Φορτώνιιιιει

Kόψε αντιδράσεις όσων δοκιμάζουν για πρώτη φορά την εικονική πραγματικότητα στο πορνό

Kόψε αντιδράσεις όσων δοκιμάζουν για πρώτη φορά την εικονική πραγματικότητα στο πορνό

LiberteamLiberteam13/02/20161min
Το VR porn είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!

Εντάξει, μπορεί η επανάσταση της εικονικής πραγματικότητας να μην αλλάξει εντελώς τον κόσμο, υπόσχεται όμως να μεταμορφώσει άρδην την τσόντα και τα videogames. Κάτι είναι κι αυτό, αναμφίβολα.

Κι αν κρίνουμε από το ψηφιακό μπανιστήρι και τις αντιδράσεις του κοινού, μοιάζει εντελώς ξέφρενο και εντυπωσιακό το πράγμα.

vvrsrpoonoodksfe1

Αρκετό υλικό έχει ανέβει μέχρι στιγμής στο ίντερνετ που φέρνει σε επαφή τον χρήστη με το καινοτόμο VR porn, τι επαφή δηλαδή, μιλάμε για λίγα εκατοστά απόστασης μεταξύ των πορνοστάρ και του ψηφιακού σου εαυτού!

Όλα τα λεφτά βέβαια είναι ο αυθόρμητος τρόπος με τον οποίο κάνουν πίσω το κεφάλι τους οι χρήστες με το που πλησιάζει η πορνοστάρ, παραβιάζοντας την ασφαλή διαπροσωπική απόσταση. Οι φιγούρες φτάνουν τόσο κοντά που είναι σαν ακουμπούν το ψηφιακό avatar, όπως ομολογούν οι τυχεροί που υφίστανται τα πειράματα. Πού υπογράφουμε για πειραματόζωα;

vvrsrpoonoodksfe2

Το μέλλον λοιπόν θα φέρει θαύματα, μεγαλύτερα, σκληρότερα και υγρότερα θαύματα, καθώς όσο η τεχνολογία αναπτύσσεται τόσο περισσότερο κερδίζει το πορνό. Ελπίζουμε η NASA να έχει φροντίσει να στείλει αυτά τα μαραφέτια στους αστροναύτες της…

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων