STORIES

Κι αν ο κολλητός σου αποκαλύψει ότι είναι gay;

Πάνε κάπου 20 χρόνια που ο Γιάννης, κολλητός μου στο στρατό, μου αποκάλυψε ότι είναι gay. Εγώ, μεγαλωμένος σε ένα κύκλο (περιοχή κλπ) βαρβατίλας, δεν έβλεπα με θετικό μάτι τους ομοφυλόφιλους. Έτσι, με την αποκάλυψη του Γιάννη βρέθηκα σε ένα δίλημμα: όσα “εκπαιδεύτηκα” για 22 περίπου χρόνια ή τον φίλο μου;
Αν σήμερα με χαροποιεί κάτι, είναι όχι τόσο το ότι επέλεξα τον φίλο μου (που σημαίνει και αλλαγή τρόπου σκέψης κλπ) αλλά η ευκολία της επιλογής.
Ίσως η πιο σωστή και εύκολη απόφαση που πήρα στην ζωή μου.
Και δύο δεκαετίας μετά, έχοντας την άνεση και το προνόμιο να κινούμαι σε όλους τους χώρους, μπορώ να πω με σιγουριά ότι τις πουστιές τις βίωσα με τους straight. Όπως και τον υποκριτικό τρόπο ζωής και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράψω.

Με ενοχλεί αφάνταστα να βλέπω μειωτικά σχόλια για τους gay γιατί νιώθω ότι μειώνουν τους φίλους μου. Με ενοχλούν τα κλειστά μυαλά που συντηρούν τον ρατσισμό και κατ’ επέκταση τον φασισμό. Το θέμα δεν είναι σεξουαλικό αλλά κοινωνικό.

Θεωρώ άκρως φασιστικό να έχω εγώ το δικαίωμα να φιληθώ με την κοπέλα μου με φόντο τον Άγνωστο Στρατιώτη αλλά όταν θα το κάνουν δύο αγόρια ή δύο κορίτσια να κατακρίνεται.

Θεωρώ άκρως υποκριτές όλους εκείνους που έχουν κάνει like σε όλες τις χορεύτριες για να βλέπουν τις φωτογραφίες με τους κώλους τους (και τους στέλνουν τα γνωστά “κάνε αντ κούκλα είμαι πλοκ”) να σοκάρονται όταν βλέπουν τον κώλο ενός άντρα χορευτή.

Δεν σου αρέσει ρε άνθρωπε; Κοίτα αλλού. Σε κάποιους άλλους αρέσει. Γιατί θες να τους στερήσεις το δικαίωμα να βλέπουν κι εκείνοι αυτό που τους φτιάχνει;

Χυδαίος δεν είναι εκείνος/η που βγάζει τον κώλο του. Χυδαίος είναι εκείνος διαχωρίζει το ποιος θα έχει το δικαίωμα να τον βγάλει.

Θεωρώ ντροπή στην σημερινή κοινωνία μην επιτρέπεται ένα ομόφυλο ζευγάρι να υιοθετεί παιδιά την ώρα που εκατοντάδες ζουν σε ορφανοτροφεία ενώ πολλά άλλα μεγαλώνουν σε οικογένειες που τα κακοποιούν.

Και να σας αποκαλύψω κάτι που μπορεί να σας σοκάρει; Όλοι οι ομοφυλόφιλοι γεννήθηκαν από ετεροφυλόφιλα ζευγάρια! Απίστευτο, ε;

Και για όσους το θεωρούν αφύσικο, έχω μία απορία: πώς γίνεται κάτι που συναντάται σε όλα τα έμβια όντα (μαζί και στον άνθρωπο) να είναι αφύσικο; Θα μου πεις ότι είναι αφύσικο γιατί το σεξ μεταξύ ομόφυλων δεν οδηγεί στην τεκνοποίηση; Οκ. Άρα και το σεξ για ευχαρίστηση μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας δεν είναι φυσιολογικό αφού δεν είναι για αναπαραγωγή.

Ναι, είναι θέμα παιδείας. Ή μάλλον όχι. Δεν θα έπρεπε να ήταν καν θέμα παιδείας αλλά θέμα απλής λογικής.

Δες κι αυτά:

Άρες μάρες κουγιαμάρες

Liberteam

Τι μπορεί να συμβεί στο παιδί μιας εγκύου με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μόρφου

Mod

Μπαμπά, τι είναι πούστης;

Mod

Ok, γράμματα έμαθες. Να διαβάζεις ξέρεις;

Mod

Το θέατρο του παραλόγου πότε θα σταματήσει;

Mod

Πέντε λόγοι για τους οποίους το Pride δεν έχει και τόση περηφάνια

Mod

Θα καούμε στην κόλαση vol 2

Mod

Η καθημερινότητα ενός γκέι σύμφωνα με τον μέσο μπετόβλακα

Mod

Η επόμενη αγρυπνία του Άνθιμου θα είναι υπέρ του Gay Pride

Liberteam

Αλλάξαν οι εποχές

Liberteam

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις

Liberteam

Η μόνη εξήγηση…

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More