SPICY

Kink Motel: Ξενάγηση στις σκοτεινές γωνίες του έρωτα

Απιστία, προδοσία, ομοφυλοφιλία, πληρωμένο σεξ είναι μόνο μερικά από τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται το Kink Motel.
Η συγγραφέας του εναλλακτικού ερωτικού μυθιστορήματος, Έλενα Φάκου, μας ξεναγεί στο ξενοδοχείο των σκοτεινών πόθων.

Συνέντευξη ακατάλληλη, απαραίτητη η γονική συναίνεση. Ανεπιθύμητοι οι συντηρητικοί, οι πάσης φύσεως φοβικοί και όσοι έχουν μάθει να ζουν μόνο με τα ταμπού τους.Εμείς προειδοποιήσαμε και αμαρτία δεν έχουμε…

Ποια ήταν η έμπνευση για την συγγραφή του Kinky Motel;
Έχοντας ασχοληθεί ως δημοσιογράφος πολλά χρόνια με διάφορα ρεπορτάζ πάνω στην εναλλακτική σεξουαλικότητα κι έχοντας μιλήσει με πολλούς ανθρώπους, επαγγελματίες και μη, οι οποίοι είχαν σχέση είτε με την εργασία στον τομέα του σεξ, είτε με το φετιχισμό και τον εναλλακτικό ερωτισμό γενικότερα, αποφάσισα να συγκεντρώσω μερικές ανθρώπινες ιστορίες και να τις τοποθετήσω να συμβαίνουν μέσα σε ένα ξενοδοχείο ημιπαραμονής. Η αλήθεια, η φαντασία και η βιωματική εμπειρία εμπλέκονται στο συγγραφικό αποτέλεσμα του βιβλίου.

Τι είναι αυτό που θεωρείς ότι το κάνει να διαφέρει από άλλα ερωτικά μυθιστορήματα που καταπιάνονται με τον φετιχισμό;
Στο Kink Motel, ο φετιχισμός όπως και κάθε άλλη κατάσταση παρουσιάζεται αντικειμενικά και μόνο περιγραφικά. Η αφήγηση αποφεύγει να εκφράσει συναίσθημα θετικό ή αρνητικό ως προς τα τεκταινόμενα και αφήνει τον αναγνώστη να αποφασίσει μόνος του τί θα νιώσει. Αυτή θεωρώ τη μεγαλύτερη διαφορά του αφηγήματος από τα υπόλοιπα :Την προσέγγιση. Ούτε επιβραβεύει, ούτε απορρίπτει το κάθε τί, απλά το εκθέτει και το αφήνει στην κρίση του αναγνώστη.
panic29b3

Πόσο έτοιμος είναι ο Έλληνας αναγνώστης βιβλίων -δεδομένου ότι είθισται να είναι κάπως πιο συντηρητικός- για ένα μυθιστόρημα που περιγράφει βίτσια και όχι ιστορίες με ροζ συννεφάκια και έρωτες που έχουν ως happy end τον γάμο;
Ο Έλληνας είναι κάπως συντηρητικός γενικότερα και όχι μόνο ως αναγνώστης βιβλίων κι αυτό με προβληματίζει προσωπικά ιδιαίτερα. Ναι πράγματι, το δικό μου αφήγημα δεν έχει χαρούμενο τέλος, ούτε ευτυχισμένες οικογένειες, ούτε γάμους και πανηγύρια. Έχει όμως άλλα γεγονότα που ο ίδιος συντηρητικός αυτός άνθρωπος ενίοτε τα βιώνει αλλά μάλλον ούτε ο ίδιος δε θέλει να το αποδεχθεί. Η απιστία, η προδοσία, η ομοφυλοφιλία, το σεξ επί πληρωμή, είναι μόνο λίγα από τα “απαγορευμένα” για τον μικροαστό θέματα που θίγει το βιβλίο, όμως, προσέξτε με, αυτός είναι συνήθως ο πρωταγωνιστής τους. Να ξέρετε, ότι ο ψευτοσυντηρητικός δεν είναι ποτέ έτοιμος για τίποτα, είναι όμως πάντα ικανός για όλα.

Ποιοι αγοράζουν περισσότερο το βιβλίο; Άντρες ή γυναίκες;
Στις πωλήσεις από τα βιβλιοπωλεία δε μπορώ να γνωρίζω. Σε μια έκθεση όμως στην οποία είχα παρευρεθεί έκανα τις ακόλουθες παρατηρήσεις: Οι άντρες είναι πολύ θετικοί. Οι γυναίκες είναι θετικές μεν, αλλά σίγουρα δεν αναφέρομαι στη μέση Ελληνίδα. Με πλησίασαν, με ρώτησαν και με διάβασαν απελευθερωμένες, δυναμικές και καλλιεργημένες γυναίκες απαλλαγμένες από ταμπού. Ιδιαίτερα θετική είναι όλη η LGBT κοινότητα. Προς μεγάλη μου απογοήτευση, είδα πολλά ζευγάρια να διαφωνούν μπροστά μου για το αν θα αγοράσουν ή όχι το βιβλίο. Ο άντρας ήθελε και η γυναίκα ήταν τόσο αρνητική που αν τελικά τολμούσε εκείνος να το αγοράσει θα γινόταν μεγάλος καυγάς. Θλιβερό.

Αν υπήρχε εδώ ένας χώρος όπου πραγματοποιούνται οι σκοτεινοί πόθοι, με πλήρη ανωνυμία και ασφάλεια, ποιοι πιστεύεις ότι θα τον επισκέπτονταν;
Όλοι. Ή για να το θέσω καλύτερα, όλοι όσοι δε μπορείς να φανταστείς.

panic29b4

Αν οι “σκοτεινοί πόθοι” έπαυαν να λογίζονται ως σκοτεινοί θα ήταν το ίδιο ελκυστικοί ή θα απομυθοποιούνταν;
Λένε πώς το απαγορευμένο είναι πιο ελκυστικό όπως και το παράνομο. Πιθανότατα να υπάρχουν άνθρωποι που να λειτουργούν έτσι. Η απομυθοποίηση επέρχεται με τον καιρό, τόσο στα πρόσωπα όσο και στα πράγματα, είναι η μεγαλύτερη σύμμαχος του χρόνου. Όμως, υπάρχουν πραγματικά φετίχ τα οποία δεν ξεθωριάζουν αλλά ενδυναμώνονται με τον καιρό και περισσότερο είναι αυτά που συμβαίνουν συνειδητοποιημένα και δεν είναι ένα περιστασιακό καπρίτσιο, το οποίο λειτούργησε στη ζωή κάποιου σα φωτοβολίδα.

Συνήθως τα βιβλία είναι είτε αποτέλεσμα εμπειριών είτε απωθημένων σε συνδυασμό φυσικά με την φαντασία. Το δικό σου σε ποια κατηγορία ανήκει;
Αν και νομίζω πώς έχω ήδη καλύψει αυτή την ερώτηση με κάποια προηγούμενη απάντησή μου, θα επαναλάβω : Το Kink Motel είναι το απόσταγμα της βιωματικής εμπειρίας μου, της αλήθειας κάποιων ανθρώπων και περιστατικών και της δικής μου φαντασίας. Όλα αυτά τα δούλεψα πολύ προσεκτικά ώστε να αγκαλιάσω με το αποτέλεσμα και όχι να κατακρίνω ή να αποδοκιμάσω το κάθε τι που περιγράφω. Το Kink Motel είναι γραμμένο με αγάπη.

Αν μεταφερόταν στην τηλεόραση, ποια ηθοποιός θα ήταν για σένα η ιδανική να κάνει την Αλίκη;
Η Αngelina Jolie ή η Milla Jovovich σε νεότερη ίσως ηλικία και η Gemma Ward ή η Audrey Tautou στο σήμερα.

Στο ίδιο σκεπτικό, ποιοι/ες θα ενσάρκωναν άλλους χαρακτήρες και τι φετίχ;
Μου είναι δύσκολο να κάνω ενα τόσο μεγάλο casting και να ταιριάξω και τους ρόλους, αλλά οι ηθοποιοί που θα ήθελα να ενσαρκώσουν ρόλους θα ήταν οπωσδήποτε ο John Malcovich, ο Kevin Spacy, o Antony Hopkins, η Susan Sarandon, η τραγουδίστρια Bjork, τα μέλη του group Rammstein, ο performer Marylin Manson, o William Dafoe, o Samuel Jackson, o Edward Norton, O Joaquin Phoenix, o Liam Nieson, η Keira Knigthley, η Jessica Biel , η Lucy Liu, η Sienna Miller και η Amber Heart.

Από τις ιστορίες που περιγράφονται στο βιβλίο, ποια θεωρείς την πιο ακραία;
Για μένα όλες μπορούν να χαρακτηριστούν την ίδια στιγμή απόλυτα ακραίες για πολλούς λόγους, αλλά μεταξύ τους δε μπορώ να τις διαχωρίσω γιατί η κάθε μία, απευθύνεται σε ένα εντελώς διαφορετικό συναίσθημα και δεν ξέρω την εσωτερική ζυγαριά του καθενός ξεχωριστά ώστε να αξιολογήσω την πιο ακραία γενικά. Για μένα προσωπικά, ακραίες, είναι οι ιστορίες που έχουν θύματα.

Ποια εξάπτει περισσότερο τη δική σου φαντασία;
Σε όλες τις ιστορίες, έχω το ρόλο που εξάπτει τη δική μου φαντασία και δεν είναι άλλος απο αυτόν της αφηγήτριας, δηλαδή, της Αλίκης. Η ιστορία της Αλίκης λοιπόν, είναι αυτή που εξάπτει τη δική μου φαντασία, η συναρπαστική ζωή ενός παρατηρητή ο οποίος καλείται αρκετές φορές να δείξει την αλληλεγγύη του στους συνανθρώπους του , να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, να μάθει τη ζωή μέσα από τη σκληρή της όψη, αλλά το βράδυ να μπορεί να κοιμάται ήσυχη, με τη συνείδηση της καθαρή.
Ξεκίνησες να κάνεις θέματα που καταπιάνονται με τον φετιχισμό πριν αρχίσει να γίνεται μόδα -χάρη στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι- σε συμβατικά μέσα. Πώς αντιμετώπισαν οι άλλοι συντάκτες την διαφορετικότητα αυτή;
Όταν έκανα εγώ ρεπορτάζ για φετιχιστικά, απελευθερωμένα κι “απαγορευμένα “ θέματα, όπως το Bondage, η νεκροφιλία, ο σαδομαδοχισμός, το ομαδικό σεξ, το swinging και άλλα πολλά, πρίν πέντε χρόνια σε ενα απο τα μεγαλύτερα mainstream ελληνικά sites, δεν υπήρχε τίποτε σχετικό και πουθενά. Δεν το λέω απο έπαρση, ούτε για να πάρω κανένα παράσημο. Οι άλλοι συντάκτες μπροστά μου δεν έλεγαν τίποτα αρνητικό. Πίσω μου προφανώς και έλεγαν απ ότι μάθαινα κατά καιρούς άλλα δε με ενδιέφερε καθόλου, διότι εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι απλά έκανα πρώτη αυτά που κάνουν οι άλλοι σήμερα και πάντα ο πρώτος θα δεχθεί και την επίθεση μέχρι να ανοίξει ο δρόμος και να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι.

Φοβήθηκες ότι μπορεί να σε στιγμάτιζε;
Τιμή μου και να με στιγμάτιζε η πρωτοπορία στο ρεπορτάζ.

Για να το κάνουμε λίγο πιο επίκαιρο. Ποιον πολιτικό (ή ποιους) μπορείς να φανταστείς πελάτη στο Kinky Motel και με τι βίτσια;
Πολλοί άντρες πολιτικοί θα μπορούσαν να είναι πελάτες του ξενοδοχείου, με προτίμηση στο σεξ επί πληρωμή, ή στο φετιχιστικό σεξ όπου θα μπορούσαν να συναντούν αφέντρες οι οποίες θα τους “τιμωρούσαν” προς μεγάλη τους ευχαρίστηση. Γενικά τους πολιτικούς τους έχω για αρκετά ψευτο συντηρητικούς γιατί ας μην ξεχνάμε, πώς αρκετοί πολιτικοί παγκοσμίως  έχουν κατηγορηθεί για ροζ σκάνδαλα. Μια ή περισσότερες ερωμένες, πάρτυ με πολλές γυναίκες και ομαδικά όργια, στοματικό σεξ κάτω απ το γραφείο, είναι μόνο μερικά απο τα ροζ πολιτικά σκάνδαλα που έχουν προκύψει κατά καιρούς.

Αν η Αλίκη, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, επέστρεφε σήμερα στην Ελλάδα, τι θα συναντούσε; Με τι θα καταπιανόταν;
Η Αλίκη δεν πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα. Δεν τη χωράει αυτός ο τόπος. Άν όμως επέστρεφε, δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα άλλο, παρά μόνο μια εναλλακτική συγγραφέας.

panic29b2

Από τα όσα γνωρίζεις, είτε εμπειρικά είτε από περιγραφές, από το χώρο των φετιχιστών, τι είναι που σου δημιουργεί αποστροφή και τι θαυμασμό;
Ο χώρος των φετιχιστών είναι απέραντος. Συμπεριλαμβάνει πολλά και διάφορα φετίχ, απ’ο έναν ποδολαγνο μέχρι έναν νεκρόφιλο. Θαυμασμό τίποτα, δε θεωρώ τα φετίχ κατορθώματα, πιστεύω πώς είναι απλά ξεχωριστοί τρόποι ώστε να νιώθουν σεξουαλική ικανοποίηση τα άτομα. Αποστροφή μου προκαλούν τα φετίχ που έχουν θύματα και αυτός είναι και ο λόγος που απέφυγα όσο γινόταν να τα συμπεριλάβω στο βιβλίο μου. Καταδικάζω την παιδοφιλία και την κτηνοβασία διότι θεωρώ πώς σε κάθε σεξουαλική πράξη πρέπει να υπάρχει συναίνεση και των δυο πλευρών και στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν υπάρχει. Το μόνο που υπάρχει είναι ότι ο θύτης ασελγεί σε αθώα θύματα. Αν λοιπόν θεωρήσουμε ότι κάποιος θεωρεί φετίχ το βιασμό, γιατί τα έχω ακούσει και αυτά , εκεί θα διαφωνήσω. Άλλο φετίχ κι άλλο έγκλημα. Όλα τα υπόλοιπα φετίχ μου είναι απλά αδιάφορα, απο τη στιγμή που ικανοποιούν αυτούς που τα έχουν , η δική μου γνώμη περισσεύει.

Τα kinky παιχνίδια είναι ένας τρόπος για να ζωντανεύει μία σχέση ή είναι καλύτερα να μένουν κρυφά;
Κάθε ζευγάρι καλό είναι να βρίσκει αμοιβαίους τρόπους να ικανοποιείται και να κρατά ζωντανή στη φλόγα. Στο σεξ ανάμεσα σε δυο ανθρώπους πρέπει να υπάρχουν μόνο τα όρια που βάζουν οι ίδιοι και όχι η κοινωνία και η θρησκεία. Αν κάποια ερωτικά παιχνίδια τους εξιτάρουν αμοιβαία θεωρώ πώς πρέπει να τα δοκιμάζουν για να κάνουν συναρπαστική τη σεξουαλική τους ζωή και να ανανεώνουν τη σχέση τους.

Ποιο είναι για σένα το τοπ 5 των kinky δραστηριοτήτων;
Προσωπικά σαν πιο δημοφιλή kinky attitudes έχω καταλήξει πως είναι ο σαδομαζοχισμός, το cross dressing, το cuckold, η ποδολαγνεία και το ομαδικό σεξ.

Στείλε ένα kinky μήνυμα στους αναγνώστες
Να ακολουθείτε το ερωτικό σας ένστικτο και τις εσωτερικές σας επιθυμίες χωρίς να φοβάστε γι αυτό που σας αρέσει και νιώθετε. Έτσι θα γίνετε πραγματικά ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Δες κι αυτά:

Disney και φετίχ

Liberteam

Έτσι κουτούπωσε ο Σπαλιάρας τα γυναικεία κοπάδια, διά αντιπροσώπου!

Liberteam

Venus In Furs at Second Skin Club και 5 διπλές προσκλήσεις

Mod

Στιγμές απείρου κάλλους και καύλας στην Erotic Art

Mod

Dirty talking

Mod

Πατέεερα…

Liberteam

Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις

Liberteam

Γιάννη μας, κατούρα και λίγο βρε αγόρι

Liberteam

Οι 50 αποχρώσεις του Χίτλερ

Mod

Sophia Rose | Κορίτσι για δέσιμο

Mod

10 λόγοι για να μην διαβάσεις το Kink Motel

Mod

Πόσο πάνε τα λαϊκά χαστούκια;

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More