STORIES

O Κριστιάνο Ρονάλντο, το βανδαλισμένο άγαλμά του και η εκδίκηση της αδερφής του

Και το μπρούτζινο πέος φυσικά που φαίνεται από τη Σελήνη!

Πίσω στο 2014, η γενέτειρα του πορτογάλου γκολτζή, το νησάκι Μαδέιρα, τίμησε το άξιο τέκνο της πατρίδος ανεγείροντας ένα ιδιαιτέρως προικισμένο άγαλμά του ώστε να δει όλος ο πλανήτης τι όπλο κουβαλά ο Ρονάλντο μέσα στο σορτσάκι του.

Ω ναι, ο Ρονάλντο ποζάρει αγέρωχα δείχνοντας στην οικουμένη τον υπερτονισμένο ανδρισμό του. Πιθανότατα θα είχαν συμβουλευτεί την Ιρίνα Σάικ γι’ αυτό ή ο ζάμπλουτος Κριστιάνο θα λάδωσε τον γλύπτη ώστε να γιγαντώσει την αρρενωπότητά του. Ελπίζουμε μόνο να μη φτιάξει παράδοση και κάθε κατοπινός αστέρας της μπάλας να ζητά αντίστοιχα προικισμένα είδωλα.

Αφού ξεπεράσαμε το θέμα με το υπερμέγεθες πουλί του Ρονάλντο, ας δούμε τώρα τις περιπέτειες του αγάλματος αλλά και το ρατσιτσικό παραλήρημα της αδερφής του για τον βανδαλισμό του. Όπως θα άκουσες πιθανότατα, η φανέλα με το Νο 9 δεν έκανε τέσσερις φέτος τις τρεις Χρυσές Μπάλες, καθώς το βαρύτιμο τρόπαιο πήγε για πέμπτη φορά στον Λιονέλ Μέσι.

chhrsfnnolo5

Κι έτσι κάποιοι αχρείοι αλητήριοι βρήκαν την ευκαιρία να βανδαλίσουν το άγαλμα του Πορτογάλου επεμβαίνοντας σε καίρια σημεία του, όπως στο όνομα του παίκτη και τον αριθμό της φανέλας του.

chhrsfnnolo2

Πράξη που κατά την αδερφή του αξίζει σοβαρότατη τιμωρία και λυσσαλέα εκδίκηση συνάμα. Όπως είπε χωρίς ντροπή και περιστροφές η Katia Aveiro, οι βάνδαλοι πρέπει να εξοριστούν στη Συρία! Αφού τους στόλισε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς (γουρούνια κ.λπ.), αφού είπε ότι ντροπιάζουν την πατρίδα τους την Πορτογαλία, πέρασε μετά στο κυρίως πιάτο:

«Το όμορφο νησί μου, δυστυχώς, κατοικείται από μερικούς πικραμένους άγριους που τους αξίζει να ζουν στη Συρία, μεταξύ ανθρώπων που δεν έχουν κανένα σεβασμό και δεν αποδίδουν καμία αξία στη ζωή. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που ζουν στη θλίψη του πολέμου, πιστεύω όμως ότι κάποιοι άνθρωποι δεν ανήκουν στο έδαφος που ζουν»

chhrsfnnolo7

Τι μας είπε λοιπόν η αδερφή του Κριστιάνο; Ότι ένα μικροπαράπτωμα όπως το γκραφίτι στο άγαλμα του Ρονάλντο αξίζει εξορία στη Συρία και ενδεχόμενο θάνατο, μιας και η χώρα μαστίζεται από εμφύλιο πόλεμο τα τελευταία χρόνια και οι άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν από την τραγωδία. Τα πιτσιρίκια που έκαναν δηλαδή τη μαλακία θα ένιωθαν καλύτερα στη μαστισμένη από τον πόλεμο Συρία παρά στην πολιτισμένη Μαδέιρα!

Οι βάνδαλοι, που παραμένουν άγνωστοι, καλά θα κάνουν να εύχονται να τους τσακώσει η αστυνομία πρώτα παρά να πέσουν στα χέρια της Aveiro, καθώς η τύπισσα που είπε όλα αυτά τα παράλογα δημόσια, σκέψου τι είδους τιμωρία ονειρεύεται για τα πιτσιρίκια κεκλεισμένων των θυρών…

Δες κι αυτά:

Ορθόδοξος γάμος στα ερείπια της τζιχαντόπληκτης Συρίας

Mod

Μύρισε, σου λέω μύρισε

Liberteam

Ο Κορεάτης Ιησούς είναι η πιο κλαρινογαμπριάτικη μορφή τέχνης

Liberteam

Πάμε γι’ άλλα

Mod

Τανάσκελα με τα πόδια στον αέρα ο Phylax

Mod

Φοβού τους Έλληνες

Liberteam

Και τώρα που έπεσε ο Phylax τι; Υπάρχει λύση και είναι στο Μεταξουργείο

Mod

Κυνηγοί μαγισσών και δαιμόνων πέταξαν μπογιά στο άγαλμα του Φαλήρου και το έκαναν καλύτερο

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More