοκομεία


Έχει καταντήσει πια αηδία η φάση με τα ράντζα στα νοσοκομεία. Είναι τρε μπανάλ και τρίζουν οι σούστες. Τώρα που έχουμε και ολόκληρη μετρ υψηλής ραπτικής για πρωθυπουργό και μάλιστα με άντρα από μεγάλο πολιτικό τζάκι, να μην δώσουμε μία εξωτική γκλαμουριά; Τοποθετώντας αιώρες στα νοσοκομεία μόνο η θάλασσα και οι φοίνικες θα λείπουν για να νιώθουν οι άρρωστοι σαν να κάνουν διακοπές στην Καραϊβική.

Χαρτόκουτα για να μην μείνει κανείς άστεγος


Οκ, μπορεί η προστασία πρώτης κατοικίας να τελειώνει, μπορεί ο Άδωνης να λέει ουσιαστιά “όπως στρώσατε ας κοιμηθείτε παλιολινάτσες ” και δεκάδες σπίτια να είναι έτοιμα να βγουν σε πληστηριασμό με τους ιδιοκτήτες να μένουν στο δρόμο αλλά δεν θα του αφήσουμε έτσι. Σε μία συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και την Εκκλησία μπορούν αγοραστούν μερικές χιλιάδες χαρτόκουτα, προς 50 ευρώ το ένα ώστε να βολευτούν οι νέοι άστεγοι. Τα χαρτόκουτα θα τα εκτιμήσουν και οι γάτες τους!

Χειρόγραφα Ιησού στα σχολεία


Με την τάση να μετατρέπεται το σχολείο σε κατηχητικό, τα χειρόγραφα του Ιησού που πουλάει ο Βελόπουλος θα είναι άσος στο μανίκι στης Κεραμέως. Μάλιστα, αγοράζοντας τα πνευματικά δικαιώματα από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης τον καλοπιάνεις για μια ώρα ανάγκης. Άσε που μπορεί να κάνει και δώρο καμιά κεραλοιφή για την καράφλα του Χατζηδάκη.

Τραμπολίνο

Τι γιατί; Μα πολύ απλά για να μην χτυπάνε και ταυτόχρονα να διασκεδάζουν λιγάκι όλοι αυτοί που πέφτουν από τα σύννεφα με τις μαλακίες που συμβαίνουν καθημερινά.

Δες κι αυτά:

Ο 17χρονος Σύρος πρόσφυγας που έφτασε στην Ελλάδα με το κουτάβι του

Mod

Το σύγχρονο τείχος της ντροπής στα ελληνοσκοπιανά σύνορα

Liberteam

Έτσι θα λειτουργεί το πλωτό φράγμα και δεν θα περνάει κουνούπι στην Λέσβο

Liberteam

Ο Μάρδας δίνει ιδέες στον Κούλη

Liberteam

Μένουμε Ευρώπη

Liberteam

Σχήμα οξύμωρο

Liberteam

Χριστιανοί ξυπνάτε, ο Χριστός δεν ήξερε τι έλεγε…

Mod

Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Liberteam

Τα υπάρχοντα των προσφύγων

Mod

Notis: Μια λαλιά σου μόνο φτάνει τον φασίστα να ευφράνει

Liberteam

Αποκάλυψη: Αυτές είναι οι επενδύσεις των προσφύγων στην Ελλάδα

Mod

Suck-cess story

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More