TROLLING

Οι 4 ύποπτοι για την επίθεση με βέλη στον Σημίτη

 

Για επιθέσεις εναντίον πολιτικών (νυν και πρώην) με σφαίρες, βόμβες και γιαούρτια, μούντζες ή ροχάλες, έχουμε ακούσει πολλές φορές.

Με βέλη όμως δεν μας έχει ξανατύχει. Τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα, εκτός βέβαια κι αν κάποιοι πήραν στα πολύ σοβαρά τα περί ουγκαντοποίησης της χώρας.

Όπως και να χει, αυτό που είναι γεγονός είναι ότι στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη βρέθηκαν τρία βέλη και την υπόθεση έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική. Αναλυτικά δείτε εδώ.

Ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια;

Το Libertin έκανε πάλι ρεπορτάζ και σας παρουσιάζει τους βασικούς ύποπτους.

Ρομπέν των Δασών

robinhood

Το πραγματικό του όνομα είναι Ρόμπιν Λόξλι και η αντικυβερνητική του δράση είναι γνωστή από τις αρχές του 13ου αιώνα. Η περίπτωσή του δεν συγκενρτώνει πολλές πιθανότητες καθώς κάποιοι αμφισβητούν αν είναι ακόμα ζωντανός.

Γουλιέλμος Τέλλος

simmtoveeli0

Δεξιοτέχνης της βαλλίστρας, επίσης με αντικυβερνητική δράση καθώς σκότωσε τον ηγεμόνα της Αυστρίας των Αψβούργων τον 13ο αιώνα. Στον ελεύθερο χρόνο του σημάδευε μήλα στο κεφάλι του γιου του. Η περίπτωσή του θεωρείται επίσης απίθανη, καθώς ως Ελβετός είναι καλά βολεμένος πια.

Arrow

arrow

Κατά κόσμον Όλιβερ Κουίν. Λίγο ψωνισμένος με τον Ρομπέν των Δασών, λίγο κολλημένος με την ατάκα “You failed the city” (πόσο μάλλον μια ολόκληρη χώρα). Ειδικά τώρα που δεν έχει γυρίσματα, άρα μπόλικο χρόνο, είναι ο υπ΄ αριθμόν 1 ύποπτος.

Αυτή εδώ η τύπισσα

91-Hot-Contortionist-Archery-Girl-with-a-Nice-Ass

Απλά για σωματικό έλεγχο, τίποτα περισσότερο.

UPDATE: Άλλοι δύο ύποπτοι προστίθενται στη λίστα της αστυνομίας

Όταν έγραφε αυτές τις γραμμές ο σύντρολος Panic, δεν είχαν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας τα νέα στοιχεία που κόμισε η αστυνομική έρευνα. Δύο νέα ονόματα φιγουράρουν πια στη λίστα των τοξοβόλων τρομοκρατών του Κώστα Σημίτη και θα ήταν μέγιστη παράλειψη να μην αναφερθούν…

Λέγκολας

simmtoveeli1

Το ξωτικό με τα φαρμακερά βέλη λέγεται πως πέρασε την εξοχική κατοικία του Σημίτη για τη Μόρντορ, ναι καλέ το βασίλειο του Σάουρον, και από κεκτημένη ταχύτητα έκανε αυτό που ξέρει καλά. Οι πηγές ελέγχονται ωστόσο, αν και θεωρείται πια στους βασικούς υπόπτους…

Θεά Άρτεμις

simmtoveeli2

Η τοξοβόλος του ελληνικού πανθέου είναι γνωστό ότι παρέμεινε παρθένα και δεν υπέκυψε ποτέ στο ερωτικό κάλεσμα κανενός. Ούτε καν του πρώην πρωθυπουργού μας! Τα βέλη πιστεύεται ότι είναι προειδοποιητικά πυρά για να κρατήσει το μαντζαφλάρι μέσα στο παντελόνι του…

Εκ του συντρόλου Συντολόρ

Δες κι αυτά:

Επιθέσεις στο Παρίσι – Ο κόσμος καίγεται και η Ραχήλ… χτενίζεται

Mod

To Παρίσι φλέγεται, ο έλληνας φασίστας πανηγυρίζει

Φου Μαν Ψου

Pray for Paris

Liberteam

Επίδειξη ανθρωπιάς και δύναμης στους δρόμους των Βρυξελλών

Liberteam

Οικογενειακές ιστορίες με πολύ δράμα και για πολύ κλάμα

Mod

Αντικειμενικότητα

Liberteam

Τι άλλο θα μπορούσε να είναι η Πόλα Ρούπα αν δεν ήταν τρομοκράτισσα;

Liberteam

Ο Έλληνας που μαγνητίζει τους τρομοκράτες

Liberteam

Παρασκευή και 13

Liberteam

Επιλεκτική ανθρωπιά

Liberteam

Γιατί μας κρύβουν με τι τσόντες την έπαιζε ο Οσάμα μπιν Λάντεν;

Φου Μαν Ψου

H αριστουργηματικά ανίερη καφρίλα της ημέρας

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More