LIBERSTORIES

Τα αποβράσματα της κοινωνίας ρίχνουμε μία κλεφτή ματιά στα εκκλησιαστικά πουστριλίκια

Χρωστάμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο. Επιτέλους, βρέθηκε και κάποιος ομοφοβικός που δεν τα έβαλε μόνο με το gay community αλλά και με όλους εμάς που υπερασπιζόμαστε το ότι πρέπει να υπάρχουν ίσα δικαιώματα.

Τόσο καιρό νιώθαμε αδικημένοι και απομονωμένοι. Γιατί να μην μας βρίζουν κι εμάς; Δεν δείχνουμε εμείς ανθρώπινο πρόσωπο; Δεν μας αξίζει κι εμάς να βγει ένας τύπος σαν την Κοντσίτα στο πιο ψυχοπλακωτικό της, να μας περιλάβει με την χριστιανική του αγάπη;

Ήρθε όμως ο Αμβρόσιος, με αυτό το στόμα που στάζει μέλι και ικανοποίησε στο έπακρο την μαζοχιστική μας πλευρά.

Ιδού το έγραψε στο μπλογκ του (για τα πάντα όλα δείτε εδώ):

Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας!
Δυστυχώς, αδελφοί μου, σήμερα την Ελλάδα διοικούν και μερικά τέτοια ανθρωπάρια! Ασφαλώς αποτελούν μια μικρή μειοψηφία στο σύνολο των Μελών της Βουλής των Ελλήνων! Υπάρχουν όμως! Είναι μερικά αποβράσματα της Κοινωνίας, περι- θωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πιά με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν πια κεφάλι!
Σας συμβουλεύω: Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Δικαίωμά τους, βέβαια, είναι κρυφά -ιδιωτικά- να ζούν όπως θέλουν! Αλλά κάποιοι ξεφτυλισμένοι δεν μπορούν να υπερασπίζωνται δημοσίως τα πάθη της ψυχής των! Την Ελλάδα μας διοικούν σήμερα πια άθεοι άνθρωποι! Σας υπενθυμίζω, λοιπόν, τα λόγια του Λεχ Βαλέσα της Πολωνίας:

«άνθρωπος χωρίς Θεό είναι επικίνδυνος!» 
Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι! Η Εκκλησία μας προσεύχεται γι’ αυτούς ως εξής: «Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γης και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς» (Ψαλμός 103). Δηλ. Ας εξαφανισθούν από την γή όλοι οι αμαρτωλοί και όλοι οι άνομοι, ώστε να μην υπάρχουν! Στον αγύριστο να πάνε όλοι αυτοί οι καταραμένοι! Αγαπητέ Αμβρόσιε, αν θεωρείς την ομοφυλοφιλία ως κάτι αισχρό, που να δεις την “πουστιά”. Και όταν λέμε “πουστιά” εννοούμε την υποκρισία.
Δες λοιπόν μερικές εκκλησιαστικές πουστιές:

papas-pipwnei-570
Υγ
Η Πάολα (όχι η τραγουδίστρια) ποια είναι;

Δες κι αυτά:

Κλασική βλαχοηθική οικογένεια

Χαράς ευαγγέλια – Δεν είμαστε οι μόνοι με σκατόψυχους θρησκόληπτους

Mod

Θέλημα… θεού (;)

Το δράμα του Αρχιεπίσκοπου

Mod

Δεν έχουν τον θεό τους

Mod

Μπαμπά, τι είναι πούστης;

Mod

Άγιε Καναντέριε, κάνε το πυροσβεστικό θαύμα σου

Φου Μαν Ψου

Πρότυπο…

Poll: Ορθοδοξία ή θάνατος – Τι θέλεις να πεις ποιητή;

Liberteam

Οι παπάδες τώρα ασχολούνται και με τις πίπες (κυριολεκτικά)

Mod

Θέλημα Θεού

Όταν ο ομοφοβικός ψάχνει άλλοθι – Του χαλάμε το παραμύθι

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More