TROLLING

Σαμαράς και… Κοντσίτα – Επιτέλους αναγνωρίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο

Δεν είναι μυστικό ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι οι φτωχοί συγγενείς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μπορεί να έχουμε κατακτήσει ολόκληρο Euro αλλά τους παίχτες μας τους έχουν γενικά στο ψιλοφτύσιμο.

Στα διάφορα αθλητικά και παραθλητικά αφιερώματα που γίνονται, συνήθως ξεχνάνε να συμπεριλάβουν κάποιο δικό μας. Πιο πιθανό είναι να δεις κάνα Γεωργιανό…

Αυτό όμως φαίνεται ότι αλλάζει πλέον. Στο αφιέρωμα του goal.com ο Γιώργος Σαμαράς φιγουράρει στις αρχές του άρθρου για ομοιότητες ποδοσφαιριστών με άλλες προσωπικότητες. Οκ, μπορεί να μην είναι ότι πιο κολακευτικό να σε παρομοιάζουν με την Κοντσίτα, αλλά και μόνο που τον θυμήθηκαν (ειδικά τώρα που είναι στα αζήτητα) είναι σημαντικό (link).

12107837_1035025419875038_7210828433238548974_n

Αλλά δεν έμειναν εκεί. Στο ίδιο αφιέρωμα υπάρχει και άλλη μία ελληνική συμμετοχή. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος κάνει την δικιά του μπούκα στα αθλητικά κους κους για την ομοιότητα του με τον Buzz! (link)

pap

Αυτά είναι! Πάμε να βάλουμε φουστανέλες και τσαρούχια και να ρίξουμε τσάμικα στο Σύνταγμα σουβλίζοντας αρνιά και ξύνοντας το αυτί με το μεγάλο νυχάκι στο μικρό δαχτυλάκι.

Δες κι αυτά:

Δέκα total respect ποδοσφαιρικές στιγμές

Mod

Χασογκόλης από κούνια: 5 γκολ που δεν χάνονται (κι όμως χάθηκαν)

Liberteam

Δεν χορταίνεις να το βλέπεις: Πιτσιρίκι σουτάρει εκεί ακριβώς που δεν πρέπει

Liberteam

Ένας μικρός άνθρωπος με άσπρη κάλτσα και σανδάλι

Liberteam

Αντώνης, ο άνεργος

Liberteam

Μεγάλη μπάλα…

Mod

Στην καραπιτσάρα του

Liberteam

Πριν κλείσει τις τράπεζες ο Αλέξης…

Liberteam

Η γιαγιά που έκοψε δρόμο μέσα από το γήπεδο

Mod

Ευλόγιcoν

Mod

Ο Παναθηναϊκός χάνει και το αντιβαζέλικο ίντερνετ πανηγυρίζει

Liberteam

5 απροσδόκητοι λόγοι που θα θριάμβευε σήμερα ο Παπαδόπουλος

Φου Μαν Ψου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More