TROLLING

Πώς να γελοιοποιήσεις το προσφυγικό καλύτερα κι από το Downtown

Ένας χαμούλης με τον εξώφυλλο του Downtown με glossy concept το προσφυγικό έχει γίνει.

Μέχρι και κάποιοι εκ των πρωταγωνιστών του εξωφύλλου το κατακρίνουν με κορυφαία την Τάνια Τσανακλίδου που το χαρακτήρισε “εμετικό”.

DownTownProsfyges10316sk

Το σκεπτικό των υπευθύνων του περιοδικού καθώς και των φωτογραφιζόμενων δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακριβώς (όλοι έχουν δικαίωμα στην ανοησία). Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πώς δεν είναι ότι χειρότερο και ότι γελοιοδέστερο έχει γίνει με αφορμή το ευαίσθητο αυτό θέμα και το δράμα τόσων χιλιάδων ανθρώπων.

Παντού χωράει ο Σάκης

rouvas-prosfiges

Ο Ρουβάς έχει γίνει ο απόλυτος μαϊντανός. Και έχοντας ψιλονωπή την μαύρη σελίδα με το διάγγελμα του υπέρ του “ΝΑΙ” στο δημοψήφισμα και όντας στην τελική ευθεία για το νέο Voice έπρεπε να κάνει κάτι για να βελτιώσει την εικόνα του. Πλέον είναι πολύ μεγάλος για να βάλει φούστα (όπως είχε κάνει για να επανέλθει μετά την συναυλία στην γκρίζα ζώνη της Κύπρου με Τούρκο συνάδελφο του ανήμερα της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων). Μία επίσκεψη στου πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά, μερικές φωτογραφίες, λίγος Πατούλης και λίγη Μαριάννα λογικά φτάνουν. Οκ, η απόσταση Νέος Βουτζάς-λιμάνι δεν είναι τόση μεγάλη όσο το ΗΠΑ-Λέσβος που έκανε η Σούζαν Σάραντον, αλλά η δουλίτσα πάλι βγαίνει…

 

Eurovision

https://youtu.be/c6AMiCG3NNI

Όταν το δράμα γίνεται τραγούδι για τον πιο κιτς και μοσχολολουλουδικό διαγωνισμό. Κάποιος ζει ακόμα στην εποχή της Μαρίζας Κωχ. Μην μπερδεύεστε παιδιά. Άλλο οι τρίχες της χίπισσας άλλο τις Κοντσίτας.

 

Θεά ο πρόσφυγας, θεά

psinakis3

Ψινάκης. Ένα όνομα, μία κατηγορία μόνος του. Η παρουσία του στο στήσιμο του στρατοπέδου για την φιλοξενία προσφύγων δεν θα μπορούσε να μην συνδυαστεί με μία πόζα αλά Μέριλιν.

 

Τάκης Τσουκαλάς

https://youtu.be/JfhoXcSEE0Y

Εκεί που πεθαίνει η λογική (και πολλές ακόμα αρετές) γεννιέται ο οπαδισμός. Το Downtown το έχει κράξει όλος ο ντουνιάς. Αυτόν τον τύπο όμως τον βρίσκουμε αστείο!

Κιμ, στείλε μας αυτές τις νέες βόμβες με μικροπυρικές κεφαλές που λες να δούμε αν είμαστε το ίδιο ανθεκτικοί με τις κατσαρίδες…

Δες κι αυτά:

Έτσι χτυπάει ο άντρας ο σωστός

Επιστροφή στις σπηλιές

Βολεύεσαι με ό,τι έχεις

Στα τυφλά θα πάμε ρε Σάκη;

YOLO ρε κουφάλες

Mega γεια

Όχι στην αλλοίωση του πολιτισμού μας

Mod

Σκιτσομαχίες: η εικονογραφική διαφορά μεταξύ αμφίβολης και ξεκάθαρης ευαισθησίας

Liberteam

Το 24ωρο του Τάκη Τσουκαλά

Mod

Χριστιανοί ξυπνάτε, ο Χριστός δεν ήξερε τι έλεγε…

Mod

Παρέμβαση Ρουβά

Πηγαίο ταλέντο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More