Ποιος ΝτιΚάπριο και ποια «Επιστροφή»; Έτσι γίνεσαι όταν στην πέσει αληθινή αρκούδα

Ποιος ΝτιΚάπριο και ποια «Επιστροφή»; Έτσι γίνεσαι όταν στην πέσει αληθινή αρκούδα

LiberteamLiberteam03/10/2016
Sorry Ινιαρίτου, η πραγματικότητα είναι πιο δυσβάσταχτα εντυπωσιακή από το εργάκι σου...

Όπως ανακάλυψε εξάλλου με τον δύσκολο τρόπο ο κάτοικος Μοντάνα, Todd Orr, ο οποίος είδε κάτι αρκουδάκια και είπε να πλησιάσει, όταν και δέχτηκε την επίθεση της μαινάδας μαμάς.

Η αρκούδα τον γράπωσε από πίσω και άρχισε να του σκίζει τις σάρκες και τα τραύματά του δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία για το τι ακολούθησε.

Ο τύπος ήταν ωστόσο εφοδιασμένος με σπρέι για αρκούδες και όταν κατάφερε να το χρησιμοποιήσει, η αρκούδα την έκανε με ελαφρά.

toodooorr1

Και βέβαια αυτός, περιμένοντας τις πρώτες βοήθειες, έκανε το πιο λογικό πράμα που του ήρθε στο νου: κατέγραψε τα χάλια του σε βίντεο και το ανέβασε στο Facebook. Δεν είναι να το λατρεύεις το ίντερνετ;

toodooorr2

Η αρκούδα του την έπεσε μαθαίνουμε δύο φορές, μιας και η πρώτη δεν της έφτασε. Παρά τις εκδορές και τις δαγκωνιές, ο τύπος κατάφερε να σηκωθεί κάποια στιγμή και να το βάλει στα πόδια, φτάνοντας τελικά στο φορτηγάκι του. Κι ενώ πίστεψε πως όλα είχαν τελειώσει, ο εφιάλτης δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

toodooorr3

Κι έτσι για δεύτερη φορά εκείνη την αποφράδα μέρα ο πενηντάρης έπεσε θύμα του μένους της αρκούδας. Τώρα είπε να το παίξει νεκρός, αν και το θηρίο δεν το έχαψε αρχικά. Αφού τον έλιωσε για δεύτερη φορά και σιγουρεύτηκε πως το θήραμα ήταν νεκρό, τότε μόνο αποχώρησε από τη σκηνή του εγκλήματος. Και ήταν από τη λάθος αυτή εκτίμηση της αρκούδας που γλίτωσε τη ζωή του.

toodooorr4

Οχτώ ώρες τον έραβαν στο νοσοκομείο, όπως εξομολογήθηκε στο Facebook, και η συναρμολόγηση κρίθηκε τελικά πετυχημένη.

Άντε να το φτάσει τώρα αυτό ο κινηματογράφος. Ούτε ο Ανέστης Βλάχος στον ρόλο της αρκούδας τέτοιες επιτυχίες…

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων