SPICY

Οι πιο ακριβές βίζιτες στον κόσμο

Η παλιά ατάκα στο ψωνιστήρι ήταν «πόσο πάει το μαλλί, κοπελιά;». Σε αυτές τις περιπτώσεις η απάντηση είναι «τα μαλλιοκέφαλά σου». Οι συνοδοί πολυτελείας μάλλον θα έπρεπε να ονομάζονται «υπερπολιτελείας» αφού μια βραδιά με την πιο οικονομική ισοδυναμεί με δυο βασικούς μισθούς. Χωρίς να υπολογίζονται άλλα βασικά έξοδα όπως το ξενοδοχείο.

Αν θες να τη βγάλεις και για φαΐ, τότε κλάφτα Χαράλαμπε.

Πάμε να δούμε τις πιο τσουχτερές βίζιτες που κυκλοφορούν εν έτει 2014, καθώς η επικαιροποίηση των τιμών για το 2015 δεν έχουν «ανακοινωθεί» ακόμη…

Zahia Dehar: 1.200$/βραδιά

Zahia-Dehar

Έγινε γνωστή πριν από τέσσερα χρόνια όταν όντας ακόμα ανήλικη πήρε τεράστια ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Φρανκ Ριμπερί. Μάλιστα οι δύο ποδοσφαιριστές κατέληξαν στα δικαστήρια καθώς αν και στη Γαλλία επιτρέπεται το σεξ από το 15έτος της ηλικίας, στην περίπτωση της πορνείας απαγορεύεται να είναι η κοπέλα κάτω των 18 ετών.

Η Zahia πάντως συνεχίζει ακάθεκτη την καριέρα της κάνοντας παράλληλα και άλλα επαγγέλματα, όπως του μοντέλου και της σχεδιάστριας ρούχων.

Δες εδώ το photo album της Zahia Dehar

Loredana Jolie: 2.000$/βραδιά

Loredana-Jolie

Από την πελατεία της έχει περάσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού, ο περιβόητος γκόλφερ Tiger Woods. Γενικότερα, η Loredana έχει high class ατζέντα και όπως έχει υποστηρίξει, τα περισσότερα που έχει βγάλει για μια βραδιά (με έναν πελάτη εννοείται) είναι 15.000 δολάρια!

Δες εδώ το photo album της Loredana

Just Kassandra: 3.000$/βραδιά

Just-Kassandra

Θεωρείται ως η πιο επιλεκτική. Τα λεφτά δεν είναι το μοναδικό της κριτήριο. Για να δεχτεί έναν πελάτη, πρέπει πρώτα να βγει μαζί του, να τον δει και να μιλήσει. Μετά, αν γουστάρει, θα δώσει το πράσινο φως και θα τον συμπεριλάβει στη ροζ ατζέντα της.

Ashley Dupre: 4.300$/βραδιά

Ashley-Dupre

Στους κύκλους είναι γνωστή και ως Kristen. Σημαντικότερος (από τους γνωστούς) πελάτης της ήταν ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Eliot Spitzer.

Ms. Maya Blue: 4.500$/βραδιά

Ms.Maya-Blue

Κλείνει τις δουλειές της μέσω του επίσημου website της όπου έχει και φωτογραφίες. Σε καμία όμως δεν δείχνει πρόσωπο. Συνεπώς, αν έχεις 4 χιλιάρικα καλύτερα να μην το ρισκάρεις και να πάρεις ντουετάκι τη Zahia και τη Loredana.

Ava Xi’an: 6.500$/βραδιά

Ava-Xian

Είναι από τις περιπτώσεις που οι καταστάσεις της ζωής τις έκαναν να βγουν στο κλαρί. Ο πατέρας της ήταν σοβαρά άρρωστος και δεν είχε ασφάλεια. Προκειμένου λοιπόν να κάνει την εγχείριση, η κόρη του έμαθε τα κόλπα και άρχισε να χρεώνει τις εβδομαδιαίες υπηρεσίες της 45.000 δολάρια.

Natalie McLennan: 2.000$/ώρα

Natalie-McLennan

Μην τη βλέπετε πιο… πουρή σε σχέση με τις άλλες. Είναι παλιά καραβάνα και τις εποχές της δόξας της ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη βίζιτα της Νέας Υόρκης. Στην πορεία έβγαλε μέχρι και βιβλίο, το οποίο όμως δεν απέφερε τόσα κέρδη όσο τα άλλα ταλέντα της.

Εργαζόμενα κορίτσια στο Φεστιβάλ των Καννών: 40.000$/βραδιά

cannes

Όχι μία ή δύο αλλά μια ολόκληρη κατηγορία. Η περίοδος του Φεστιβάλ των Καννών αποτελεί μια πρώτης τάξεως αρπαχτή καθώς οι διάσημοι και ζάμπλουτοι που καταφτάνουν δεν ενδιαφέρονται τόσο για τις ταινίες όσο για το μεγάλο πάρτι που γίνεται. Και φυσικά θέλουν τα κορίτσια όχι μόνο για το κρεβάτι αλλά και για να κάνουν φιγούρα.

Michelle Braun: 50.000$/βραδιά

Michelle-Braun

Η Michelle, παλιά στο κουρμπέτι, έχει πλέον δικό της πρακτορείο. Και ξέρει να πουλάει καλά τα κορίτσια της αφού προμηθεύει βαρβάτα ονόματα του επιχειρηματικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου. Όταν καταφέρνει να χρεώνει για ένα κορίτσι 50.000 δολάρια όλα τα άλλα ε,ίναι περιττά!

Δες κι αυτά:

Ποιος είναι άραγε ο πιο πουτανιάρης λαός;

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More