TROLLING

O πατριάρχης Κύριλλος ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από το ISIS: οι gay!

Πώς να μην τα λένε μετά αυτά οι δικοί μας όταν τα ξεφουρνίζει κοτζάμ ρώσος προκαθήμενος!

Η κεφαλή της ρώσικης ορθόδοξης εκκλησίας δεν μάσησε τα λόγια της και αποκάλυψε μόλις ποιος πρέπει να κατηγορηθεί για την έξαρση του τζιχαντισμού και τη δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους: ο θρησκευτικός φανατισμός, εξηγεί ο ιεράρχης, είναι αποτέλεσμα του κοσμικού κράτους. Και των ομοφυλόφιλων!

Η πηγή της ισλαμικής τρομοκρατίας διευκρινίστηκε λοιπόν, μην ψάχνεις άλλο εσύ διεθνολόγε και πολιτικέ αναλυτή, ο Κύριλλος το είπε ξεκάθαρα, το ISIS είναι αντίδραση στη φρίκη της εκκοσμίκευσης.

Στην ανακοίνωση του Ρώσικου Πατριαρχείου, που μπορείς να δεις εδώ σε άπταιστα ρωσικά, ο Κύριλλος διατείνεται ότι είναι ο άθεος κόσμος και η ανοχή που δείχνει στην ομοφυλοφιλία που ευθύνονται για τη γέννηση του φονταμενταλιστικού ισλαμικού χαλιφάτου. Οι μουσουλμάνοι, λέει ο πεφωτισμένος θρησκευτικός ταγός, συνωστίζονται στο φανατικό ψευδοκρατίδιο για να ξεφύγουν από τον «άθεο πολιτισμό» που γιορτάζει γεγονότα όπως τα Gay Pride Parades.

«[Το ISIS] δημιουργεί έναν πολιτισμό που είναι καινούριος σε σχέση με τον ήδη εγκαθιδρυμένο, που είναι άθεος, κοσμικός και εξτρεμιστικός μέσα στην κοσμικότητά του».

kkfiisdfsejfsejfesf1
Ο πατριάρχης Κύριλλος σε εξορκισμό του gay κακού που μας βρήκε

Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή; Αυτοί που εντάσσονται στη θρησκευτική τρομοκρατία είναι απλώς άνθρωποι που αγαπούν τον θεό και τρέχουν να σωθούν από την αθεΐα και την ομοφυλοφιλία. Αν αυτό δεν είναι το καλύτερο ξέπλυμα κριμάτων, τότε ποιο είναι; Μόνο που ο ρώσος πατριάρχης επικεντρώνεται στους φανταστικούς εχθρούς της ριζοσπαστικής κοσμικότητας και ξεχνά τους πραγματικούς κινδύνους του χριστιανικού φονταμενταλισμού που ευαγγελίζεται.

Και σε τελική, με τον τρόπο που σκέφτεται και την εξόφθαλμη ομοφοβία του, ο Κύριλλος έρχεται στο ISIS πιο κοντά απ’ όσο ενδεχομένως θα ήθελε, μιας και το αυτοανακυρηγμένο χαλιφάτο διατηρεί παρόμοιες θέσεις με τον πατριάρχη όταν διακηρύσσει πως είναι «μια κοινωνία που επικεντρώνεται γύρω από την πίστη και τον Θεό, όπου ο λαός ακολουθεί τους θρησκευτικούς νόμους».

Ο μισανθρωπισμός είναι διαθρησκευτικός και διατρέχει πίστεις και δόγματα με απαράμιλλη άνεση. Κι αν δεν έχει τάξεις, έθνη και θρησκείες, έχει ωστόσο ξεκάθαρες πηγές.

Ελλάς Ρωσία Ορθοδοξία…

Δες κι αυτά:

Να λοιπόν που αποδεικνύεται ότι η Εκκλησία είναι μπίζνα

Άγιε Καναντέριε, κάνε το πυροσβεστικό θαύμα σου

Φου Μαν Ψου

ΟΧΙ στην αποτέφρωση – ΝΑΙ στο παράχωμα

Liberteam

Ελλάδα 2016

Βολντεμόρτης

Τι μπορεί να συμβεί στο παιδί μιας εγκύου με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μόρφου

Mod

Δεν έχουν τον θεό τους

Mod

Έλληνες, μη φοβού το ISIS, οι τζιχαντιστές μάς τρέμουν!

Θέλημα… θεού (;)

Το δράμα του Αρχιεπίσκοπου

Mod

Προσκυνάτε ωρέ

Έτοιμος για διεθνή καριέρα

Δεν είναι photoshop

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More