TROLLING

Αυτοί που είναι πιο αγεωγράφητοι από τον Τσίπρα

Ο Τσίπρας, φαινομενικά, πέταξε μέγα μαργαριτάρι:

Και λέω “φαινομενικά” γιατί αυτό που του χρεώνεται ως λάθος μπορεί να είναι στην πραγματικότητα διόρθωση. Τι διόρθωση; Ξεκινάει να μιλήσει για νησιά και λέει “Μυτιλήνη” που αν σκαμπάζεις γεωγραφία ξέρεις ότι είναι λάθος. Δεν υπάρχει νησί “Μυτιλήνη” πουθενά στην Ελλάδα, ούτε καν στον πλανήτη. Η “Μυτιλήνη” είναι πόλη στο νησί της Λέσβου.

Μπορώ, λοιπόν, να αποκλείσω ότι ο – κατά τα άλλα αντιπαθέστατος μετά το 3ο μνημόνιο- Τσίπρας συνεχίζοντας με την λέξη “Λέσβος” πήγε να διορθώσει το αρχικό του λάθος;

Αυτό όμως που δεν χωρά καμία αμφιβολία, είναι η ασχετοσύνη όλων εκείνων που από τα γραφόμενα τους στα social media φαίνεται πώς νομίζουν ότι το νησί έχει διπλή ονομασία (τύπο Κέα-Τζια) και όχι ότι πρόκειται για την πόλη Μυτιλήνη και το νησί Λέσβος.

 

protothema

iefimerida

newsit

kool

Και για να το λήξουμε. Αν έχει κάπου λάθος ο -αντιπαθέτατος, ξαναλέω, μετά το 3ο Μνημόνιο- Αλέξης Τσίπρας είναι ότι νόμιζε πώς η Μυτιλήνη είναι νησί (ενώ είναι πόλη). Όπως ακριβώς νομίζουν όλοι εκείνοι που τον κράζουν ως αγεωγράφητο.
north_lesvos

Δες κι αυτά:

Κάντο ρε Αλέξη

Liberteam

Στις μαϊμουδιές πάμε καλά

Mod

Σ-έξι + 1 άντρες με μούσι

Mod

Ο Αλέξης στην Αίγυπτο

Mod

Θεϊκό αριστερό τρολάρισμα: ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την απεργία κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Liberteam

Σχολή οδηγών Τσίπρας

Liberteam

Η τέχνη της αποπλάνησης

Liberteam

Αυτή είναι στρατηγική!

Liberteam

Τι είπαν Μεϊμαράκης-Τσίπρας

Liberteam

Μεγαλεία για Τσίπρα-Αντζελίνα

Mod

Μια φωτογράφιση-πολλά μηνύματα από τον Αλέξη Τσίπρα

Mod

Και πολύ φιγούρα ο δικός σου

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More